Paketet Ripple och lurendrejare, eller hur konkurrensen fungerar

Trots att det är två år sedan utbildningspaket med kryptovaluta släpptes ut på marknaden, väcker sådana produkter starka reaktioner. Det är dock mycket troligt att otillbörlig konkurrens ligger bakom negativa omdömen. Vad kännetecknar denna produkt som väcker många diskussioner och vilken feedback har den mött på nätet?

Paket med kryptovaluta, något för nybörjare? 

Inledningsvis ska vi klargöra vad exakt är utbildningspaket med kryptovaluta. Detta är en typ utbildningstjänster som riktar sig till människor som vill fördjupa sina kunskaper om kryptovalutor med en detaljerad beskrivning av kryptovalutor som används som investeringstillgångar.

Formen av utbildningar i sig skiljer sig inte så mycket från vad som har varit en standard inom utbildningssektorn under de senaste åren. Utbildningspaket erbjuder tillgång till plattformen med lektioner som leds av experter, nyhetsbrev, inbjudningar till webbseminarier, e-böcker och supportmaterial. Det som skiljer utbildningspaket med kryptovaluta är, som man kan gissa, ett visst antal mynt som läggs till varje paket som en gratis bonus. Varje utbildningspaket med kryptovaluta väljer en av lovande e-mynten vid en viss tidpunkt och fokuserar som en del av utbildningen mer på att analysera dess marknadspotential.

Paketet Ripple och idén bakom det

På tal om Utbildningspaketet Ripple är det värt att notera att det använder “delad distribution” som är typisk för produkter av denna typ. Utbildningsmaterial som består av utbildningar, e-böcker och webbseminarier skickas till kunden via e-post omedelbart efter betalning av ordern.

Processen att överföra gratis Ripple-tokens som ingår i paketet är lite annorlunda. För att skydda valutan skickas den inte i e-postnycklarna, eftersom alla inloggningsuppgifter tillhandahålls i form av postförsändelse. Denna procedur syftar till att minimera sannolikheten för att token ingrips av en tredje part. Att få tillgång till både gratis kryptovaluta och material kräver att hämta ett paket som innehåller ytterligare anvisningar.

Förutom anvisningar om hur man laddar ner utbildningsmaterialet innehåller försändelsen också ett Ripple-åtkomstkort. Detta är ett specialdokument som innehåller en slumpmässigt genererad kod och lösenord till ett konto på plattformen där Ripple-tokens som är kopplade till paketet lagras.

Den som har Ripple-åtkomstkort har tillgången till de för närvarande samlade fonderna i form av kryptovalutan, men ytterligare e-postverifiering krävs för att utbetala den. Först efter att ha angivit Ripple-kod från åtkomstkortet till mellanhanden och bekräftat identiteten kan tokens betalas till den valda e-plånboken. Distributionsföretaget rekommenderar att av säkerhetsskäl, dra tillbaka kryptovaluta först efter att behärska de teoretiska grunderna för att investera i kryptovaluta. Det material som ingår i paketet om investeringar och förvaltning av kryptovalutan Ripple ska förberedda till det.

För mer information, se bifogad video:

Paketet Ripple är en produkt för nybörjare, så det antas att de skulle vilja förvärva den kunskap som behövs för att säkert hantera kryptovaluta på nätet innan de betalar ut sina kostnadsfria tokens.

 

Paketet Ripple och kundernas omdömen

När du surfar på onlineforum och branschportaler är det lätt att se Paketet Ripple har mottagits relativt varmt. Många recensionsaggregatorer ger mest positiva omdömen om denna produkt.

“Jag är glad att de äntligen har introducerat Paketet Ripple i vårt land. Jag har varit intresserad av det sen det släpptes ut på marknaden. Efter några veckor kan jag säga att jag verkligen är nöjd. Paketet Ripple är av hög nivå, bruksanvisningen är tydlig och kommunikationen med kunden – smidig. Denna produkt övertygade mig att investera, även om jag inte hade investerat tidigare. Nu har jag redan tjänat två gånger bidraget, främst pga goda grunderna i form av kursen.”

Nick: Acke 

“Min far köpte ett Paket Ripple när han gick i pension. Investeringar blev hans andra hobby, strax efter fiske. Jag frågade min far om Paketet Ripple och han tror att den utbildning han fick diskutera frågor på ett mycket tillgängligt sätt. Jag vet att pappa redan har använt kryptovalutan som ingår i Paketet, och han talar om investeringen själv, liksom Paketet Ripple i beaktande meningar.”

Nick: Eilert 

God kommunikation med kunden, förståeliga material. Jag har lärt mig mycket, men jag föredrar att börja med kryptobörsen.”

Nick: Birger 

“dessa är inte så innovativa lösningar, eftersom jag redan har sett liknande paket, men man kan inte förneka deras effektivitet. Du köper e-böcker och får krypto – ger någon mer?”

Nick: Josef 

“nån säger att startpaketet är scam… I vissa länder finns vouchrar, i andra certifikat,  vi har åtkomstkort och det här är normalt, läs bara! människor, om ni läser lite om hur man köper kryptovaluta så är dokument som ripple-kort normalt.”

Nick: Herman 

Vi fick också mejl om Paketet Ripple och dess omdömen bland nya användare. Kunder brukar inte rapportera några större problem när det gäller kvaliteten på material eller leveransform.

“Jag vet att inte alla kan njuta av att gå och hämta försändelser, och det kan tyckas lite konstigt när du bara betalar online för de flesta kurser. […] Men jag hade inga problem med leverans, mottagande av materialet och utbetalning av Ripple.”

Användare: Gregor 

“Jag läste på nätet att det här paketet är ett bedrägeri och tog inte emot paketet, men nu är jag lite ledsen, för en vän beställde det och berömde det väldigt mycket.”

Användare: Lars 

Paketet Ripple och omdöme från redaktionen

Vi genomförde också en undersökning bland branschportaler, vars representanter självständigt bekantade sig med produktens natur och delade sina omdömen om Paketet Ripple. Nedan kommer några exempel:

Paketet Ripple är ett intressant och ganska innovativt erbjudande för nybörjare. Naturligtvis skiljer gratis kryptovaluta-enheter denna produkt från andra utbildningsmaterial om investeringar.

Klicka för att läsa mer om “Paketet Ripple” 

 “Paketet Ripple” är en modern tjänst avsedd för nybörjare som har beslutat att börja sitt äventyr med att investera i kryptovaluta, liksom för dem som letar efter ett innovativt och säkert sätt att investera.

Klicka för att läsa mer om “Paketet Ripple

Vad som skiljer Paketet Ripple från liknande produkter är den fria kryptovalutan som ingår i varje utbildningspaket.

Klicka för att läsa mer om “Paketet Ripple” 

En hel del information om paketet kan också hittas på internationella portaler som är specialiserade på att investeringar i kryptovalutor. Här är några exempel:

Innan man köper en utbildning, genomförs ett omfattande samråd med mäklaren som hjälper  välja en uppsättning som uppfyller kundens behov. Nybörjarinvesterare kan belönas med ett relativt lågt pris, eftersom de bara betalar för utbildningsmaterial och får e-mynt som en bonus. En ytterligare fördel för nybörjare är möjligheten att säkert återställa den köpta kryptovalutan med kortet Ripple Code Card.

Klicka för att läsa mer om “Paketet Ripple

E-mynt erbjuder många människor en attraktiv möjlighet att investera och multiplicera pengar, men för att kunna investera effektivt måste du först få grundläggande kunskaper och förstahandserfarenhet. Online och traditionella utbildningar hjälper dig att lära sig teorin och testa dessa nya färdigheter på ett korrekt sätt. Detta stöder investerarens första steg på kryptovalutamarknaden och hjälper till att förhindra fel på medel som annars skulle kunna få allvarliga konsekvenser. Med denna kunskap kan du inte bara undvika förluster utan också få potential.

Klicka för att läsa mer om “Paketet Ripple” 

 Därför, om du vill börja investera i din framtid, är du intresserad av kryptovalutor och tror på framgången med Ripple, Ripple Educational Forafit är för dig, tack vare den kan du lära dig de teoretiska och praktiska sätten att investera, och gratis enheter Ripple uppmuntras att lära dig som en bonus.

Klicka för att läsa mer om “Paketet Ripple

 Paketet Ripple och lurendrejeri?

Trots alla dessa gynnsamma material, det dyker ständigt upp – mestadels på tjeckiska och ungerska sidor – information om att Paketet Ripple kan vara ett lurendrejeri? Varifrån en sådan övertygelse i fall av en produkt som samlar så mycket beröm på branschportaler? Anledningen kan vara ett s.k. bakgrundskrig, dvs. försök att misskreditera konkurrensen.

Svart PR följer Paketet Ripple nästan från dess början, men anmärkningsvärt är att webbsidor med negativa recensioner bara visas… på två eller tre språk, vilket är minst sagt märkligt för en internationell produkt. En storskalig kampanj mot Paketet Ripple startades i tjeckiskt talande internet, om vilket en av portalerna redan har skrivit „Nepoctivá konkurence aneb jsou balíček ripple podvodníci?”. Artikeln behandlar bl.a. ett antal mikrosidor som publicerade nästan identiska inlägg med rubrikerna “Paketet Ripple är lurendrejeri” utan att ha några argument för det.

Det är viktigt att förstå att trots negativt innehåll som dyker upp i nätet är det svårt att dra en slutsats om vad exakt det påstådda bedrägeriet rör sig om. Innehållet motsäger sig ofta och visar stockfoton som “bevis” eller kopplar Paketet Ripple med kända scams, trots att det inte finns några indicier på att en sådan koppling existerar i överhuvudtaget.

Vem lurar läsarna?

Rykten om lurendrejeri kan helt enkelt vara en del av konkurrenters negativkampanj. Särskilt misstänkt ser ut innehållet som multipliceras, som kopieras till flera eller till och med ett dussintals mikrosidor som annonserar välkända mäklare.

Även om det är teoretiskt möjligt att spåra vem som äger den här domänen, är det extremt enkelt att skapa en webbplats med ett falskt namn, eftersom företag som säljer domäner och hostingtjänster inte kräver verifiering av data för privata kunder. Resultatet? En stor mängd falskt innehåll översvämmar Internet, varav de flesta raderas inte genom att ta bort sidan, utan genom att sänka Googles betyg. Den mest populära sökmotorn är således ett effektivare verktyg för att kontrollera innehåll än lagen, men även det har sina begränsningar – sidor som ligger högt i rangordningen, vilket betyder “pålitliga” i ögonen på Google sidor (för att vara hög i rangordningen behöver webbplatsen inte  vara faktiskt tillförlitlig, utan bara blanda falskt innehåll med ett neutral) har råd att engagera sig i även mycket skarpa negativa kampanjer som inte öppet syftar mot konkurrenter.

 

Paketet Ripple och lurade kunder…

Trots att det finns sidor som rapporterar bedrägeri kunde vi inte nå kunder som lurades av Paketet Ripple. Bland verkliga mottagare, kunder och användare har Paketet Ripple ett positivt eller neutralt omdöme.

Kan man i så fall säga att den negativa kampanjen var en framgång? Svårt att säga. Först och främst, för att konkurrenter kunde gynnas, måste potentiella kunder av Paketet Ripple leta efter alternativ. Och eftersom paketet är en produkt som riktar sig till nybörjare är det lika troligt att… det är bara det att dessa människor blev modfällda inför själva inlärningen. I början, de som känner sig osäker på obekant mark och är intresserade av att investera i kryptovalutor istället för att flytta till konkurrens, kan de överge sitt mål till förmån för andra tillgångar.

Kanske är just detta källan till dålig PR? Negativa kampanjer kan ledas inte av konkurrensfirmor som investerar i kryptovalutor eller erbjuder utbildningar, utan mäklare för vilka människor som håller sin kryptovaluta utanför börsen är oönskade?  Det är svårt att säga med säkerhet, eftersom fallet verkar extremt komplicerat, och det blir omöjligt att anklaga ett visst företag för att genomföra otillbörliga kampanjer.

En sak är säker – att driva en kampanj för att tillskriva konkurrens “lurande” borde aldrig hända bland seriösa affärsmän.