Ανάλυση προϊόντων, δηλαδή το πακέτο ripple και τα σχόλιά μας

Λόγω των σποραδικών ερωτήσεων σχετικά με το πακέτο Ripple, αποφασίσαμε να αναλύσουμε την ποιότητα του παραπάνω προϊόντος, καθώς και να δούμε ποιες απόψεις συλλέγει το πακέτο Ripple στο διαδίκτυο. Για να μπορέσουμε να περιγράψουμε το προϊόν όσο το δυνατόν ακριβέστερα, αναλύσαμε το προϊόν, περιγράψαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και αναφέραμε τη φύση των πελατών στους οποίους απευθύνεται.

Πακέτα εκπαίδευσης online, σταθερά πακέτα εκπαίδευσης – ποια να επιλέξουμε;

Πρόσφατα, υπάρχουν όλο και περισσότερα διαφορετικά μαθήματα για την επένδυση σε κρυπτονομίσματα, πράγμα που οφείλεται στην πρώτη αισθητή άνοδο στην αγορά από το 2017. Μία από αυτές τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες είναι το Πακέτο με τα κρυπτονομίσματα Ripple, αφιερωμένο σε ανθρώπους που θέλουν να αρχίσουν να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα.

Το γεγονός ότι όλο και περισσότερες εταιρείες παρέχουν μαθήματα γνώσης για την αγορά κρυπτονομίσματων, αντανακλά την αυξανόμενη ζήτηση για εκπαιδευτικό υλικό που δίνει πρόσβαση στα βασικά στοιχεία της γνώσης σχετικά με τις επενδύσεις. Επιπλέον, οι άνθρωποι που αποφάσισαν να επενδύσουν φέτος, συνειδητοποιούν ότι η επένδυση δεν πρέπει να ξεκινά χωρίς μια στέρεα θεωρητική βάση, σε σύγκριση με τους αρχάριους επενδυτές από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις σχετικά μεγάλες απώλειες που έλαβαν χώρα όταν ξέσπασε η κερδοσκοπική φούσκα του Bitcoin το Δεκέμβριο του 2017, όταν τα απροετοίμαστα άτομα έχασαν το μεγαλύτερο κεφάλαιο. Τώρα, η συνειδητοποίηση των κινδύνων που συνδέονται με τις επενδύσεις είναι μεγαλύτερη, επομένως οι άνθρωποι που επιθυμούν να πολλαπλασιάσουν το κεφάλαιό τους, συχνά απευθύνονται σε διαφόρους τύπους μαθημάτων που προετοιμάζουν για τις πρώτες επενδύσεις.

 

Παραγγείλετε το πακέτο

Μάθετε να επενδύετε

 

Νέο στην αγορά; Τι είναι τα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονομίσματα;

Τα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονομίσματα είναι μια καινοτομία στην Ελληνική αγορά για πολλούς πελάτες και συντάκτες. Το πακέτο Ripple αποτελείται από εκπαιδευτικά υλικά και μπόνους με τη μορφή δωρεάν μονάδων κρυπτονομίσματος Ripple. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες, στο εκπαιδευτικό πακέτο με κρυπτονομίσματα, εκτός από την πρόσβαση στην πλατφόρμα εκπαίδευσης που περιέχει τυπικά μαθήματα, άρθρα, webinars ή αναλύσεις, λαμβάνουν token κρυπτονομίσματος μιας ορισμένης αξίας. Χάρη στο δωρεάν κρυπτονόμισμα, μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις των επενδύσεων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος και να εξαργυρώσουν τα token όταν θεωρούν ότι είναι μια καλή επενδυτική απόφαση.

Τα περισσότερα πακέτα επενδύσεων με κρυπτονομίσματα απευθύνονται σε αρχάριους επενδυτές, συνήθως σε εκείνους, στους οποίους θα ήταν η πρώτη επένδυση σε κρυπτονομίσματα. Τα εκπαιδευτικά μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να εξηγούν την επενδυτική διαδικασία, τις ιδιαιτερότητες της επένδυσης σε κρυπτονομίσματα, και να αναλύουν τα κρυπτονομίσματα από το μηδέν. Η εστίαση στα βασικά είναι ένα χαρακτηριστικό που διακρίνει τα περισσότερα πακέτα εκπαίδευσης με το κρυπτονόμισμα.

 

Το πακέτο Ripple, μια νέα λύση για αρχάριους

Το πακέτο Ripple παραδίδεται στον πελάτη ηλεκτρονικά και ταχυδρομικά. Όλα τα στοιχεία σχετικά με την είσοδο στην πλατφόρμα εκπαίδευσης, τη χρήση υλικού κατάρτισης και την έναρξη μαθημάτων επένδυσης, αποστέλλονται στο email που παρέχεται κατά την υποβολή της παραγγελίας. Αφού λάβει το μήνυμα, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα και ελεύθερα τα προσφερόμενα μαθήματα σε μια ειδική πλατφόρμα.

Η πρόσβαση στα δωρεάν token του κρυπτονομίσματος Ripple μπορεί να ληφθεί κατά την παραλαβή του πακέτου που αποστέλλεται ταχυδρομικώς. Το πακέτο περιέχει την Κάρτα Ripple, η οποία περιέχει τα στοιχεία που σου επιτρέπουν να δεις την αξία του συσσωρευμένου κρυπτονομίσματος και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο απόσυρσής του. Τα token Ripple αποθηκεύονται στο λογαριασμό του μεσίτη, για την εξασφάλιση τους κατά το διάστημα της εκμάθησης των βασικών στοιχείων της επένδυσης από τον μαθητή. Η εξόφληση κρυπτονομίσματος απαιτεί την τηλεφωνική επικοινωνία – οι έμπειροι επενδυτές μπορεί να το θεωρούν μειονέκτημα, αλλά αυτή η μορφή αποθήκευσης κρυπτονομίσματος συνιστάται ιδιαίτερα για αρχάριους. Το κρυπτονόμισμα που διαχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο, είναι ασφαλές και μπορούμε να το βγάλουμε ανά πάσα στιγμή, χωρίς φόβο να χάσουμε χρήματα σε μια επίθεση χάκερ.

 Το πακέτο Ripple και τα σχόλιά του στο διαδίκτυο

Για τους σκοπούς της εμπεριστατωμένης ανάλυσης του πακέτου Ripple, πραγματοποιήσαμε στους αναγνώστες μας μια δράση συλλογής σχολίων από άτομα που αγόρασαν αυτό το προϊόν. Η συντριπτική πλειοψηφία (230 από 239) ήταν θετικά. Γι’ αυτό, παρουσιάζουμε το πακέτο Ripple και τα σχόλιά του στο διαδίκτυο:

Διάβασα κάτι σχετικά με τα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονομίσματα σε ξένες ιστοσελίδες και χαίρομαι που τελικά έχουμε πρόσβαση σε αυτά κι εμείς. Προσωπικά, παρήγγειλα το Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple αμέσως μόλις εμφανίστηκε στην Ελληνική έκδοση και συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν, το επίπεδο των μαθημάτων είναι καλό, οι οδηγίες χρήσης ήταν αρκετά σαφείς. Επικοινώνησα με το γραφείο εξυπηρέτησης μία φορά, γιατί υπήρχε κάποιο λάθος στην ιστοσελίδα, αλλά το έφτιαξαν γρήγορα. Πριν δεν με ενδιέφερε να επενδύσω σε κρυπτονομίσματα. Παραδέχομαι ότι μόλις άρχισα, επενδύω πολύ καλά, κυρίως λόγω του ότι διάβασα πολύ κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Κατά τη γνώμη μου, το πακέτο ripple είναι μια καλή λύση.

Όνομα: Γιος

Η αδελφή μου αγόρασε το Πακέτο Ripple ενώ εργαζόταν στο εξωτερικό για να σκοτώσει τη μονοτονία που βίωνε. Την ρώτησα για το Πακέτο και μου είπε ότι οι εκπαιδεύσεις ήταν καλά ανεπτυγμένες και κατανοητές ακόμα και από εκείνους που δεν είχαν καμία σχέση με την επένδυση. Δεν είμαι σίγουρη αν χρησιμοποίησε ήδη το κρυπτονόμισμα που περιείχε το Πακέτο, αλλά μίλησε θετικά για τα μαθήματα και είπε ότι έμαθε πολλά σε μόνο λίγες μέρες.

Όνομα: Ανδρομέδα

Μερικές φορές έχω πρόβλημα με τη σελίδα που κολλάει. Ίσως είναι λάθος του διαδικτύου μου, επειδή έχω μόνο 1Mbit ανά δευτερόλεπτο. Μένω σε ένα χωριό και ο μοναδικός τρόπος να έχω πρόσβαση στην εκπαίδευση είναι μέσω διαδικτύου. Η ίδια η εκπαίδευση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και εκτεταμένη.

Όνομα: Κύριλλος

Διάβασα κάπου ότι αυτό είναι απάτη για τους αφελείς … αν οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι συμβαίνει, γράφουν τέτοια πράγματα στο διαδίκτυο. Πολύ καλή ιδέα για μια επιχειρηματική – εκπαίδευση για κρυπτονομίσματα. Το πακέτο μου βγήκε αρκετά φτηνό και μέχρι στιγμής δεν το μετάνιωσα. Έχω τα token μου και αν μάθω λίγο περισσότερο, θα πάω να επενδύσω στο χρηματιστήριο.

Όνομα: Κύριλλος

Τι λένε οι δυσαρεστημένοι πελάτες; Οι αρνητικές απόψεις ανέφεραν συνήθως ότι δεν είναι δυνατόν να ανταλλάξουμε τα κρυπτονομίσματα Ripple με άλλα ως μέρος του πακέτου. Ένα άτομο έλεγε ότι δεν υπήρχε καμία επαφή με το τεχνικό γραφείο τα Σαββατοκύριακα. Υπήρχαν επίσης φωνές σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο ότι το Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple ήταν απάτη. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες αφορούσαν κυρίως ύποπτες σελίδες υποστήριξης, οι οποίες χρησιμοποιούνται συχνά για τη δημιουργία μαύρου ανταγωνισμού PR.

 

Παραγγείλετε το πακέτο

Μάθετε να επενδύετε

 

 Το πακέτο Ripple και τα σχόλιά μας

Κατά τη γνώμη μας, το Πακέτο Ripple είναι μια καινοτόμος λύση που απευθύνεται στους ενθουσιώδεις επενδυτές. Σε σύγκριση με τη στατική εκπαίδευση, το Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple προσφέρει πολύ περισσότερα σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι επίσης οι δωρεάν μονάδες κρυπτονομίσματων, χάρη στις οποίες ο επενδυτής μπορεί να πάει σχεδόν αμέσως στην πρακτική πλευρά της διαχείρισης της επένδυσής του.

Η κατάσταση στην αγορά κατάρτισης, webinars ή διαθεσιμότητας εκπαιδευτικών υλικών σίγουρα φαίνεται καλύτερα από ό, τι μόλις πριν από δύο χρόνια. Έχουν εμφανιστεί νέες υπηρεσίες που προσφέρουν μάθηση από την αρχή, καθώς και νέες μεθόδοι επενδύσεων, όπως τα κρυπτονομίσματα. Το ενδιαφέρον για τέτοια υλικά αυξάνεται συνεχώς, πράγμα που σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ξεκινήσουν και να πολλαπλασιάσουν την περιουσία τους.