Produktanalyse eller ripple-sett og våre meninger

På grunn av noen skjeldne spørsmål angående Ripple-Sett sin profil bestemte vi oss å foreta en kvalitetsanalyse av ovenstående produkt, samt betrakte nærmere hvilke tilbakemeldinger Ripple-settet får på nettet. For å kommentere produktet så nøyaktig som mulig, gjennomførte vi dets analyse, betegnet ulemper og fordeler og også så nøye på profil av kundene som det er adressert til.

Online utdanningssett, stasjonære utdanningssett – hvilke bør du velge?

Det oppstår stadig flere forskjellige kurs om investering i kryptovalutaer i det siste som skyldes den første haussen på markedet siden 2017. Et av sånne kurs er Ripple-Sett med kryptovaluta adressert til folk som vil begynne ¨å investere i kryptovalutaer.

Stadig flere firmaer organiserer opplæring innen kjennskap om kryptovaluta marked og dette er et svar på økende behov for utdanningsmaterialer som gir tilgang til grunnlegende kunnskap angående investering. Dessuten så er folk som bestemte seg å investere i løpet av dette året mer bevisste på at man ikke bør begynne å investere uten solide teoretiske grunnlag sammenlignet med nybegynnende investorer fra de siste årene. Det kan skyldes forholdsvis store tap som sprekking av Bitcoin spekulativ boble medførte i desember 2017, da ikke forberedte på det folk tapte mest. Nå for tiden er bevisstheten av risiko knyttet til investering større, så personer som er villige til å multiplisere kapitalen deltar oftere ved kurs av forskjellig slags som forbereder til første investisjoner.

Nyhet på markedet? Hva er utdannings-sett med kryptovaluta.

Utdannings-sett med kryptovaluta er for flere kunder og redaktører en nyhet på norsk marked. Ripple-sett består av opplæringsmaterialer og en bonus i form av gratis Ripple kryptovaluta enheter. Det vil si at innenfor utdanningssettet med kryptovaluta, ved siden av tilgang til opplæringsplattform som inneholder typiske kurs, artikler, webinarer eller analyser, får kunder også tokens av kryptovaluta på bestemt verdi. Takket være gratis kryptovaluta, kan de benytte i praksis kunnskap de fikk på kurset angående investering og heve tokens i det tidspunktet når de synes det passer best for investisjonen.

De fleste investerings-sett med kryptovaluta er rettet til begynnende investorer, som oftest de, for de det ville være den første investisjonen i kryptovaluta. Opplæring har det formålet å erklære prosessen av investering, spesifikasjon av investering i kryptovaluta samt å gjennomføre en analyse av enkelte kryptovalutaer fra bunnen av. Å fokusere seg på grunnlagene er noe som kjennetegner de fleste utdannings-sett med kryptovaluta.

 

 Ripple-sett , ny løsning for begynnere

Ripple-sett leveres til kunden elektronisk og i vanlig post. Alle data angående pålogging til opplæringsplattformen, bruk av materialer samt opplæring innen investering overgis via elektronisk post til e-post adressen som ble angitt ved bestilling. Etter å ha lest meldingen kan kunden altså fritt og uten begrensninger bruke kurs som er i tilbud på dedikert plattform.

Tilgang til gratis tokens av Ripple kryptovaluta kan man få først etter å ha hentet pakken sendt i vanlig post. Pakken inneholder Ripple Kortet med lagrede data som muliggjør forhåndsvisning av innsamlet kryptovaluta samt anvisning hvordan den kan utbetales. Ripple tokens oppbevares på formidleren sin konto, noe som skal bidra til beskyttelse av dem for perioden av kursdeltakerens opplæring innen investeringsgrunnlag. Utbtaling av kryptovaluta krever å ta kontakt via telefon – viderekomne investorer kan anse dette som en ulempe, men den form av krypto oppbevaring anbefales absolutt til nybegynnere. Kryptovaluta som forvaltes på denne måten er trygg, også kan den fortsatt utbetales i hvert øyeblikk, uten å bekymre seg for å tape midler under et hackerangrep.

 Ripple-settet og meninger om det på nettet

For å gjøre analysen redelig, gjennomførte vi en kampanje blant våre lesere og samlet kommentarer fra personer som kjøpte produktet. Overveiende antall av dem (230 av 239) var positivt. Vi presenterer altså Ripple-settet og meninger om det på nettet:

 

Jeg hørte noe i grove trekk om utdannings pakker med kryptovaluta når jeg leste utenlandske sider og er fornøyd av at vi endelig har tilgang til dette i Norge. Jeg personlig bestilte  Ripple-utdanningssett så snart det dukket opp på norsk og vil absolutt anbefale produktet, nivået av kursene er godt, bruksanvisninga var ganske forståelig. Jeg kontaktet kundeservice en gang fordi det var en feil på siden, men de fikset det raskt.Før hadde jeg ikke interesse i å investere i kryptovaluta. Jeg må si, jeg kommer bare i gang nå, investering går virkelig fint, hovedsakelig fordi jeg gjorde en virkelig innsats under opplæringa. Etter min mening er ripple-sett en god løsning.

Navn: Trond

 

Min søster kjøpte Ripple-Sett mens hun jobbet i utlandet bare for å overstå kjedsomhet knyttet til en lang tjenestereise. Jeg spurte henne om Settet og hun meddelte meg at opplæring hun fikk er godt utarbeidet og forståelig selv for folk som aldri har hatt noe å gjøre med investering. Jeg er ikke sikker på om hun allerede brukte kryptovalutaen som fulgte med Settet, men hun uttalte seg i store ord om selve opplæringen og nevnte at hun lærte mye på bare få dager.

Navn: Christine

 

Jeg har noen ganger problemer med siden fordi den hengte seg opp. Men det er kanskje min internett kobling fordi jeg bare har 1 Mbit/sek. Jeg bor i en liten landsby i Troms og jeg har ingen tilgang til sånn opplæring, bortsett fra nettet. Opplæringen selv er veldig interessant og omfattende.

Navn: Fredrik

 

Jeg leste et sted at det er antageligvis scam og bedrageri mot naive folk… når folka ikke vet mye om ting, så skriver de hva de vil på nettet. Veldig god forretningsidé er flott – opplæring innen krypto. Min pakke kostet meg ganske lite og jeg angrer ikke så langt. Jeg har mine tokens og når jeg øver meg litt til, skal jeg komme i gang og investere på børs.

Navn: Kjetil

 

Men hva melder ikke fornøyde kunder om? Negative kommentarer nevnte som vanlig at det ikke er mulig å veksle Ripple kryptovaluta mot en annen innenfor settet. En person meldte om at det mangler kontakt med teknisk support i helgene. Det dukket også opp stemmer om at Ripple Utdanningssettet var en svindel. Men sånne informasjoner kunne finnes hovedsakelig på mistenkelige sider som sannsynligvis var bakgrunns sider som ofte brukes til å bygge negativ PR av konkurrenter.

 

 Ripple-Settet og vår mening

Etter vår mening så er Ripple-Settet en innovativ løsning som er dedikert investeringsentusiaster. Sammenlignet med stasjonære kurs, tilbyr Ripple-Utdanningssettet mye mer til definitivt lavere pris. En stor fordel er også gave i form av kryptovaluta enheter som gjør at investoren kan nesten med en gang gå over til praktisk forvalting av egen investisjon.

Situasjonen på markedet av kurs, webinarer eller tilgjengelighet av opplæringsmaterialer ser definitivt bedre ut enn for bare to år siden. Det dukket opp nye plattformer som tilbyr opplæring fra bunnen av, også nye investerings metoder, som f.eks. selve kryptovalutaer. Interesse for sånne materialer er stadig økende og det betyr at stadig flere folk vil bli aktive og multiplisere egen formue.