Utan att använda internet, eller vad ett Ripple-kort är

“Utbildningspaketet Ripple” är en tjänst som främst riktas för till nybörjare som planerar att komma in i investeringsvärlden. Allt på grund av produktens natur som består av utbildningsmaterial och gratis Ripple kryptovaluta-enheter. Således kommer kunden inte bara att få utbildningspaketet utan också gratis elektroniskt mynt. Och hur är det möjligt? 

Säker lagring av kryptovalutan, eller vad ett Ripple-kort är

Allt tack vare Ripple-kortet, det vill säga ett dokument som bekräftar inköp och tillgång till de mottagna kryptovaluta-enheterna. Varje kund som köper “Startpaketet Ripple” kommer först att få ett mejl med detaljerade instruktioner för hur man använder paketet, och sedan ett “Ripple-kort” per post. Åtkomstkortet skickas i ett särskilt skyddat paket till den adress som anges av kunden. Man kan först hämta det efter att man har visat sitt ID.  

På ditt  Ripple-kort kommer det att finnas en s.k. Ripple-KOD, dvs. användarnamnet och lösenordet för det personliga kontot på den virtuella plånboken, där de mottagna enheterna av elektroniska mynt kommer att lagras. Ett konto som skapas och skyddas av en mellanhand kommer endast att tillhöra kunden som har alla inloggningsuppgifter. Tack vare detta kommer hen inte att vara tvungen att sätta upp sin egen e-plånbok eller införa specialiserade säkerhetsåtgärder mot hackerattacker och tjuvar.

I den här situationen kommer kunden bara att ha en uppgift – att säkert lagra sitt “Ripple-kort”. Detta dokument ska förvaras på en torr och hemlig plats tills du väljer att tjäna pengar på dina befintliga enheter. Denna åtgärd är lika enkel som att köpa “Utbildningspaketet Ripple”. Allt du behöver göra är att kontakta säljaren, informera den om ditt val och bekräfta åtkomst till plånboken med “Ripple-koden”. Enheterna kommer att betalas ut inom några dagar.

Ripple-kortet är ett enkelt och säkert sätt att lagra e-mynt, eftersom Ripple-koden endast finns på åtkomstkortet, vilket förhindrar att det blir stulet av hackare och online-tjuvar. Dessutom är det också ett billigt sätt att få kryptovalutan Ripple som njuter av ökat erkännande på den globala kryptovalutamarknaden.