Hur fungerar “Paketet ditt Ripple”?

“Paketet ditt Ripple” är en investeringsuppsättning som främst riktar sig till nybörjare och som kombinerar utbildning, gratis Ripple kryptovaluta-enheter och möjligheten att lagra dem säkert.

För att få en sådan uppsättning räcker det att göra en beställning via Internet. Senare kommer den berörda personen att bli uppringd av distributörens representant, som kommer att förklara i detalj hur “Startpaketet Ripple” fungerar. Efter att ha diskuterat köpvillkoren skickas ett meddelande med bruksanvisningar till den av kunden angivna e-postadressen. Kunden kommer att få en uppsättning nödvändig information och länkar, bl.a. till sidan från vilken den kommer att kunna ladda ner det köpta materialet, portalen där hen kommer att kontrollera värdet på sitt Ripple, samt kontot som kryptovalutan kommer att lagras på. Tillgång till kontot är möjlig med s.k. Ripple-kod, dvs. de uppgifter som finns på “Ripple-kort ” som levererats till kunden per post. E-postmeddelandet  kommer också att innehålla en detaljerad bruksanvisning som låter dig använda det inköpta paketet fullt ut.