Paketet Ripple och omdömen på nätet

Kryptovalutamarknaden, liksom andra investeringsmarknader, står inför hård konkurrens och frekventa attacker och anklagelser om bluff och bedrägeri. Dessa attacker involverar vanligtvis svarta PR-aktiviteter och försök att förtala produkten.

“Paketet Ripple”, “Utbildningspaketet Ripple” och även “Startpaketet Ripple” kallas ofta för en bluff, falsk produkt och ett försök att pressa pengar. Denna information presenteras vanligtvis på sidor som skapats och underhålls av konkurrenter. De finns på nästan vilken marknad som helst där produkten säljs.

“Paketet ditt Ripple” är också en ganska innovativ form av att skaffa sig kryptovalutan som ibland möter blandade åsikter bland kunderna. Några av dem kan bli besvikna över produktens karaktär, marginalen för mellanhanden eller sättet på vilket kryptovalutan lagras. Det finns också kunder som inte helt förstått paketets karaktär eller kunde inte kontakta mellanhanden. I denna situation försöker vi förklara i detalj arten av “Startpaketet Ripple”, samt svara på kundernas frågor och skingra deras tvivel.