Hvordan fungerer “Din Ripple-pakke”?

“Din Ripple-pakke” er en investering, der primært er rettet mod begyndere, som kombinerer uddannelse, gratis enheder af Ripple-kryptovalutaen og mulighed for at opbevare dem på en sikker måde.

For at få et sådant sæt skal man blot placere en ordre online. Kort efter vil den interesserede person modtage et telefonopkald fra distributørens repræsentant, der vil forklare detaljeret, hvordan Ripple-startpakken fungerer. Kort efter at have drøftet købsbetingelserne, sendes der en meddelelse til den angivne e-mailadresse, sammen med produktets brugervejledning. Kunden vil modtage et sæt nødvendige information og links bl.a. til den side, hvorfra kunden vil kunne downloade de købte materialer, portalen, hvor kunden vil tjekke værdien af hans Ripple, samt den konto, som kryptovalutaen skal opbevares på. Adgang til kontoen er mulig takket være den såkaldte Ripple-KODE, dvs. data, der findes på “Ripple-kortet” leveres til kunden med posten. E-mailen vil også indeholde en detaljeret brugervejledning, der muliggør fuld brug af den købte pakke.