Hvordan kjøpe Ripple og sjekke dens verdi?

Ripple kryptovaluta er en av de få virtuelle myntene som hele tiden holder en veldig høy posisjon på kryptobørs. Denne gjør at Ripple nyter betydelig interesse av internasjonale korporasjoner og også private investorer. Av den grunn kan den fås på forskjellige måter.

Profesjonelle kjøpsmetoder – online modus

Ripple muliggjør rask og global overføring av midler til banker, leverandører av finanstjenester, børser, formidlere, korporasjoner og bedriftseiere og dette fører til at hovedsakelig finansinstitusjoner og verdensorganisasjoner tar den i bruk. Disse institusjoner kjøper kryptovaluta som oftest gjennom krypto-børs.

Denne metoden realiseres online og krever investorens kunnskap innen kryptovalutaer samt eierskap av egen virtuell lommebok. Det er nødvendig fordi riktig forberedelse muliggjør å bevege seg effektiv på kryptobørs og privatkonto på e-lommebok – kjøp og trygg oppbevaring av e-mynter.

Denne metoden er effektiv, men rettes hovedsakelig til fagfolk og profesjonelle investorer. Men dette betyr ikke at det er kun de som kan investere i Ripple. Nybegynnere kan benytte seg av mindre kompliserte metoder, som «Ripple Startpakke».

Metoden for alle – offline modus og «Ripple Utdanningssett»

Offline modus er en metode som ikke krever tilgang til internett, bredt kjennskap om kryptobørs eller privatkonto på virtuell lommebok fordi den baserer på vid hjelp av formidleren. En av de mest populære metodene er «Ripple Kort» som er en del av «Ripple Utdanningssett».

Ripple tilgangskort er et dokument som bekrefter kjøp og eierskap av bestemte e-mynt enheter. På kortet står det påloggingsdata til privatprofil av virtuell lommebok der krypto-mynten oppbevares. Denne løsningen gjør at investoren ikke tvinges til å selvstendig velge e-lommebok, opprette en konto eller riktig sikre den. Hele denne prosessen overgis til formidleren som forplikter seg å oppbevare e-mynten på et trygt sted. Allikevel er det  kun eieren til kryptovaluta som har tilgang til alle brukernavn til kontoen. De dataene befinner seg på tilgangskortet som ble generert av systemet og deretter sendt til dets eier. De har ingen kontakt med den virtuelle verdenen som gjør at kryptovalutaen ikke er utsatt for handlinger av hackere eller internett tyvere.

Ripple tilgangskortet kan fås ved å kjøpe såkalt «Ripple-Sett», altså et tilbud som består av opplæringsmaterialer og gratis enheter av kryptovaluta. Det er en ganske innovativ metode som ikke alltid blir fullt forstått og til trass i dette får seg stadig flere mottakere.