Hvordan fungerer «Din-Ripple Pakken»?

«Din-Ripple Pakken» er et investerings sett adressert hovedsakelig til nybegynnende investorer som kombinerer utdanning, gratis enheter av Ripple kryptovaluta og mulighet å oppbevare dem trygt.

For å få sånt sett er det nok å legge inn bestilling via nettet. Snart etterpå skal vedkommende få telefon av distributørens representant som skal nøyaktig forklare hvordan «Ripple Startpakken» fungerer. Snart etter å ha diskutert kjøpsbetingelser, skal det sendes til angitt e-post adresse en melding med bruksanvisning av produktet. Kunden får noen nødvendige informasjoner og lenker bl.a. til en nettside der han vil kunne laste ned materialer han kjøpte, til en portal der han sjekker verdien av sin Ripple og til en konto der kryptovalutaen hans skal oppbevares. Tilgang til kontoen skal muliggjøres av såkalt Ripple KODE, altså data som befinner seg på «Ripple Kortet» som ble levert til kunden via post. E-posten skal også vedlegges en nøyaktig bruksanvisning som gir mulighet av fullstendig bruk på det kjøpte produktet.