Produktanalyse, dvs. Ripple-pakken og vores udtalelser

På grund af sporadiske spørgsmål om arten af Ripple-pakken besluttede vi at analysere kvaliteten af det ovennævnte produkt samt se, hvilke anmeldelser Ripple-pakken får online. For at kunne omtale produktet så nøjagtigt som muligt har vi analyseret det, skitseret dets fordele og ulemper og angivet arten af de kunder, det er beregnet til.

Online uddannelsespakker, stationære uddannelsespakker – hvilke skal man vælge?

For nylig er der flere og flere forskellige kurser vedrørende investeringer i kryptovalutaer, som skyldes den første hausse siden 2017. En af sådanne uddannelser er pakken af Ripple-kryptovalutaen dedikeret til personer, der ønsker at begynde at investere i kryptovalutaer.

Det faktum, at flere og flere virksomheder tilbyder uddannelse inden for viden om kryptovaluta-markedet, er et svar på den voksende efterspørgsel efter uddannelsesmateriale, der giver adgang til grundlæggende viden om investering. Hvad mere er, folk, der besluttede at investere i år, er mere opmærksomme på, at investering ikke bør starte uden et solidt teoretisk grundlag, i forhold til nye investorer fra tidligere år. Dette kan skyldes de relativt store tab forårsaget af bristning af Bitcoin-spekulativboblen i december 2017, da uforberedte mennesker mistede mest kapital. På nuværende tidspunkt er opmærksomheden på de risici, der er forbundet med investeringer, større, så folk, der ønsker at multiplicere kapital oftere tyr til forskellige kurser, der forbereder på de første investeringer.

 Nyhed på markedet? Hvad er uddannelsespakker med kryptovaluta.

Uddannelsespakker med kryptovaluta, er en nyhed på det danske marked for mange kunder og redaktører. Ripple-pakken består af uddannelsesmateriale og en bonus i form af gratis enheder af Ripple-kryptovalutaen. Dette betyder, at i uddannelsespakken med kryptovalutaen ud over adgang til uddannelsesplatformen, der indeholder typiske kurser, artikler, webinarer eller analyser, modtager kunder kryptovaluta-tokens af en bestemt værdi. Takket være den gratis kryptovaluta kan de udnytte viden opnået om investeringen i løbet af kurset og udløse mønter, når de betragter det som en god investeringsbeslutning.

De fleste investeringspakker med kryptovaluta er beregnet til nye investorer, oftest dem, for hvilke det ville være den første investering i kryptovalutaer. Uddannelseskurser er designet til at forklare investeringsprocessen, det specifikke ved at investere i kryptovalutaer og analysere individuelle kryptovalutaer fra bunden. Fokus på det grundlæggende er et træk, der adskiller de fleste uddannelsespakker med kryptovaluta.

 

 Ripple-pakke, en ny løsning for begyndere

Ripple-pakken leveres til kunden via e-mail og med posten. Alle data vedrørende indlogning på uddannelsesplatformen, brug af uddannelsesmaterialet og start af læring at investere sendes via e-mail til e-mailadressen angivet ved bestillingen. Efter at have modtaget beskeden kan kunden straks og frit bruge de tilbudte kurser på en dedikeret platform.

Adgang til gratis Ripple kryptovaluta-tokens kan fås efter modtagelse af en pakke sendt med almindelig post. Pakken indeholder et Ripple-kort, som indeholder data, der giver mulighed for at se værdien af den akkumulerede kryptovaluta og instruktioner om, hvordan man kan udbetale den. Ripple-midlerne opbevares på mæglerens konto, så de fungerer som sikkerhed i den tid, hvor deltageren i kurset lærer det grundlæggende ved at investere. Indløsning af kryptovalutaen kræver telefonkontakt – avancerede investorer anser måske dette for en ulempe, men denne form for opbevaring af kryptovalutaen anbefales bestemt til begyndere. Kryptovalutaen forvaltet på den måde er sikker, og man kan stadig udbetale den til enhver tid uden frygt for at miste midler i et hackerangreb.

Ripple-pakken og udtalelser om den på nettet

Med henblik på en grundig analyse af Ripple-pakken indsamlede vi bland vores læsere kommentarer fra personer, der købte dette produkt. Det overvældende flertal (230 af 239) var positive. Vi præsenterer derfor Ripple-pakken og udtalelser om den på internettet:

 

Jeg hørte noget om uddannelsespakker med kryptovaluta på udenlandske websider, og jeg er glad for, at vi endelig har adgang til dem her i landet. Personligt bestilte jeg Ripple-uddannelsespakken så snart den dukkede op i den danske version, og jeg anbefaler dette produkt stærkt, kursernes niveau er godt, brugsanvisningen var temmelig klar. Jeg kontaktede servicekontoret en gang, fordi websiden havde en fejl, men de løste det hurtigt. Tidligere var jeg ikke interesseret i at investere i kryptovalutaer. Jeg indrømmer, jeg er lige begyndt, mine investeringer går rigtig godt, hovedsageligt på grund af det faktum, at jeg gjorde mig umage under uddannelsen. Efter min mening er Ripple-pakken en god løsning.

Fornavn: Iner 

 

Min søster købte Ripple-pakken, da hun arbejdede i udlandet for at fordrive tiden i forbindelse med den lange udstationering. Jeg spurgte hende om pakken, og hun fortalte mig, at de træninger, hun modtog, var godt designet og forståelige selv for dem, der ikke havde noget at gøre med at investere. Jeg er ikke sikker på, om hun allerede brugte kryptovaluta inkluderet i pakken, men hun talte om uddannelsen i superlativer og nævnte, at hun lærte meget på kun få dage.

Fornavn: Helle 

 

Nogle gange har jeg problemer med websiden, fordi den gik ned. Måske skyldes det dog mit internet, fordi jeg kun har 1Mbit/sek. Jeg bor på landet i Jylland, og jeg kun kunne få adgang til forskellige kurser via internettet. Kurserne er meget interessante og omfattende.

Fornavn: Camila 

 

Jeg læste et sted, at det angiveligt var fidus og snyd for de naive… hvis folk ikke ved, hvad det handler om, skriver de sådanne ting på internettet. En meget god måde at drive forretning på – uddannelser inden for kryptovalutaer. Min pakke var ret billig og indtil videre fortryder jeg ikke. Jeg har mine tokens, og hvis jeg lærer lidt mere, vil jeg gå og investere dem på børsen.

Fornavn: Else 

 

Men hvad taler de utilfredse kunder om? Negative anmeldelser nævnte normalt, at det ikke var muligt at veksle Ripple-kryptovalutaen til en anden som en del af pakken. En person nævnte manglende kontakt med det tekniske kontor i weekenderne. Der var også stemmer om oplysninger på nettet ifølge til hvilke Ripple-uddannelsespakken var en fidus. Denne information blev dog hovedsageligt fundet på mistænkelige websider, der ofte bruges til at skabe smædekampagner.

 

 Ripple-pakken og vores mening

Efter vores mening er Ripple-pakken en innovativ løsning dedikeret til entusiaster af investering. Sammenlignet med stationær træning tilbyder Ripple-uddannelsespakken meget mere til en meget lavere pris. Et stort plus er også gratis i form af kryptovaluta-enhederne, takket være hvilken investoren næsten øjeblikkeligt kan gå til den praktiske side af sin investering.

Situationen på markedet for uddannelse, webinarer eller tilgængeligheden af undervisningsmaterialer ser bestemt bedre ud end for kun to år siden. Nye websider er dukket op, der tilbyder læring fra bunden såvel som nye investeringsmetoder, såsom f.eks. kryptovalutaer.  Interessen for sådanne materialer vokser stadig, hvilket betyder, at flere og flere mennesker ønsker at aktivere og øge deres egen formue.