Ripple-pakke og svindlere eller hvordan konkurranse fungerer

Selv om det har blitt 2 år siden utdanningssett med kryptovaluta ble innført på markedet, vekker produkter av sånn slags fortsatt kontrovers. Det er allikevel mulig at illojal konkurranse har noe å gjøre med negative vurderinger. Hva kjennetegner dette kontroversielle produktet og hvilke tilbakemeldinger fikk det på nettet?

Pakke med kryptovaluta, noe for nybegynnere?

La oss presisere først hva nøyaktig utdanningssett med kryptovaluta er. Det er en slags utdannings tjenester adressert til folk som vil utdype sitt kjennskap om kryptovalutaer med særlig vekt på kryptovalutaer som brukes som investeringsaktiva.

Selve form av opplæring er ikke veldig forskjellig fra det som på noen år har blitt standard innen sektor av online opplæring. Opplæringspakker tilbyr tilgang til plattform med leksjoner gitt av eksperter, nyhetsbrev, invitasjoner til webinarer, e-bøker, hjelpematerialer. Det som utmerker utdanningssett med kryptovaluta er, som man lett kan gjette, et bestemt antall coins som legges til et hvert sett i form av gratis bonus. Hvert utdanningssett med kryptovaluta bestemmer seg for en av lovende e-myntene i denne perioden og fokuserer seg sterkere på analyse av dens markedspotensial innenfor opplæringen.

Ripple-sett og dets idé

Når vi snakker om Ripple-utdanningssett er det verdt å understreke at det bruker «delt distribusjon» som er typisk for den slags produkter. Utdanningsmaterialer som er del av opplæringen, e-bøker og webinarer når kunden via e-post, rett etter bestillingen blir betalt.

Det er litt annerledes med prosessen av å overføre gratis Ripple tokens som følger med settet. For å sikre valutaen, blir den ikke bare overgitt i e-post nøkler fordi alle tilgangs data sendes i form av vanlig pakke i posten. Dette foretas for å minimalisere sannsynligheten av å overta tokens av tredjeparter. Tilgang til både gratis kryptovaluta og materialer krever henting av pakke som inneholder videre instrukser.

Ved siden av anvisningen ang. nedlasting av utdanningsmaterialer inneholder oversendt pakke også Ripple Tilgangskort. Det er spesielt dokument med tilfeldig generert kode og passord til konto på plattformen der også vedlagte Ripple-tokens oppbevares.

En person som eier Ripple Tilgangskort har innsyn i innsamlede midler i form av kryptovaluta, men for å utbetale den trenger man en ekstra e-post verifisering. Først etter å ha angitt Ripple-koden fra Tilgangskortet til formidleren og verifisert identiteten kan tokens utbetales til et valgt e-lommebok. Distribusjonsfirma anbefaler for sikkerhets skyld å utbetale kryptovaluta først etter å ha mestret teoretiske grunnlag av investering i kryptovaluta – noe som kan læres av vedlagte i settet materialer angående investering og forvalting av Ripple-kryptovaluta.

Ytterligere informasjoner kan finnes under angitt video:

Ripple-settet er et produkt for nybegynnere, det forutsetter altså at kursdeltakere vil, før å utbetale sine gratis tokens på kryptovaluta, få grunnleggende kjennskap som er nødvendig til trygg forvalting av den på nettet.

 

Ripple-settet og meninger til kunder

Mens man surfer på nettet og går innom nettfora og portaler kan man lett legge merke til at Ripple-settet ble mottatt ganske varmt. Mange aggregatorer av meninger til brukere viser stort sett positive tilbakemeldinger om dette produktet.

“Jeg gleder meg at de endelig innførte Ripple-settet til landet vårt. Jeg har interessert meg for det siden det dukket opp på markedet. Etter noen uker kan jeg ærlig si jeg er henført. Ripple sett presenterer høyt nivå, innstruksene er forståelige og kommunikasjon med kunden – rask. Det produtet overbeviste meg til investering, selv om jeg tidligere ikke gjorde det. Nå har jeg tjent det doble av min ytelse, stort sett pga. gode grunnlag ifa. valutakurs.

Nick: Eddi 

Min far kjøpte Ripple-sett da han gikk til pensjon. Investering bla hans andre hobby, ved siden av fisking. Jeg spurte faren om Ripple-settet og etter hans mening er opplæring som han fikk på behandler spørsmål på en veldig forståelig måte. Jeg vet at han allerede brukte kryptovaluta som ble vedlagt Pakken og han snakker om både investisjonen og Ripple-settet med store ord.”

Nick: Oddbjørn

”God kommunikasjon med kunden, klare materialer. Jeg fikk lære mye, men vil heller ha begynt fra kryptovaluta børs.”

Nick: Yonas

„det er slett ikke så innovatis løsning for jeg har sett sånne pakker før, men man kan ikke nekte effektiviteten de har.Du kjøper e-bøker å får krypto – har noen mer å gi?”

Nick: Vegard

„noen sier at startpakken er scam… I noen land er det vouchere, i andre sertifikater, mens vi har tilgangskort og det er helt normalt, det kan jo leses om! folkens, når dere leser mer om måter man kjøper kryptovaluta på, blir dokumenter som ripple kort en vanlig sak.”

Nick: Ragnar

Vi fikk også noen tilbakemeldinger om Ripple-settet og dets tilbakemeldinger blant nye brukere. Kundene melder som vanlig ingen alvorlige problemer når det gjelder kvaliteten av materialene eller form av levering.

«Jeg vet at ikke alle liker løping etter pakker og det kan virke litt rart å når du bre betaler online for de fleste av kursene. […] Men jeg hadde ingen problemer med leveringa, henting av materialer og utbetaling av Ripple.”

Bruker: Jan-Erik

“Jeg leste på nettet at dette settet er en svindel og jeg hentet ikke pakken, men angrer nå litt, fordi min vennine bestilte den og roste opplæringen mye.”

Bruker:Janis 

 

Ripple-sett og mening til redaktører

Vi undersøkte også blant bransjeportaler hvis representanter selvstendig gjorde seg kjent med profil av produktet og delte sin mening om Ripple settet. Herunder anfører vi noen eksempler:

Ripple-sett er et interessant og ganske innovativt tilbud for nybegynnende investorer. Frie enheter av kryptovaluta gjør sikkert at dette produktet er unikt sammenlignet med andre opplæringsmaterialer om investering.

Klikk for å lære mer om “Ripple-settet” 

«Ripple-settet» er en moderne tjeneste adressert til nybegynnende investorer som bestemte seg å prøve sin lykke med kryptovaluta investisjoner, samt for personer som søker en innovativ og trygg måte av å investere.

Klikk her for ålære mer om “Ripple-settet” 

Det som gjør Ripple-sett så unikt blant lignengde produkter er gratis kryptovaluta vedlagt til hvert utdanningssett.

Klikk her for å lære mer om “Ripple-settet

Mye informasjon om settet kan også finnes på internasjonale portaler som spesialiserer seg i kryptovaluta investisjoner. Her følger noen eksempler av tilbakemeldinger:

Før kjøp av kurs føres brede konsultasjoner med megleren for å hjelpe å velge et sett tilpasset kundens behov. Nybegynnende investorer kan belønnes med en forholdsvis lav pris fordi de betaler kun for opplæringsmaterialer og får e-mynter som bonus. En ytterligere fordel for nybegynnere er mulighet å få sin kjøpte kryptovaluta trygt tilbake med hjelp av Ripple Code Card.

Klikk her for å lære mer om “Ripple-settet” 

Elektroniske mynter tilbyr mange en gunstig  mulighet til  å investere og multiplisere penger, men for å kunne investere effektivt må du først tilegne grunnlegende kunnskap og erfaring fra første hånd. Online kurs og tradisjonelle kurs hjelper deg å lære teori og teste de nye evner riktig. Dette støtter investorens første steg på kryptovaluta markedet og hjelper å unngå feil ved fond – noe som ellers kunne ha alvorlige konsekvenser. Takket være lærdommen man får, kan man ikke bare unngå tap, men også få potensiale.

Klikk her for ålære mer om “Ripple-settet” 

Hvis du altså vil investere i din framtid, er interessert i kryptovalutaer og tror på suksess av Ripple, er Ripple Educational Forafit noe til deg; det muliggjør deg å lære teoretiske og praktiske metoder  av å investere, mens gratis Ripple enheter oppmuntrer til å lære pakken som bonus.

Klikk her for ålære mer om “Ripple-settet

 Ripple-sett og svindel?

På tross av alle de rosende innlegg, dukker fortsatt opp – først og fremst på tsjekkiske og ungarske sider – informasjoner at Ripple-settet kan være svindel. Hvorfor en slik overbevisning når det gjelder et produkt som får så mye ros på bransje portaler? Grunnen kan være en såkalt bakgrunnskrig, altså et forsøk å nedvurdere konkurrenter.

Negativ PR har fulgt Ripple-settet nesten fra tidspunktet da det oppstod, men, interessant nok, blir nettsider med negative meninger forfattet kun… i to eller tre språk, noe som er i tilfelle av et internasjonalt produkt, i det minste merkelig. En omfattende kampanje mot Ripple-settet startet på tsjekkisk internett, der det ble omtalt i en av portalene, „Nepoctivá konkurence aneb jsou balíček ripple podvodníci?”. I artikkelen ble berørt bl.a. tema av en rekke bakgrunns sider som publiserte nesten identiske innlegg som ikke ble støttet av konkrete argumenter med overskriften «Ripple-sett er en svindel».

Viktig er å forstå at, selv om negative innlegg dukker opp på nettet, det er vanskelig å konkludere fra dem, hva egentlig den formentlige svindelen går ut på. De innleggene ofte motsier hverandre, angir stock fotoer som «bevis», eller knyter Ripple-settet til kjente scam, selv om det mangler et som helst hint at slike forbindelser er reale.

 

 Hvem lurer leserne?

Rykter om svindel kan være bare en del av negative konkurrenter sin kampanje. Det er en slags innhold som ser særlig mistenkelig ut; det sprer seg og kopieres på noen eller t.o.m. over dusin andre bakgrunns sider som reklamerer kjente meglere.

Selv om det er teoretisk mulig å undersøke hvem eieren til en gitt domene er, er det utrolig enkelt å sette opp en nettside på et falsk navn fordi firmaer som selger domener og driver med hosting krever ikke dataverifisering når det gjelder privatkunder. Hva er resultat? Det oppstår masse falsk innhold som oversvømmer internett. Det meste av innholdet fjernes ikke ved å fjerne nettsiden, men ved å plassere dem lavere i Google-rangeringen. Den mest populære søkemaskinen er altså et mer effektivt verktøy i å verifisere innholdet enn loven, men den har sine begrensninger, den også – nettsider som befinner seg høyt i rangeringen, altså «pålitelige» i øyne av Google (for å komme seg opp i rangeringen trenger en side ikke å være virkelig pålitelig, men bare flette falsk innhold med nøytralt) kan tillate seg å kjøre selv veldig harde, negative kampanjer som er implisitt rettet mot konkurrenter.

Ripple-sett og lurte kunder…

På tross av at det er mange sider som informerer om bedrageri, rekket vi ikke å nå kunder som ble lurt av Ripple-settet. Blant reale mottakere, kunder og brukere har Ripple settet et godt eller nøytralt rykte.

Kan vi i denne sammenheng si at negativ kampanje lyktes? Det er vanskelig å si. For at konkurrenter kan profittere, skulle Ripple-sett kunder i første linje søke alternativer. Og siden Pakken er et produkt adressert til begynnere, er det likt sannsynlig at… sånne folk blir bare motløse mot selve læring. Helt fra begynnelsen ville de føle seg usikre på ukjent grunn og isteden av å gå over til konkurransen, kan personer som er interesserte i kryptovaluta-investering, forlate målet til fordel for andre aktiva.

Kanskje er det der hvor negativ PR oppstår? Negative kampanjer kan muligens føres ikke av konkurransefirmaer som driver med kryptovaluta investisjoner eller opplæring , men av meglere eller børsmeklere som anser folk oppbevarende sin kryptovaluta utenfor børs som uønsket fenomen? Det er vanskelig å påstå det helt sikkert fordi saken ser ut til å være kjempe komplisert og det blir umulig å beskylde et konkret firma for å drive med uærlige kampanjer.

En ting er sikker – å filme kampanjer som går ut på å tilskrive konkurrentene «svindel» skulle aldri skje blant seriøse forretningsfolk.