Ripple-pakken og udtalelser på nettet

Markedet af kryptovalutaer, ligesom andre investeringsmarkeder, kæmper med hård konkurrence og hyppige angreb og beskyldninger om svig og afpresning. Disse angreb involverer normalt smædekampagnen og forsøg på at bagvaske produktet.

“Ripple-pakken”, “Ripple-uddannelsespakken” eller ”Ripple-startpakken” kaldes ofte svig, et falsk produkt og phishing. Denne information præsenteres normalt på sider oprettet og vedligeholdt af konkurrenter. Man kan finde dem på næsten ethvert marked, hvor produktet sælges.

“Din Ripple-pakke” er også en ret innovativ form for at få kryptovaluta på, som undertiden få blandede meninger blandt kunderne. Nogle af dem kan være skuffede over arten af produktet, mæglerens margen eller formen for kryptovalutaens opbevaring. Der er også kunder, der ikke helt har forstået pakkens art eller ikke kunne kontakte mægleren. I denne situation forsøger vi at grundigt forklare arten af “Ripple-startpakken”, samt besvare kundespørgsmål og fjerne enhver tvivl.