Ripple-Sett og svindlere

Det er mye konkurranse på investeringsmarkedet som gjør at vi ofte opplever angrep av konkurrentene. De skjer med hjelp av internett artikler og innlegg på forer der «Ripple-Startpakke» selgere beskyldes om svindel og pengeutpressing. I sånt tilfelle bør man huske på at mange av kommentarene, innleggene og artiklene er effekt av handlinger til konkurransefirmaer.

Når man analyserer «Ripple-Startpakke» sin situasjon med svindlere, må man også huske på at det er mange svindlere og utpressere på nettet som gir seg ut å være selgere av «Ripple-Sett» og tilbyr falske tjenester. I sånt tilfelle bør man lære nøyaktig info om produktet på nettet, samtale med selgeren og skrive mail på mail adressen … med spørsmål om bestillingen på «Ripple Settet» blir gjennomført korrekt og ærlig.