Vad är “Utbildningspaketet Ripple”?

“Utbildningspaketet Ripple” är en produkt som kombinerar teoretiska och praktiska utbildningar. Vad innebär det?

“Startpaketet Ripple” består av en uppsättning e-böcker, webbinarier, utbildningar online och andra utbildningsmaterial. Denna uppsättning gör det möjligt för nybörjare att lära sig reglerna för att investera och förstå hur kryptobörsen och den elektroniska e-myntmarknaden fungerar. Med denna kunskap kommer kunderna att kunna kontrollera värdet på deras kryptovaluta och fatta välgrundade beslut.

“Paketet ditt Ripple” innehåller också kryptovalutan Ripple som kunden får gratis som en del av paketet. Ripple läggs till i uppsättningen som en bonusinvestering som kunden kan använda. Antalet enheter beror på storleken på det köpta paketet och var och en av dem lagras på ett externt virtuellt plånbokskonto. Kunden har tillgång till plånboken med hjälp av sitt “Ripple-kort”, som innehåller s.k. Ripple-kod.