Pachetul Ripple și escrocii, adică cum acționează concurența

Desi trec deja doi ani de la introducerea pe piață a pachetelor educaționale cu criptovalută, produsele de acest tip trezesc în continuare multe controverse. Este însă foarte posibil, ca după notele negative să stea concurența necinstită. Prin ce se caracterizează acest produs care trezește multe discuții și cu ce răspuns s-a întâlnit în rețea?

Pachetul cu criptovalută, ceva pentru începători? 

La început precizăm, ce sunt mai exact pachetele educaționale cu criptovalută. Acesta este un tip de servicii educaționale, direcționat către persoanele care ar dori să își aprofundeze cunoștiințele lor despre criptovalutele cu detalierea criptovalutelor utilizate ca activă de investiție.

Forma de școlarizare nu se deosebește atât de mult, de ceea ce de câțiva ani este un standar în sectorul școlarizărilor online. Pachetele de școlarizare oferă accesul pentru platforma cu lecțiile conduse de către experți, newsletter-uri, invitații la webinarii, ebook-uri, materiale ajutătoare. Ceea ce deosebește pachetele educaționale cu criptovalută, după cum ne putem da seama, este un anumit număr de coin-uri adăugată fiecărui pachet, sub forma bonusului gratuit. Fiecare pachet educațional cu criptovalută este decis de una dintre monedele promițătoare din acea perioadă și în cadrul școlarizării, se concentrează puternic pe analiza potențialului său de piață.

 

Comandați produsul

Faceți clic și cumpărați

 

Pachetul Ripple și ideea acestuia

Vorbind despre Pachetul Educațional Ripple, merită să subliniem că acesta se folosește de „distribuția împărțită” tipică pentru produsele de acest tip. Materialele educaționale pe care se bazează școlarizarea, e-book-urile și webinariile, ajung la client prin intermediul e-mail-ului, după plătirea comenzii .

Puțin diferit decurge procesul transmiterii token-urilor gratuite Ripple, alăturate pachetului. În scopul asigurării valutei, aceasta nu este trimisă în chei pe adresa de e-mal, deoarece orice date de acces sunt trimise sub forma coletului poștal. Această acțiune are ca scop minimalizarea probabilității captării token-urilor de către persoanele terțe. Accesul atât către criptovalute, cât și pentru materiale, necesită ridicarea pachetului care conține următoarele instrucțiuni.

Pe lângă instrucțiunile pe tema modului de descărcare a materialelor educaționale, în pachetul trimis se află de asemenea Cardul de Acces Ripple. Acesta este documentul special, care conține codul ales aleatoriu și parola pentru contul de pe platformă, unde sunt păstrate token-urile alăturate pachetului Ripple.

Persoana care deține Cardul de Acces Ripple are acces la fondurile depuse actual, sub forma criptovalutelor, însă pentru a le scoate, este necesară de verificarea suplimentară prin intermediul e-mail-ului. Numai după oferirea codului Ripple de pe Cardul de acces intermediarului și verificarea identității, token-urile pot fi scoase către e-portofelul ales. Firma de distribuție recomandă, ca din motive de siguranță să scoate criptovalutele numai după stăpânirea bazelor teoretice de investire în criptovalute, pentru care ne pregătesc materialele conținute în pachet, pe tema investițiilor și gestionării criptovalutei Ripple.

Informații suplimentare pot fi găsite în filmulețul alăturat:

Pachetul Ripple este un produs pentru începători, așadar se presupune că, cursanții înainte de a-și scoate propriile token-uri gratuite, ar dori să obțină cunoștiințe de bază obligatorii, pentru gestionarea sigură cu aceasta în rețea.

 

Pachetul Ripple și opiniile clienților

Căutând pe forumurile de internet și pe portarele din domeniu, este ușor să observăm că Pachetul Ripple a fost primit relativ călduros. Mulți agregatori ai evaluărilor utilizatorilor, prezintă opiniile prodominant pozitive, pe tema acestui produs.

„Mă bucur că în sfârșit au introdus Pachtul Ripple în țara noastră. Mă interesez de acesta de când a intrat pe piață. După câteva săptămâni pot spune sincer că sunt încântat. Pachetul Ripple prezintă un nivel înalt, instrucțiunile de utilizare sunt înțelese, iar comunicarea cu clientul – eficientă. Acest produs m-a convins să investesc, deși mai devreme nu am investit. Acum am câștigat deja dublul celor băgate, în general din atenție pentru bazele bune ale formei cursului.”

Nick: Besnik 

„Tatăl meu a cumpărat Pachetul Ripple când a ieșit la pensie. Investirea a devenit a doua lui pasiune, imediat după pescuit. L-am întrebat pe tata despre Pakiet Ripple și este de părere, că școlarizările pe care le-a primit, discută despre probleme într-un mod foarte accesibil. Știu că tata a profitat deja de criptovaluta alăturată Pachetului și despre investiție, dar că amintește de asemenea de Pachetul Ripple în superlative.”

Nick: Eugen 

„Comunicarea bună cu clientul, materiale transparente. Am învățat multe, dar aș prefera mai degrabă să încep de la bursele criptovalutare.”

Nick:,  Mircea 

„nu este o soluție atât de inovatoare, pentru că pachete asemănătoare am văzut deja, dar nu putem refuza eficacitatea acestora. Cumperi ebook-uri și primești cripto – oferă cineva mai mult?”

Nick: Ivan 

„cineva spune, că pachetul de start este o scamatorie… În unele țări sunt voucher-uri, în altele certificate, noi avem carduri de acces și asta este normal, este suficient să citim! Omeni buni, dacă veți citi puțin despre modurile pentru cumpărarea criptovalutei, atunci documentele precum cardul ripple sunt un lucru normal.”

Nick: Octave 

 

Au ajuns la noi de asemenea e-mail-uri pe tema Pachetului Ripple și opiniile sale printre utilizatorii noi. Clienții de obicei nu anunță nici o problemă serioasă, dacă vine vorba de calitatea materialelor sau forma livrării.

Știu că nu oricui i se potrivește alergatul după pachete și că acest lucru poate părea cidat, când pentru majoritatea cursurilor plătești pur și simplu online. […] Nu am avut însă nici o problemă cu livrarea, ridicarea materialelor și plata Ripple.”

Utilizator: Alexander Negruzzi 

Am citit în rețea că acest produs este o escrocherie și nu am ridicat pachetul, însă acum regret puțin, pentru că o cunoștință l-a comandat și a lăudat foarte mult școlarizarea.”

Utilizator: Adamos Veiner 

Pachetul Ripple și opinia redactorilor

Am efectuat de asemenea recunoașterea portalelor din industrie, a căror reprezentanți au cunoscut individual caraacterul produsului și și-au împărțit propria opinie pe tema Pachetului Ripple. Mai jos prezentăm câteva exemple:

Pacehtul Ripple este o ofertă interesantă și destul de inovatoare pentru investitorii începători. Cu siguranță unitățile libere de criptovalută deosebesc acest produs, pe fundalul materialelor de șolarizare pe tema investițiilor.

Apasă pentru a afla mai multe pe tema „Pachetului Ripple

 „Pachetul Ripple” este serviciul modern dedicat investitorilor începători, care au decis să își înceapă aventura cu investirea în criptovalute, dar de asemenea pentru persoanele care caută un mod inovativ și sigur pentru investire.

Apasă pentru a fla mai multe pe tema „Pachetului Ripple

Ceea ce deosebește Pachetul Ripple de produsele asemănătoare, este criptovaluta gratuită aflată în fiecare pachet educațional.

Apasă pentru a fla mai multe pe tema „Pachetului Ripple”  

Multe informații pe tema pachetului pot fi găsite de asemenea pe portalele internaționale care se specializează în investiția în criptovalute. Iată câteva exemple de răspunsuri:

Înainte de cumpărarea cursului sunt efectuate consultații extinse cu broker-ul, pentru a ajuta în alegerea setului adaptat pentru necesitățile clientului. Investitorii începători pot fi recompensați cu un preț relativ mic, pentru că plătesc numai pentru materialele de școlarizare și primesc e-monedele ca bonus. Ssuplimentar, beneficiul pentru începători este posibilitatea recuperării sigure a criptovalutei obținute, prin intermediul cadrului Ripple Code Card.

Apasă pentru a fla mai multe pe tema „Pachetului Ripple

Monedele electronice oferă multor persoane posibilități atrăgătoare pentru investiție și înmulțirea banilor, dar pentru a putea investi efectiv, mai întâi trebuie să obții cunoștiințele de bază și experiența de primă mână. Cursurile online și tradiționale, ajută în cunoașterea teoriei și testarea corespunzătoare a acestor cunoștiințe noi. Acest lucru sprijină primii pași ai investitorului pe piața de criptovalute și ajută în prevenirea fondurilor false, care în caz contrar ar putea avea consecințe serioase. Mulțumită cunoștiințelor obținute, se poate nu doar evitarea pierderilor, dar de asemenea și obținerea potențialului.

Apasă pentru a fla mai multe pe tema „Pachetului Ripple

 Dacă așadar vrei să începi să investești în viitorul tău, ești interesat de criptovalute și crezi în succesul Ripple, Ripple Educational Forafit este un produs pentru tine, mulțumită căruia poți să înveți modurile teoretice și practice de investire, iar unitățile Ripple gratuite te încurajează la învățarea pchetului ca bonus.

Apasă pentru a fla mai multe pe tema „Pachetului Ripple

Pachetul Ripple și înșelătoria?

În ciuda tuturor acestor conținuturi favorabile, la fiecare mișcare apar – în special pe paginile cehe sau maghiare – informații că Pachetul Ripple poate fi înșelătorie? De unde o astfel de convingere în cazul produsului care strânge atâtea laude pe portalele din branjă? Cauza poate fi așa numitul război  încurcat, adică încercarea discreditării concurenței.

PR negru este însoțit de Pakietowi Ripple aproape de la începutul existenței, însă interesant este că  paginile cu opiniile negative apar numai… în două sau trei limbi, ceea ce în cazul unui produs internațional este destul de ciudat. O campanie de mărime mare împotriva Pachetului Ripple a început pe internet în limba cehă, despre care a scris deja unul dintre portale „Nepoctivá konkurence aneb jsou balíček ripple podvodníci?”. În articol au fost mișcate subiectele, printre altele pe tema paginilor încurcate, care au publicat posturi identice, nebazate pe argumente concrete, cu titlurile „Pachetul Ripple este o înșelătorie”.

Este important să înțelegem că în ciuda apariției pe rețea a conținuturilor negative, estee greu să realizăm pe ce ar trebui să se bazeze așa zisa înșelătorie. Conținutul dese ori se contrazic, oferind ca „dovezi” poze destoc sau legând Pachetul Ripple de scamatoriile cunoscute, în ciuda lipsei oricăror  dovezi prezumtive, că o astfel de legătură există.

 

 Cine păcălește cititorii?

Vocile despre înșelătorie pot fi pur și simplu o parte din campaniile concurenței negative. În special suspect este conținutul care se înmulțește, copiat pe câteva sau câteva zeci de pagini încurcate, care reclamă brokeri cunoscuți.

Deși în teorie este posibilă urmărirea, cine este proprietarul domeniului dat, depunerea paginii e nume false este foarte simplă, pentru că firmele care vând domenii și se ocupă de hosting, nu cer verificarea datelor în cazul clienților privați. Efectu? O enormă falsitate a conținuturilor care inundă Internetul, din care majoritatea este ștearsă nu prin ștergerea paginilor, ci prin scăderea clasamentului pe Google. Cel mai popular browser este așadar instrumentul cel mai eficient pentru verificarea conținuturilor decât legea, însă chiar și acesta are propriile limite – paginile aflate înalt în clasament, dar așadar „fiabile” în ochii Google (pentru a fi înalt în clasament, pagina nu trebuie să fie cu adevărat fiabilă, ci doar să citeze conținuturi false neutrale) pot să își permită efectuarea chiar și a campaniilor foarte ascuțit de negative, orientate implicit către concurență.

 

Comandați produsul

Faceți clic și cumpărați

 

Pachetul Ripple și clienții păcăliți …

În ciuda paginilor care informează de înșelătorie, nu am reușit să ajungem la nici un client păcălit de Pachetul Ripple. Printre destinatorii reali, clienții și utilizatorii, Pachetul Ripple se bucură de o opinie pozitivă sau de asemenea neutră.

În legătură cu acestea putem spune că, campania negativă a reușit? Greu de spus. Înainte de toate, pentru ca concurența să poată obțină potențiali clienți ai Pachetului Ripple ar trebui să caute alternative: Și pentru că Pachetul este un produs direcționat către începători, atât de probabilă este și poțiunea că… pur și simplu astfel de persoane sunt descurajate de la învățare. De la bun început simțindu-se nesigure pe un teren necunoscut, iar în loc să treacă la concurență, persoanele interesate de investirea în criptovalute pot renunța la scopul lor în scopul altor acive.

Poate merită să căutăm sursa PR-ului rău? Campania negativă poate fi efectuată de firmele concurente, care se ocupă de investirea în criptovalute sau efectuarea școlarizărilor, iar brokerii pentru care persoanele țin prpria criptovalută în afara bursei unt un fenomen nedorit? Este greu de spus cu întreaga convingere, că acest caz pare foarte complex și imposibilul devine acuzația unei firme concrete, pentru efectuarea campaniilor frauduloase.

Un lucru este sigur – efectuarea campaniei care se bazează pe atribuirea „înșelătoriilor” concurenței, nu ar trebui să aibă loc niciodată printre afaceriștii serioși.