Produktanalys, dvs. paketet ripple och våra omdömen

På grund av sporadiska frågor om Paketet Ripples särdrag beslutade vi oss att analysera kvaliteten på ovanstående produkt, samt titta på vad för recensioner Paketet Ripple samlar online. För att kunna diskutera produkten så exakt som möjligt har vi analyserat den, beskrivit för- och nackdelar och påpekat karaktären av kunder som den riktas till.

Online träningspaket, stationära träningspaket –vilket ska man välja?

Nyligen har fler och fler olika kurser bildats som täcker investeringar i kryptovalutor, vilket beror på den första sedan 2017 högkonjunkturen på marknaden. En av sådana utbildningar är Paketet med kryptovalutan Ripple avsett för människor som vill börja investera i kryptovalutor.

Det faktum att fler och fler företag tillhandahåller utbildning inom kunskapen om kryptovalutamarknaden är ett svar på den växande efterfrågan på utbildningsmaterial som ger tillgång till grunderna i kunskap om investeringar. Dessutom är människor som beslutade att investera i år mer medvetna om att investeringar inte bör börja utan en solid teoretisk grund jämfört med nybörjare från tidigare år. Detta kan bero på de relativt stora förluster som orsakas när den så kallade Bitcoin-bubblan brast i december 2017, då oförberedda människor tappade mest kapital. För närvarande finns det mer medvetenhet om riskerna i samband med investeringar, så människor som vill multiplicera kapital är mer benägna att söka efter allehanda kurser för att förbereda sig för sin första investering.

Nytt på marknaden? Vad är utbildningspaket med kryptovaluta.

Utbildningspaket med kryptovaluta är en nyhet för många kunder och redaktörer på den svenska marknaden. Paketet Ripple består av utbildningsmaterial och en bonus i form av gratis Ripple-valutaenheter. Detta innebär att kunder förutom tillgång till en utbildningsplattform som innehåller typiska kurser, artiklar, webbseminarier eller analyser, får kunder kryptovaluta tokens av ett visst värde  i ett utbildningspaket med kryptovaluta. Tack vare den fria kryptovalutan kan de använda kunskapen om investeringar som uppnåtts under kursen i praktiken och betala ut tokens vid en tidpunkt då de anser att det är ett bra investeringsbeslut.

De flesta investeringspaket med kryptovaluta riktar sig till nybörjare investerare, oftast de för vilka detta kommer att vara den första investeringen i kryptovalutor. Utbildningssessioner är utformade för att förklara investeringsprocessen, specifika investeringar i krypto och analysera enskilda kryptovalutor från början. Att fokusera på grunderna är ett kännetecken för de flesta utbildningspaket med kryptovaluta.

 Paketet ripple, en ny lösning för nybörjare

Paketet Ripple levereras till kunden via mejl och posten. All information om att logga in på utbildningsplattformen, använda utbildningsmaterial och start av investeringsutbildning skickas via e-post till den e-postadress som anges när beställningen görs. Efter att ha fått meddelandet kan kunden omedelbart använda de erbjudna kurserna fritt och utan begränsningar på en dedikerad plattform.

Tillgång till gratis tokens av kryptovalutan Ripple kan erhållas efter att ha fått ett paket som skickas med vanlig post. Paketet innehåller ett Ripple-kort  som innehåller data som låter dig få en förhandsgranskning av värdet på den ackumulerade kryptovalutan, samt instruktioner om hur du betalar ut det. Ripple tokens lagras i förmedlarkonto, vilket ska säkra dem under tiden när man lär sig grunderna att investera. Det  krävs telefonkontakt för att betala ut kryptovalutan –avancerade investerare kan anse detta som en nackdel, men denna form av lagring rekommenderas starkt för nybörjare. Att hantera kryptovalutan på detta sätt är säkert och den kan fortfarande betalas ut när som helst utan rädsla för att förlora pengar i en hackerattack..

Paketet Ripple och dess omdömen på nätet

I syfte att grundlig analysera Paketet Ripple, genomförde vi en kampanj bland våra läsare för att samla kommentarer från personer som köpte den här produkten. De allra flesta av dem (230 av 239) var positiva. Därför presenterar vi Paketet Ripple och dess omdömen på Internet:

 

Jag har hört något om utbildningspaket med kryptovaluta när jag läste utländska sidor och jag är glad att vi äntligen har tillgång till dem i vårt. Jag beställde själv Utbildningspaketet Ripple så snart det uppträdde i den svenska versionen och jag rekommenderar starkt denna produkt, kursnivån är bra, bruksanvisningen var ganska förståelig. En gång så kontaktade jag servicen då det fanns ett fel på webbplatsen, men de fixade det snabbt. Jag var inte intresserad av att investera i kryptovaluta innan. Jag erkänner att jag just har börjat, och min investering går väldigt bra, främst på grund av att jag gjorde mitt bästa under utbildningen. Enligt min mening är paketet ripple en bra lösning.

Namn: Aron 

 

Min syster köpte Paketet Ripple medan hon arbetade utomlands för att döda monotonin under sin långa delegation. Jag frågade henne om Paketet och hon meddelade mig om att den utbildning hon fick är väl utformad och förståelig även för dem som aldrig har haft något att göra med att investera. Jag är inte säker på om hon redan har använt kryptovalutan som ingår i Paketet, men hon pratade mycket väl om själva utbildningar och nämnde att hon lärde sig mycket på bara några dagar.

Namn: Franz 

 

Ibland hade jag problem med sidan eftersom den kraschade. Det kan väl vara felet på mitt internet, för jag bara har 1 Mbit/s. Jag bor i ett landsbygdsområde i Norrbotten och jag skulle inte ha tillgång till utbildningar på nåt annat sätt än via internet. Själva utbildningarna är mycket intressanta och omfattande.

Namn: David 

 

Jag läste någonstans att detta påstås vara scam och bedrägeri för de naiva… om människor inte vet vad som händer skriver de sådana saker på nätet. En mycket bra affärsidé – att träna i krypto. Även mitt paket kom ut ganska billigt och jag ångrar inte det ännu. Jag har mina egna tokens och om jag lär mig lite mer, kommer jag att investera dem på aktiemarknaden.

Namn: Olga 

 

Men vad skriver missnöjda kunder om? Negativa omdömen nämnde vanligtvis att utbytet av kryptovalutan Ripple mot en annan inom paketet inte är möjligt. En person nämnde att hen inte kunde få tag på tekniska hjälpen under helgen. Det fanns också röster om information som publicerades på nätet om att Utbildningspaketet Ripple var en en bluff. Denna information var dock mestadels på misstänkta mikroplatser som ofta används för att skapa svart PR för konkurrenter.

 

Paketet ripple och vårt omdöm

Enligt vår åsikt är Paketet Ripple en innovativ lösning avsedd för investeringsentusiaster. Jämfört med stationär utbildning erbjuder Utbildningspaketet Ripple mycket mer för ett mycket lägre pris. Ett stort fördel är också present i form av kryptovaluta-enheter, tack vare vilka investeraren nästan omedelbart kan gå till den praktiska sidan av att hantera sin investering.

Situationen på marknaden för utbildningar, webbseminarier och tillgängligheten på träningsmaterial är definitivt bättre än för två år sedan. Nya tjänster har dykt upp som erbjuder inlärning från grunden, liksom nya investeringsmetoder, såsom kryptovalutor.  Intresset för sådana material fortsätter att växa, vilket innebär att fler och fler människor försöker aktivera och öka sina egna tillgångar.