Ripple-Sett og tilbakemeldinger på nettet

Kryptovaluta markedet, slik som andre investeringsmarkeder, opplever hard konkurranse og hyppige angrep, samt beskyldninger om svindel og utpressing. Sånne angrep gjelder som vanlig handlinger som negativ  PR og forsøk å bakvaske produktet.

«Ripple-Sett», «Ripple-Utdanningssett» eller «Ripple Startpakke» kalles ofte for svindel, falsk produkt og forsøk å utpresse penger. Sånne informasjoner presenteres vanligvis på nettsteder opprettet og drevet av konkurrenter. De kan finnes nesten på hvert marked der salg av produktet gjennomføres.

«Din-Ripple Pakken» er også en ganske innovativ metode å fremskaffe kryptovaluta som noen ganger får forskjellige tilbakemeldinger blant kundene. Noen av dem kan være skuffet over karakter av produktet, provisjon til formidleren eller form av kryptovaluta oppbevaring. Det er også noen kunder som ikke helhetlig skjønte karakter av pakken eller ikke kunne kontakte formidleren. I sånt tilfelle prøver vi å forklare nøyaktig karakter av «Ripple Startpakken» og også svare på kundenes spørsmål samt fjerne alle tvil.