Ripple Koulutuspaketti

Sijoita itseesi ja kryptovaluuttaasi

Ripple Koulutuspaketti

Osta Ripple Koulutuspaketti ja vastaanota boonuksena Ripple!

Ripple Koulutuspaketti koostuu joukosta harjoitusmateriaaleista ja ilmaisista Ripple kryptovaluutta-yksiköitä.

Uusi kryptovaluuttojen sukupolvi – Ripple

Harvat tietävät, että foorumi, jonka perusteella e-kolikko Ripple toimii, perustettiin jo kauan ennen Bitcoinin ilmestymistä ja kehitystä. Puhumme Rayan Fuggerin luomasta RipplePlay-järjestelmästä, joka IOU-mallin perusteella mahdollisti taloudellisten velvoitteiden toteuttamisen ja kirjanpidon. Järjestelmä osoittautui erittäin tehokkaaksi, jonka ansiosta vuosien 2004-2010 aikana amerikkalaiset yrittäjät olivat kiinnostuneita siitä. On myös syytä huomata, että ensimmäinen Bitcoin luotiin samanlaisen ajatuksen pohjalta.

Järjestelmän kehitys tapahtui vuonna 2012, jolloin aloitettiin Ripple Transaction Protocol (RTXP) -hankkeen työ, josta kehittyi XRP-kryptovaluutta, jota seurasi Ripple Labs. Lyhyessä ajassa Andreessen Horowitz ja Earthport sekä saksalainen pankki Fidor ja Venture Capital Google olivat kiinnostuneita uudella kryptovaluutalla työskentelystä. Nämä yritykset näkivät sen mahdollisuutena tuottoisalle sijoitukselle ja tukivat sitä taloudellisesti, minkä ansiosta Ripple Labs kehittyi tällä hetkellä tunnetuksi Rippleiksi.

Ripple, vain ammattilaisille?

Ripple on kehitys on kansainvälisten sijoittajien, maailmanlaajuisten pankkien, yritysten, sijoitusyhtiöiden ja rahoitusalan asiantuntijoiden tuen ansiota. Se luotiin ammattilaisille, mutta onko se suunnattu vain heille? Markkinatilanne osoittaa, että ei, koska myös aloittelevat sijoittajat sijoittavat siihen.

Kryptovaluutta Ripple on saatavilla kryptopörssissä, jonka kautta ammattilaiset ostavat sen. Tämä meneteämä on nopea, mutta se vaatii suuren tietämyksen sijoituksista sekä tiliä verkkolompakossa, mikä voi olla aloittelijoille hankalaa.

Ripplen vahvuus ei kuitenkaan ole vain uusin teknologia, vaan myös korporaatioiden ja yksityisten sijoittajien luottamus. Yhä useammat ihmiset haluavat investoida amerikkalaiseen kryptovaluutta-ohjelmaan, minkä ansiosta kehittyy uusia menetelmiä niiden hankkimiseen. Yksi suosituimmista on viime aikoina „Ripple Aloituspaketti”.

Kryptovaluutta jokaiselle – Ripple Koulutuspaketti

 „Ripple Koulutuspaketti” on uusi palvelumuoto, joka yhdistää koulutuspaketin, joka koostuu e-kirjoista, webinareista ja verkkokoulutuksista, määritetystä Ripple-kryptovaluutan yksiköistä boonuksena, ilmaisen, koesijoituksen muodossa. 

„Sinun Ripple-paketti” on suunnattu pääasiassa aloitteleville sijoittajille, jotka haluavat valmistautua, ennen kuin astuvat sijoitusten maailmaan ja haluavat tutustua sijoitusten perustietoihin. „Ripple Aloituspaketti” on myös loistava tilaisuus saada kryptovaluutan ja tallentaa se yksityiselle tilille, jota hallinnoi välittäjä, jota vain asiakas voi käyttää. Tämä on mahdollista, koska Ripple sisältyy pakettiin maksuttomana kokeilusijoituksena.

Yksinkertainen ja turvallinen kryptovaluutan säilytys – Ripple-kortti

„Ripple Aloituspaketin” merkittävä osa on Ripple-kortti, josta löydät ns. Ripple-KOODIN. Ripple-kortti on fyysinen asiakirja, joka on lähetetty erityisellä suojatulla paketilla postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Jotta voisit vastaanottaa sen, sinun on vahvistettava lähettäjän henkilöllisyys. „Ripple-kortilta” löytyy Ripple-KOODI, eli kirjautumistunnus ja salasana, jonka avulla voit kirjautua yksityiseen asiakastiliin virtuaalisen lompakon alustalla, jota hallinnoi välittäjä.

Ripple-kortin ansiosta asiakkaan ei tarvitse huolehtia kryptovaluuttansa turvallisuudesta, koska sijoitusyhtiö valvoo sitä. Hänen tehtävässään on vain tallentaa kortti turvallisesti, kunnes haluat muuttaa kryptovaluutan rahaksi. Osoittautuu, että Ripple-kortti on yksinkertainen ja turvallinen tapa hankkia ja tallentaa kryptovaluuttaa, joka on liitetty ilmaiseksi „Ripple Aloituspakettiin”.           

Ripple Aloituspaketti

Opi, kehity ja investoi tietoisesti.

Koulutus

Ostaessa „ Ripple Koulutuspaketin” saat täyden valikoiman oppimateriaaleja, kuten e-kirjoja, webinareja ja verkkokoulutuksia.

Ilmainen Ripple-kryptovaluutta

Valitsemalla "Ripple Koulutuspaketin" asiakas, ostaa vain pääsyn oppimateriaaleihin, koska kryptovaluutan yksiköt hän saa ilmaiseksi kokeilusijoituksena. Koska Rippelin hinta on jatkuvasti kasvanut, tämä voi olla erinomainen tilaisuus ostaa se.

Kryptovaluutta

"Ripple-paketin" erottamaton osa ovat kryptovaluutan yksiköt, joita asiakas saa ilmaiseksi "Ripple-kortin" kautta.

Laaja koulutuspaketti

„Ripple-paketti” on ensinnäkin laaja koulutuspaketti, on ensisijaisesti kattava koulutuspaketti, joka sisältää e-kirjat, webinarit, kurssit, koulutukset ja muut koulutusmateriaalit, jotka mahdollistavat tietoisen liikkumisen investoinnin maailmassa.

Investoit itseesi ja pääomaasi

"Ripple Aloituspaketissa" käytettävissä olevat oppimateriaalit mahdollistavat oppimisen ja koulutuksen, eikä mikään kehitä yhtä hyvin kuin investointi itseesi. Kuitenkin kryptovaluutan yksiköt, jotka saat maksutta paketin osana voivat osoittautua erinomaiseksi taloudelliseksi sijoitukseksi.

Ripplen turvallinen säilytys

Paketin erottamaton osa on "Ripple-kortti", joka toimitetaan asiakkaalle postitse. Löydät siitä "Ripple-KOODIN", joka on kirjautumistunnus ja salasana yksityiselle verkkolompakon tilille, johon kryptovauutta tallennetaan.

Tervetuloa Ripple cryptocurrenciesin maailmaan

Lorem ipsum madolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor coli incididunt ut labore Lorem ipsum madolor sit amet, consectetur adipisicing incididunt.

SUBSCRIBE NOW

Ota yhteyttä