Uden at bruge internettet, eller hvad er et Ripple-kort

“Ripple-uddannelsespakke” er en tjeneste beregnet primært til nybegyndere, der planlægger at komme ind i investeringsverdenen. Alt takket være arten af produktet, der består af uddannelsesmaterialer og gratis kryptovaluta-enheder. Takket være dette får kunden ikke kun et uddannelsessæt, men får også en gratis e-mønt. Og hvordan er det muligt? 

Sikker opbevaring af kryptovaluta, dvs. hvad er et ”Ripple-kort”

Alt takket være Ripple-kortet, dvs. et dokument, der bekræfter køb og adgang til modtagne kryptovaluta-enheder. Hver kunde, der køber “Ripple-startpakken”, modtager først en e-mail med de detaljerede instruktioner til brug af pakken og derefter ”Ripple-kortet” med posten. Adgangskortet sendes i en specielt sikret pakke til den adresse, som kunden har angivet. Man kan kun afhente det, når man har præsenteret éns identitetskort.  

På Ripple-kortet vil der være den såkaldte Ripple KODE, dvs. login og adgangskode til den private konto på den virtuelle tegnebog, som de modtagne e-mønt-enheder vil blive gemt på. Kontoen oprettes og sikres af en formidler, men kun kunden har login til den. Takket være dette bliver han ikke forpligtet til at oprette sin egen e-tegnebog eller indføre specialiserede sikkerhedsforanstaltninger mod hackerangreb og tyve.

I denne situation har kunden kun en opgave – at opbevare sit “Ripple-kort” på en sikker måde. Dette dokument skal opbevares på et tørt og hemmeligt sted, indtil man beslutter at omsætte sine enheder til kontanter. Denne operation er så enkel som at købe ”Ripple-uddannelsespakken”. Alt hvad kunden skal gøre er at kontakte sælgeren, meddele sit valg og bekræfte adgang til tegnebogen med ”Ripple-koden”. Enhederne vil blive omsat til kontanter inden for et par dage.

Ripple-kortet er en enkel og sikker måde at gemme e-mønter på, fordi Ripple Kode kun findes på adgangskortet, hvilket forhindrer, at det bliver stjålet af hackere og online tyve. Derudover er det også en billig måde at erhverve Ripple-kryptovalutaen, der vinder anerkendelse på det globale marked af kryptovalutaer.