Hvordan køber man Ripple og tjekker dens værdi?

Ripple-kryptovaluta er en af de få virtuelle mønter, der altid opretholder en af de højeste positioner på børsen af kryptovalutaer. Denne situation betyder, at den nyder stor interesse blandt internationale virksomheder såvel som private investorer. Denne situation betyder, at den kan opnås på flere måder.

Professionelle købsmetoder – online

Ripple muliggør hurtig og global overførsel af penge til banker, udbydere af finansielle tjenester, børser, mæglere, virksomheder og iværksættere, takket være hvilke den hovedsageligt bruges af finansielle institutioner og globale organisationer. Disse enheder køber kryptovaluta oftest gennem krypto-børsen.

Det er en online metode, som kræver, at investoren har viden om kryptovalutaer og ejer en virtuel tegnebog. Det er nødvendigt, fordi forberedelsen giver man mulighed for at navigere effektivt gennem krypto-børsen og den private konto på e-tegnebogen at købe og opbevare e-mønter sikkert.

Denne metode er effektiv, men den er hovedsageligt rettet mod fagfolk og professionelle investorer. Dette betyder dog ikke, at kun de kan investere i Ripple. Begyndere kan ty til mindre komplicerede metoder som en “Ripple-startpakke”. 

En metode til alle – offline-tilstand og “Ripple-uddannelsespakken”

Offline-tilstand er en metode, der ikke kræver internetadgang, omfattende kendskab til krypto-børsen og en privat konto på en virtuel tegnebog, fordi den er baseret på en bred vifte af hjælp fra en formidler. En af de mest populære metoder er “Ripple-kort”, som er en del af “Ripple-uddannelsespakken”.  

Ripple-adgangskortet er et dokument, der bekræfter køb og besiddelse af specifikke enheder af e-mønten. Kortet indeholder loginoplysninger til den private virtuelle tegnebogsprofil, som krypto-mønten er opbevaret på. Denne løsning betyder, at investoren ikke er forpligtet til selvstændigt at vælge e-tegnebogen, oprette en konto såvel som sørge for dens sikkerhed. Al denne aktivitet falder på mæglerens skuldre, der påtager sig at opbevare e-mønten på et sikkert sted. Imidlertid er det kun ejeren af kryptovalutaen, der har alle logins til denne konto. Disse data findes kun på adgangskortet, der genereres af systemet, og sendes derefter til dets ejer. De har ingen kontakt med den virtuelle verden, takket være hvilken den opbevarede kryptovaluta ikke udsættes for hackere og internettyve.

Ripple-adgangskortet kan fås ved at købe den såkaldte “Ripple-pakke”, dvs. tilbud, der omfatter uddannelsesmateriale og gratis kryptovaluta-enheder. Dette er en temmelig nyskabende metode, der ikke altid er helt forståelig, selvom den vinder et stigende antal modtagere.