Innovativ metode å få Ripple – lær mer om Ripple-Utdanningssett

Ripple kryptovaluta er en av de få e-mynter som så mange investorer viste interesse i. Internasjonale korporasjoner, banker, foretak, investeringsselskap og private investorer tar den i bruk. Den ble en av ledere på kryptobørs som gjør at ikke bare spesialister vil investere i den, men også amatører vil det. For de siste ble det opprettet en spesiell metode som kombinerer opplæring med gratis enheter av kryptovaluta, et såkalt «Ripple-Utdanningssett».

 Investisjon i framtid eller hvordan skaffe seg sin egen Ripple?

Ripple kryptovaluta er e-mynt med internasjonal karakter som er tilgjengelig på kryptobørs, et online vekslekontor og et stasjonært krypto-vekslekontor. Den kan kjøpes via nettet og oppbevare på egen konto i krypto-lommebok. Denne metoden er effektiv og velprøvd, men rettet hovedsakelig til fagpersoner. Men hva med amatører?

Personer som ikke har stor erfaring i å skaffe og oppbevare kryptovalutaer kan benytte seg av frakoblet modus, altså en metode som ikke krever egen konto i krypto-lommebok eller omfattende kjennskap til krytobørs. En metode som gjør at de fleste oppgavene utføres av en formidler. En av disse metodene er «Ripple-ssett».

Enkelt og trygt altså lær mer om «Ripple Utdanningssett»

«Ripple-Sett» er en tjeneste adressert til nybegynnende investorer som bestemte seg å prøve sin lykke med investering; til folk som søker enkel og trygg metode på investering. Det viser seg at «Ripple-Startpakke» kan gi dem nettopp det takket være to elementer.

Det første er opplæringsmaterialer, altså e-bøker, webinarer og kurs som skal forberede en ung investor på å debutere i verden av investeringer. De skal lære han både grunnlegende og avanserte regler av investering. Dette vil åpne dørene til kryptovaluta verden og skape dyktighet i han i å analysere raskt og effektivt situasjonen på e-mynter markedet.

Det andre er et bestemt antall av gratis enheter på Ripple kryptovaluta som vedlegges som bonus til «Ripple-Sett». E-mynt vil oppbevares på en privat konto av virtuell lommebok som ble opprettet, sikret og som forvaltes an en formidler. Tilgang til konto skal innvilges kun kunden med hjelp av «Ripple-Tilgangskort».

 

Kryptovaluta i frakoblet modus eller hva er Ripple tilgangskort

Et betydelig element av «Ripple-pakke» er såkalt Ripple kort, altså fysisk versjon av et dokument som bekrefter eierskap og forvalting over e-mynt enheter. Ripple kode inneholder brukernavn og passord til privatkonto på plattformen av virtuell lommebok der forvaltede enheter vil oppbevares. Disse data tilgjengeliggjøres kun på Ripple-kortet som kun kunden har tilgang til.

Ripple-Kort overgis kunden som en gratis bonus til «Ripple-Utdanningssettet» og leveres via post. Pakken kan hentes kun av avsenderen etter å bekrefte sin identitet. Etter henting skal Ripple kortet sikres og oppbevares tørt inntil man bestemmer seg å selge eide kryptovaluta enheter.

Også, for å være sikker at kunden vet hvordan pakken han kjøpte skal brukes, skal firmaets representanter sende via e-mail en nøyaktig bruksanvisning av «Ripple-Settet», bruk av «Ripple-Koden» og mulighet å sjekke verdien av eide enheter.

Hvorfor «Ripple-Utdanningssett?» Meldinger til kunder og spesialister

«Ripple-Startpakke» er en ganske innovativ metode av å framskaffe opplæringsmaterialer og bestemt antall av kryptovaluta enheter. Den får forskjellige tilbakemeldinger blant både amatører og spesialister. Noen av dem kommer fra litt overfølsomme mottakere som sannsynligvis ikke skjønte idéen av tilbudet. Andre kan være grunnløst hatefullt prat som genereres av kunkurrerende selskap. Det er allikevel verdt å understreke at flertall av pakkens brukere snakker positivt om den som vises i nedenstående eksempler:

  • Jeg fikk opplæringsmaterialer og kryptovaluta… kan man ønske seg mer?

Kallenavn: Dagny Marthinsen,

  • Formidleren tar seg en ganske høy provisjon, men jeg trenger ikke å opprette ei lommebok, så det blir bra. Ripple selv holder verdien, så jeg skal snart selge den med gevinst,

Kallenavn: Markus S.

  • jeg fikk ripple valuta for 1000 NOK også og fikk ripple kort, en fyr kontaktet meg og tilbød meg ny valuta, men jeg venter vider e på hva som skal skje med denne ripple

Kallenavn: Øremester, 

  • det er noen som sier at startpakka er svindel … men folkens, hvis dere leser litt om metoder å kjøpe vauta på, så blir dokumenter som ripple kort ganske normalt. I noen land er det vouchere, i andre sertifikater og vi har tilgangskort og det er helt vanlig, det er bare å lese!

Kallenavn: Preben Egerlun,

  • Det er slett ikke så innovativ løsning fordi jeg så sånne pakker før, men de er effektive nok, Du kjøper e-bøker og får krypto – er det noen som gir mere?

Kallenavn: Tone Fredriksen,

Det er kun få eksempler ut av mange tilbakemeldinger om «Ripple-Startpakken» tilgjengelige på nettet. Dessuten kan vi lese om selve produktet også på mange bransje portaler.

 

Hvorfor lønner det seg å bruke «Ripple-Utdanningssett»?

Det er enkelt å se at «Ripple-Sett» er en innovativ løsning som kombinerer teori med praksis. Tjenesten gir tilgang til opplæringsmaterialer og den muliggjør å få gratis kryptovaluta enheter. Det er sånn fordi kunden kun betaler opplæringsmaterialene, mens kryptovalutaen følger gratis. Han skal altså kunne utvide sitt kunnskap innen investering og føle seg som en riktig investor.

Kjøp av «Ripple-Settet» er veldig enkelt – det er bare å kontakte formidleren, få vite mer om detaljer av samarbeidet og bestille en bestemt startpakke. Kunden får altså to forsendelser:

  • Via e-post kommer bruksanvisning om hvordan kjøpte opplæringsmaterialer skal brukes, hvordan kryptovalutaen man får skal oppbevares og hvordan sjekke dens verdi,
  • i vanlig post kommer en pakke – den inneholder «Ripple-Kort» med «Ripple-Kode» som gir tilgang til privatkonto i virtuell lommebok der e-mynt enheter skal oppbevares.

Det kan altså rolig sies at «Ripple-Startpakken» er:

  • Enkel, fordi det er nok at kunden bestiller sin pakke og beholder Ripple kortet,
  • Praktisk, fordi ved siden av e-mynt får kunden også opplæringsmaterialer,
  • Fremtidsorientert, fordi gratis Ripple enheter kan bli en lukrativ investisjon.

Det må altså konkluderes at «Ripple Pakke» er en innovativ og effektiv metode å fremskaffe opplæringsmaterialer og gratis kryptovaluta enheter. På grunn av dens karakter får metoden forskjellige tilbakemeldinger, men vi tror på at overveiende flertall av kundene er fornøyde.