Ripple -paketti ja petkuttajat – eli miten kilpailu toimii

Vaikka on kulunut kaksi vuotta kryptovaluuttaa sisältävien koulutuspakettien tuomisesta markkinoille, tämän tyyppiset tuotteet herättävät edelleen paljon ristiriitaisia ajatuksia. On kuitenkin hyvin mahdollista, että negatiivisten arvioiden takana on epäterve kilpailu. Mikä luonnehtii tätä paljon keskustelua herättävää tuotetta ja millaisia reaktioita se on kohdannut verkossa?

Kryptovaluuttapaketti – jotakin aloittelijoille?

Aluksi määrittelemme, mitä kryptovaluuttaa sisältävät koulutuspaketit tarkalleen ottaen ovat. Ne ovat koulutuspalvelujen laji, joka on suunnattu heille, jotka haluavat syventää tietämystään kryptovaluutoista ja erityisesti niiden käytöstä sijoitusomaisuutena.

Itse koulutuksen muoto ei poikkea paljonkaan siitä, mikä on ollut online -koulutusalalla vakiokäytäntönä useita vuosia. Koulutuspaketit tarjoavat pääsyn käyttöalustalle, jolla on asiantuntijoiden vetämiä oppitunteja, uutiskirjeitä, kutsuja webinaareihin, e-kirjoja ja tukimateriaaleja. Se, mikä erottaa koulutuspaketit kryptovaluutasta, on, kuten saattaa arvata, tietty määrä kryptokolikoita lisättyinä kuhunkin pakettiin ilmaisen bonuksen muodossa. Jokainen kryptovaluuttaa sisältävä koulutuspaketti määrittyy yhdelle, tiettynä ajankohtana lupaavaksi ennustetulle e-kolikolle ja keskittyy osana koulutusta sen markkinapotentiaalin analysointiin.

Ripple -paketti ja sen idea

Kun puhutaan Ripple -koulutuspaketista, on syytä korostaa, että siinä käytetään tämäntyyppisille tuotteille tyypillistä “jaettua jakelua”. Koulutusmateriaalit, jotka koostuvat koulutuksesta, e-kirjoista ja webinaareista, saapuvat asiakkaalle sähköpostitse heti tilauksen maksamisen jälkeen.

Pakettiin sisältyvien ilmaisten Ripple -tunnusten käyttäjälle luovuttamisen prosessi etenee hieman  eri tavalla. Valuutan turvaamiseksi sitä ei lähetetä sähköpostiavaimilla, vaan kaikki käyttötiedot lähetetään postitse. Tämän menettelyn tarkoituksena on minimoida mahdollisuus, että kolmannet osapuolet sieppaavat rahakkeita. Pääsy sekä ilmaiseen kryptovaluuttaan että materiaaleihin edellyttää lisäohjeita sisältävän paketin vastaanottamista.

Oppimateriaalien lataamista koskevien ohjeiden lisäksi pakettiin sisältyy myös Ripple -pääsykortti. Se on erityinen asiakirja, joka sisältää satunnaisesti luodun koodin ja salasanan käyttöalustan tilille, jolle pakettiin sisältyvät Ripple -tokenit on talletettu.

Henkilöllä, jolla on Ripple -pääsykortti, on pääsy kulloisellakin hetkellä kertyneisiin varoihin kryptovaluutan muodossa, mutta niiden nostamiseen tarvitaan ylimääräinen sähköpostivahvistus. Vasta sen jälkeen, kun Ripple -koodi on annettu pääsykortilta välittäjälle ja henkilöllisyys on varmistettu, tokenit voidaan maksaa valittuun e-lompakkoon. Jakeluyhtiö suosittelee, että turvallisuussyistä kryptovaluutta vedetään pois tililtä vasta sitten, kun käyttäjä hallitsee kryptovaluuttaan sijoittamisen teoreettiset perusteet. Pakettiin sisältyvät Ripple -kryptovaluuttaan sijoittamista ja hallintaa koskevat materiaalit valmistavat käyttäjän juuri tähän.

Lisätietoja löytyy oheiselta videolta:

Ripple -paketti on aloittelijoille tarkoitettu tuote, joten lähtöolettamuksena on, että ennen ilmaisten  kryptovaluuttatokenien maksamista he haluavat hankkia tarvittavan tietämyksen hallinnoidakseen sijoitustaan turvallisesti verkossa.

 

Ripple -paketti ja asiakkaiden mielipiteitä

Etsiessä tietoa online -foorumeilta ja alan portaaleista, on helppo huomata, että Ripple -paketti on  vastaanotettu suhteellisen lämpimästi. Monet käyttäjäarvioiden koostajat antavat pääasiassa myönteisiä mielipiteitä tästä tuotteesta.

 

“Olen iloinen, että Ripple -paketti on saatettu vihdoin käyttöön maassamme. Olen ollut siitä kiinnostunut siitä lähtien, kun se ilmestyi markkinoille. Muutaman viikon kuluttua voin rehellisesti sanoa olevani ihastunut. Ripple -paketti on korkeatasoinen, käyttöohjeet ovat ymmärrettäviä ja yhteydenpito asiakkaan kanssa toimivaa. Tämä tuote vakuutti minut sijoittamaan, vaikka en ollut investoinut aiemmin. Nyt olen ansainnut jo kaksinkertaisesti sijoitussummani pääasiassa kurssin antaman hyvän  perustan ansiosta. “

Nick: Sofia 

”Isäni osti Ripple -paketin jäädessään eläkkeelle. Sijoittamisesta tuli hänen toinen harrastuksensa heti kalastuksen jälkeen. Kysyin häneltä Ripple -paketista, ja hän on sitä mieltä, että hänen saamansa koulutus käsittelee kysymyksiä helposti omaksuttavalla tavalla. Tiedän, että isäni on jo käyttänyt Pakettiin sisältyvää kryptovaluuttaa, ja hän puhuu itse sijoituksesta kuten myös Ripple -paketista pelkin superlatiivein. “

Nick: Aino, 

”Hyvä viestintä asiakkaan kanssa, selkeät materiaalit. Olen oppinut paljon, mutta haluaisin mieluummin aloittaa kryptovaluuttapörssistä. “

Nick: Leo 

”Se ei ole niin kovin innovatiivinen ratkaisu, koska olen jo nähnyt vastaavia paketteja, mutta ei voi kieltää niiden tehokkuutta. Ostat e-kirjoja ja saat salauksen – antaako joku Sinulle jotakin enemmän?”

Nick: Ellian 

“joku sanoo, että aloituspaketti on petkutusta… Joissakin maissa on arvoseteleitä, toisissa on todistuksia, meillä on pääsykortteja ja se on normaalia, riittää lukea! Ihmiset, jos luette vähän  kryptovaluutan ostotavoista, niin asiakirjat, kuten ripple -kortti, ovat normaali asia. “

Nick: Ella 

Meille on tullut myös sähköpostia Ripple -paketista ja mielipiteitä siitä uusien käyttäjien  keskuudesta. Ylipäätään asiakkaat eivät ole ilmoittaneet vakavista ongelmista materiaalien laadussa tai niiden toimitustavassa.

”Tiedän, ettei kaikille ehkä sovi juosta pakettien perässä, ja se voi tuntua hieman oudolta, kun kerran maksat useimmista kursseista verkossa. […] Minulla ei kuitenkaan ollut mitään ongelmia toimituksen, materiaalien vastaanottamisen ja Ripplen maksun kanssa.”

Käyttäjä: Venla 

“Luin verkosta, että tämä paketti on petosta, enkä noutanut pakettia, mutta nyt se kaduttaa hieman, koska ystäväni tilasi sen ja hän on kehunut kovin koulutusta.”

Käyttäjä: Eevi 

 Ripple -paketti ja toimittajien mielipiteitä

Teimme myös tiedustelun alan portaalien piirissä, joiden edustajat tutustuivat itse tuotteen luonteeseen ja esittivät mielipiteensä Ripple -paketista. Seuraavassa joitain esimerkkejä niistä:

Ripple -paketti on mielenkiintoinen ja varsin innovatiivinen tarjous aloitteleville sijoittajille. Ilmaiset kryptovaluuttayksiköt erottavat varmasti tämän tuotteen muista sijoituskoulutusmateriaaleista.

Napsauttamalla tähän saat lisätietoja ”Ripple -paketista

“Ripple -paketti” on nykyaikainen palvelu, joka on tarkoitettu aloitteleleville sijoittajille, jotka ovat päättäneet aloittaa seikkailunsa sijoittamalla kryptovaluuttaan, sekä ihmisille, jotka etsivät innovatiivista ja turvallista tapaa sijoittaa.

Napsauta tähän  saadaksesi lisätietoja ”Ripple -paketista” 

Se, mikä erottaa Ripple -paketin vastaavista tuotteista, on ilmainen kryptovaluutta, joka sisältyy jokaiseen koulutuspakettiin.

Napsauta tähän saadaksesi lisätietoja ”Ripple -paketista” 

Paljon tietoa paketista löytyy myös kansainvälisistä portaaleista, jotka ovat erikoistuneet kryptovaluuttoihin sijoittamiseen.  Seuraavassa joitakin esimerkkejä lausunnoista:

Ennen kurssin ostamista käydään läpi laajat opastukset välittäjän kanssa, jotta voidaan valita asiakkaan tarpeisiin räätälöity paketti. Aloittelevat sijoittajat voidaan palkita suhteellisen alhaisen hinnan kautta, koska he maksavat vain koulutusmateriaaleista ja saavat e-kolikoita bonuksena. Lisäetuna aloittelijoille on mahdollisuus ottaa hankittu kryptovaluutta turvallisesti ulos Ripple Code Card – kortilla.

Napsauta tähän saadaksesi lisätietoja “Ripple -paketista” 

Sähköiset kolikot tarjoavat monille kiinnostavan mahdollisuuden sijoittaa ja kartuttaa rahojaan, mutta myös voidakseen sijoittaa tuloksekkaasti.  Sinun on ensin hankittava omakohtaisesti perustietämys ja kokemus. Verkko- ja perinteiset kurssit auttavat Sinua tutustumaan teoriaan ja vastaavasti testaamaan näitä uusia  taitoja. Tämä tukee sijoittajan ensimmäisiä askeleita  kryptovaluuttamarkkinoilla ja auttaa estämään rahastovirheet, joilla voisi muuten olla vakavia seurauksia. Hankitun tiedon ansiosta voit, paitsi välttää menetyksiä, myös saada potentiaalia.

Napsauta tähän saadaksesi lisätietoja “Ripple -paketista” 

Joten, jos haluat aloittaa sijoittamisen tulevaisuuteesi, olet kiinnostunut kryptovaluutoista ja uskot Ripplen menestykseen, Ripple Educational Forafit on Sinulle tarkoitettu tuote, jonka avulla voit oppia teoreettisia asioita ja käytännön tapoja sijoittaa. Ja ilmaiset Ripple -yksiköt bonuksena kannustavat pakettiin perehtymiseen.

Napsauta tähän saadaksesi lisätietoja ”Ripple -paketista” 

 Ripple-paketti ja petos?

Kaikista näistä myönteisistä sisällöistä huolimatta – lähinnä Tšekin ja Unkarin verkkosivustoilla –  esiintyy tietoa, että Ripple -paketti voi olla petosta? Mistä tällainen varmuus, kun kyse on tuotteesta, joka kerää niin paljon kehuja alan portaaleissa? Kysymyksessä saattaa olla ns. hiljainen sota eli yritys heikentää luottamusta kilpailijaan.

Mustamaalaus on seurannut Ripple -pakettia melkein sen olemassa olon alusta. Mutta mielenkiintoista kyllä, sivut, joilla on negatiivisia mielipiteitä, näkyvät vain… kahdella tai kolmella kielellä, mikä kansainvälisen tuotteen tapauksessa on vähintäänkin outoa. Tšekkinkielisessä Internetissä käynnistettiin laajamittainen kampanja Ripple -pakettia vastaan, mistä yksi portaaleista kirjoitti “Nepoctivá aneb jsou balíček ripple podvodníci?“. Artikkelissa käsitellään mm. joukkoa backend -sivustoja, jotka julkaisivat lähes identtisiä konkreettisiin tosiasioihin perustumattomia postauksia otsikoilla “Ripple -paketti on petosta”.

On tärkeää ymmärtää, että huolimatta negatiivisten sisältöjen esiintymisestä verkossa, on vaikea päätellä, mistä väitetyssä petoksessa on tarkalleen kyse. Sisällöt ovat usein keskenään ristiriidassa ja esittäen “todisteina” kuvia pörssistä tai yhdistäen Ripple -paketin tunnettuihin petkutustapauksiin, vaikka mitään viitteitä tällaisen yhteyden olemassaolosta ei ole.

Kuka pettää lukijoita?

Huhut petoksesta voivat olla vain osa negatiivista kilpailukampanjaa. Erityisen epäilyttävältä näyttää toistuva sisältö, joka on kopioitu usealle tai jopa tusinalle tunnettuja välittäjiä mainostavalle back end -sivulle,

Vaikka teoriassa on mahdollista jäljittää, kuka omistaa tietyn verkkotunnuksen, on erittäin helppoa perustaa sivu väärällä nimellä, koska verkkotunnuksia myyvät ja hallinnoivat yritykset eivät vaadi tietojen tarkistusta yksityisasiakkailta. Seuraus? Valtava määrä väärennettyjä sisältöjä tulvii Internetiin, joista suurin osa poistetaan, mutta poistamatta itseään sivua, vaan seurauksena on ainoastaan sijoituksen pudotus Googlen arvoinnissa. Suosituin hakukone on siis tehokkaampi työkalu  sisällön tarkistamisessa kuin lainsäädäntö, mutta jopa sillä on rajoituksensa – arvionnissa korkealla olevat sivut ovat siis “uskottavia” Googlen silmissä (vaikka sijoitus olisi korkea, sivun ei tarvitse olla todella uskottava, vaan väärä sisältö vain sekoittuu neutraaliin) ja niillä on varaa käydä jopa erittäin kärkeviä, negatiivisia kampanjoita, jotka on kätketysti suunnattu kilpailijaa kohtaan.

 

 Ripple -paketti ja petetyt asiakkaat …

Huolimatta petoksesta kertovista verkkosivuista, meidän ei ole onnistunut  tavoittaa yhtään asiakasta, jota Ripple -paketti olisi petkuttanut. Ripple -paketti nauttii positiivista tai neutraalia mainetta todellisten vastaanottajien, asiakkaiden ja käyttäjien keskuudessa.

Voimmeko siis sanoa, että negatiivinen kampanja onnistui? Vaikea sanoa. Ennen kaikkea, jotta kilpailija saavuttaisi tällä jotakin, Ripple -paketin potentiaalisten asiakkaiden pitäisi etsiä vaihtoehtoja. Ja koska Paketti on aloittelijoille suunnattu tuote, yhtä todennäköinen vaihtoehto on, että… sellaiset ihmiset yksinkertaisesti menettävät halunsa perehtymiseen. Tuntiessaan heti alusta alkaen itsensä epävarmoiksi heille tuntemattomalla maaperällä, kryptovaluuttoihin sijoittamisesta kiinnostuneet saattavat kilpailijalle menemisen sijasta hylätä tämän tavoitteensa muiden omaisuuserien hyväksi.

Ehkä juuri tästä syystä huonon PR:n lähde on syytä etsiä? Negatiivisia kampanjoita voivat toteuttaa kilpailukyvyttömät yritykset, jotka sijoittavat kryptovaluuttoihin tai pyörittävät koulutuksia, ja välittäjät tai meklarit, joille kryptovaluuttaansa pörssin ulkopuolella pitävät ovat ei-toivottu ilmiö? On vaikea sanoa varmuudella, koska tapaus näyttää olevan äärimmäisen monimutkainen ja on mahdotonta syyttää yhtä tiettyä yritystä epärehellisten kampanjoiden toteuttamisesta.

Yksi asia on varma – kilpailijan “petokseen” syylliseksi panemiseen perustuvan kampanjan pyörittämistä  ei pitäisi koskaan tapahtua vakavasti otettavien liikemiesten keskuudessa.