Ripple-pakke og svindlere, eller hvordan konkurrencen fungerer

Selvom der er gået to år siden introduktionen af uddannelsespakker med kryptovalutaer på markedet, vækker produkter af denne type stadig en del kontroverser. Det er dog meget sandsynligt, at illoyal konkurrence ligger bag de negative anmeldelser. Hvad kendetegner dette produkt, der rejser mange diskussioner, og hvilket svar har det mødt på nettet?

Kryptovaluta-pakken, noget for begyndere? 

Lad os i begyndelsen specificere, hvad der præcist er uddannelsespakker med kryptovaluta for noget. Dette er en type uddannelsestjenester, der er målrettet mod mennesker, der gerne vil uddybe deres viden om kryptovalutaer, med detaljerede oplysninger om de kryptovalutaer, der bruges som investeringsaktiver.

Selve uddannelsesformen er ikke så forskellig fra, hvad der har været standarden inden for onlineuddannelsessektoren i flere år. Uddannelsespakker giver adgang til en platform med lektioner ført af eksperter, til nyhedsbreve, invitationer til webinarer, e-bøger og hjælpematerialer. Hvad der adskiller uddannelsespakker med kryptovaluta er, som du kan gætte, et vist antal mønter tilføjet til hver pakke som en gratis bonus. Hver uddannelsespakke med en kryptovaluta vælger en af de e-mønter, der er lovende på et givet tidspunkt, og fokuserer som en del af uddannelsen mere på at analysere dens markedspotentiale.

 

Ripple-pakken og dens idé

Når vi taler om Ripple-uddannelsespakken er det værd at understrege, at den bruger “den opdelt distribution”, der er typisk for produkter af denne type. Uddannelsesmateriale, der inkluderer uddannelse, e-bøger og webinarer, når kunden via e-mail, så snart ordren er betalt.

Processen af afhentning af gratis Ripple-tokens, der er vedlagt pakken, er lidt anderledes. For at sikre valutaen leveres den ikke via e-mail, da alle adgangsdata sendes i form med posten. Denne procedure har til formål at minimere sandsynligheden for, at tokens opsnappes af en tredjepart. Adgang til både den gratis kryptovaluta og materialerne kræver afhentning af en pakke, der indeholder yderligere instruktioner.

Ud over instruktionerne om, hvordan man afhenter undervisningsmaterialet, indeholder pakken også et Ripple-adgangskort. Det er et specielt dokument, der indeholder tilfældigt genereret kode og adgangskode til kontoen på platformen, hvor Ripple-tokens, der er knyttet til pakken, opbevares.

Personen med Ripple-adgangskortet har adgang til de aktuelt akkumulerede midler i form af kryptovalutaen, men for at udbetale den er der behov for yderligere e-mail-verifikation. Kun efter angivelse af en Ripple-kode på adgangskortet til mægleren og identitetsverifikation kan tokens udbetales til den valgte e-tegnebog. Distributionsselskabet anbefaler, at af sikkerhedsmæssige grunde udbetaler man kryptovalutaen først efter at have mestret den teoretiske grundviden om investering i kryptovalutaer. De materialer, der er inkluderet i pakken vedrørende investering og styring af Ripple-kryptovalutaen, har til hensyn at forberede til det.

Yderligere oplysninger kan findes i den vedhæftede video:

Ripple-pakken er et produkt for begyndere, så den antager, at studerende, før de udbetaler deres gratis kryptovaluta-tokens, gerne vil erhverve den grundviden, der er nødvendig for dens sikre håndtering på nettet.

 

 Ripple-pakken og kundeanmeldelser

Når man søger på online fora og brancheportaler, er det let at bemærke, at Ripple-pakken blev modtaget relativt varmt. Mange oversigter over brugervurderinger har overvældende positive anmeldelser om dette produkt.

”Jeg er glad for, at de endelig introducerede Ripple-pakken til vores land. Jeg har været interesseret i den, siden den dukkede op på markedet. Efter et par uger kan jeg sige ærligt, at jeg er henrykt. Ripple-pakken præsenterer et højt niveau, brugsanvisningerne er forståelige og kommunikationen med kunden – effektiv. Dette produkt overbeviste mig om at investere, selvom jeg ikke har investeret før. Nu har jeg tjent det dobbelte af bidraget, hovedsageligt på grund af det gode grundlag i form af kurset.”

Nick: Andreas 

”Min far købte Ripple-pakken, da han gik på pension. Investering blev hans anden hobby efter lystfiskeri. Jeg spurgte min far om Ripple-pakken, og han mener, at de uddannelse, han modtog, omtalte emner på en meget tilgængelig måde. Jeg ved, at min far allerede har brugt kryptovalutaen, der er inkluderet i pakken, og han omtaler både investeringen og Ripple-pakken i superlativer.”

Nick: Camila 

God kommunikation med kunden, klare materialer. Jeg har lært meget, men jeg vil hellere starte med børsen af kryptovalutaer.”

Nick: Inger 

”dette er ikke så innovative løsninger, fordi jeg har set lignende pakker, men man skal medgive dem effektivitet. Man køber e-bøger og få krypto – giver nogen noget mere?”

Nick: Jette 

“nogen siger, at startpakken er en fidus… Der er værdikuponer i nogle lande, certifikater i andre lande, vi har adgangskort, og det er normalt, bare læs! folkens, når I læser lidt om, hvordan man køber kryptovalutaer, er dokumenter som ripple-kortet normale.”

Nick: Else 

Vi har også modtaget e-mails om Ripple-pakken og udtalelser om den blandt nye brugere. Kunder rapporterer normalt ikke alvorlige problemer med hensyn til materialernes kvalitet eller leveringsform.

”Jeg ved, at det at løbe efter pakker muligvis ikke passer til alle, og det kan virke lidt mærkeligt, når man bare betaler for de fleste kurser online. […] Jeg havde dog ingen problemer med levering, afhentning af materialerne og udbetaling af Ripple.”

Bruger: Helle 

“Jeg læste på internettet, at denne pakke var en fidus og ikke hentede pakken, men nu fortryder jeg det lidt, fordi min veninde bestilte den og var meget tilfreds med uddannelsen.”

Bruger: Jacob 

 

Ripple-pakken og redaktørernes anmeldelser

Vi har også gjort rekognoscering blandt industriportaler, hvis repræsentanter har selvstændigt gjort sig bekendt med produktets art og delt deres udtalelse om Ripple-pakken. Nedenfor er nogle eksempler:

Ripple-pakken er et interessant og ret innovativt tilbud til nybegyndere i investering. Ganske vist adskiller de gratis kryptovaluta-enheder dette produkt fra andre uddannelsesmaterialer vedrørende investering.

Klik for at lære mere om “Ripple-pakken” 

 “Ripple-pakken” er en moderne tjeneste designet til nybegyndere i investering, der besluttede at starte deres eventyr med at investere i kryptovalutaer, såvel som til folk, der leder efter en innovativ og sikker måde at investere på.

Klik for at lære mere om “Ripple-pakken

Det, hvad der adskiller Ripple-pakken fra lignende produkter er den gratis kryptovaluta, der er inkluderet i enhver uddannelsespakke.

Klik for at lære mere om “Ripple-pakken” 

Mere information om pakken kan også findes på internationale portaler, der er specialiserede i at investere i kryptovalutaer. Her er nogle eksempler på udtalelser:

Før man køber et kursus, gennemføres der omfattende mæglerkonsultationer for at hjælpe én med at vælge et sæt, der passer til kundens behov. Nybegyndere i investering kan belønnes med en relativt lav pris, fordi de kun betaler for uddannelsesmaterialet og modtager e-mønter som en bonus. En yderligere fordel for nybegynderne er muligheden for sikkert at få den erhvervede kryptovaluta tilbage ved hjælp af Ripple Code Card.

Klik for at lære mere om “Ripple-pakken

Elektroniske mønter giver mange mennesker en attraktiv mulighed for at investere og mangedoble penge, men for at være i stand til at investere effektivt, skal man først få grundviden og førstehåndserfaring. Online- og traditionelle kurser hjælper med at lære teorien og teste disse nye færdigheder i overensstemmelse hermed. Dette understøtter investorens første skridt på kryptovaluta-markedet og hjælper med at forhindre fejl, der ellers ville have alvorlige konsekvenser. Takket være den erhvervede viden kan man ikke kun undgå tab, men også få potentiale.

Klik for at lære mere om “Ripple-pakken“:

 Så hvis du gerne vil begynde at investere i din fremtid, er du interesseret i kryptovalutaer og du tror på Ripples succes, Ripple Educational Forafit er et produkt for dig, takket være det kan du lære teoretiske og praktiske måder at investere på, og gratis Ripple-enheder opfordrer til at lære pakken som en bonus.

Klik for at lære mere om “Ripple-pakken“.

Ripple-pakken og svig?

På trods af alt dette gunstige indhold vises der – hovedsageligt på tjekkiske og ungarske websider – oplysninger, at Ripple-pakken kan være en fidus? Hvorfor en sådan overbevisning om et produkt, der samler så meget ros på erhvervsportaler? Årsagen kan være krig på sattelitsider, dvs. forsøg på at diskreditere konkurrencen.

Smædekampagnen ledsager Ripple-pakken næsten lige fra begyndelsen, dog interessant, vises sider med negative meninger kun… på to eller tre sprog, som i tilfælde af et internationalt produkt i det mindste er underligt. En stor kampagne mod Ripple-pakken er startet på det tjekkiske internet, som en af portalerne allerede har skrevet om: „Nepoctivá konkurence aneb jsou balíček ripple podvodníci?”. Artiklen omhandler bl.a. emnet af mange satellitesider, der offentliggjorde næsten identiske, udokumenterede med specifikke argumenter indlæg med overskrifterne “Ripple-pakken er en fidus”.

Det er vigtigt at forstå, at på trods af det negative indhold, der dukker op på nettet, er det svært at konkludere, hvad nøjagtigt det påståede svig handler om. Indholdene er ofte i modstrid med hinanden ved at fremlægge stockbilleder som “bevis” eller forbinde Ripple-pakken med de kendte svindelnumre, på trods af manglende bevis for, at en sådan forbindelse eksisterer.

 Hvem snyder læserne?

Rygter om svig kan simpelthen være en del af konkurrencens smædekampagne. Specielt mistænkeligt er det spredende indhold, der er kopieret til flere satellitsider, der promoverer kendte mæglere.

Selvom det i teorien er muligt at spore, hvem der ejer et domæne, er det ekstremt simpelt at oprette en webside i et falsk navn, fordi firmaer, der sælger domæner og hosting, ikke kræver datakontrol i tilfælde af private kunder. Effekt? En masse falske indhold, der oversvømmer internettet, hvoraf det meste fjernes ikke ved at fjerne siden, men ved at falde i Google-rangeringen. Den mest populære søgemaskine er derfor et værktøj, der er mere effektivt til at verificere indhold end loven, men også den har sine begrænsninger – sider højt i rangeringen, og derfor “troværdige” for Google (for at være højt i rangordningen behøver siden ikke at være virkelig troværdig, men kun væve det falske indhold sammen med det neutrale indhold) har råd til at føre selv meget hårde negative kampagner, implicit målrettet mod konkurrenter.

 

Ripple-pakken og snydte kunder…

På trods af websider, der taler om svig, var vi ikke i stand til at finde nogen kunder, der blev snydt af Ripple-pakken. Blandt virkelige modtagere, kunder og brugere nyder Ripple-pakken positive eller neutrale anmeldelser.

Kan vi derfor sige, at smædekampagne var vellykket? Det er svært at sige. Frem for alt, så konkurrenter kunne gavne, ville potentielle kunder af Ripple-pakken være nødt til at se efter alternativer. Og da pakken er et produkt, der er beregnet til nybegyndere, er en lige så sandsynlig mulighed, at… sådanne mennesker mister simpelthen lysten til at lære. Helt fra starten, hvis de føler sig usikre på et ukendt terræn, i stedet for at flytte til konkurrenter, kan folk, der er interesseret i at investere i kryptovalutaer, opgive deres mål til fordel for andre aktiver.

Måske er dette kilden til smædekampagnen? Smædekampagnen kan måske føres ikke af konkurrerende virksomheder, der investerer i kryptovalutaer eller tilbyder uddannelse, men brokere eller mæglere, for hvem personer, der holder deres kryptovalutaer uden for børsen, er et uønsket fænomen?  Det er vanskeligt at sige med sikkerhed, da sagen virker yderst kompliceret, og det bliver umuligt at beskylde et bestemt firma for en smædekampagne.

En ting er sikkert – at føre en kampagne, der sigter mod at tilskrive konkurrenter “svig” bør aldrig forekomme blandt seriøse forretningsfolk.