Hvad er “Ripple-uddannelsespakken” for noget?

“Ripple-uddannelsespakken” er et produkt, der kombinerer teoretisk og praktisk uddannelse. Hvad betyder det?

“Ripple-startpakken” består af et sæt e-bøger, webinarer, onlineuddannelser og andet uddannelsesmateriale. Dette sæt tillader nybegyndere i investering at lære om investeringsreglerne og gøre dem opmærksomme på, hvordan kryptovaluta- og e-møntmarkedet fungerer. Takket være denne viden vil kunderne være i stand til at tjekke værdien af deres kryptovaluta og træffe informerede beslutninger.

I “Din Ripple-pakke” er der også Ripple-kryptovaluta, som kunden modtager gratis som en del af købet af pakken. Ripple føjes til sættet som en bonusinvestering, som kunden kan bruge. Antallet af enheder afhænger af størrelsen på den købte pakke, og hver af dem opbevares på en ekstern virtuel tegnebogskonto. Kunden har adgang til sin tegnebog ved hjælp af et “Ripple-kort”, hvorpå den såkaldte Ripple KODE befinder sig.