Tuoteanalyysi, ts. Ripple -koulutuspaketti ja mielipiteemme siitä

Ripple -paketin luonteesta johtuvien satunnaisten kysymysten takia päätimme analysoida tämän tuotteen laatua ja tarkastella, millaisia mielipiteitä Ripple -paketti kerää verkossa. Jotta voimme keskustella tuotteesta mahdollisimman tarkasti, olemme analysoineet sitä, kuvailleet sen edut ja haitat ja määritelleet tyypilliset asiakkaat, joille se on tarkoitettu.

Verkkokoulutus- vai kiinteät koulutuspaketit – kumman valita?

Viime aikoina markkinoille on ilmestynyt enemmän erilaisia kursseja, jotka käsittelevät sijoittamista kryptovaluuttoihin, mikä johtuu ensimmäisestä vuoden 2017 jälkeisestä korkeasuhdanteesta. Yksi tällaisista koulutuksista on Ripple -kryptovaluuttapaketti, joka on tarkoitettu heille, jotka haluavat aloittaa sijoittamisen kryptovaluuttoihin.

Se, että yhä useammat yritykset tarjoavat koulutusta kryptovaluuttamarkkinoita koskevan tietämyksen alalta, on vastaus kasvavaan sijoitustietämyksen perusteita koskevien koulutusmateriaalien kysyntään. Lisäksi ihmiset, jotka ovat päättäneet aloittaa sijoittamisen tänä vuonna, tietävät, että siihen ei pitäisi ryhtyä ilman vankkaa teoreettista perustietämystä päinvastoin kuin aloittelevien sijoittajien tilanne oli  aikaisempina vuosina. Tämä voi johtua suhteellisen suurista tappioista, joita Bitcoinin keinottelukuplan puhkeaminen aiheutti joulukuussa 2017 siihen valmistautumattomien ihmisten menettäessä eniten pääomaansa. Tällä hetkellä tietämys sijoituksiin liittyvistä riskeistä on suurempi, joten ihmiset, jotka haluavat kerätä pääomaa, etsivät useammin erilaisia kursseja, jotka valmistavat heitä ensimmäisiin sijoituksiin.

 Uutuus markkinoilla? Mitä ovat kryptovaluuttojen koulutuspaketit.

Kryptovaluuttojen koulutuspaketit tulevat Suomen markkinoilla monille asiakkaille ja niiden toimittajille uutuutena. Ripple -paketti koostuu koulutusmateriaaleista sekä alkupääomasta ilmaisten Ripple -kryptovaluuttayksiköiden muodossa. Tämä tarkoittaa, että kryptovaluutta- koulutuspaketissa asiakkaat saavat tyypillisiä kursseja, artikkeleita, verkkoseminaareja tai analyysejä sisältävän koulutuskäyttöalustan lisäksi tietyn määrän kryptovaluuttayksiköitä. Tämän ilmaisen kryptovaluutan ansiosta he voivat soveltaa käytännössä kurssin aikana sen osana sijoittamisesta saamaansa tietämystä ja käyttää yksikkönsä, kun he pitävät sitä hyvänä sijoituspäätöksenä.

Suurin osa kryptovaluutan sijoituskoulutuspaketeista on suunnattu aloittelijoille, useinmiten heille, joille se olisi ensimmäinen sijoitus kryptovaluuttaan. Koulutus on tarkoitettu selvittämään sijoitusprosessia, kryptovaluuttaan sijoittamisen yksityiskohtia ja auttamaan analysoimaan yksittäisten kryptovaluuttojen perusasioita. Perusteisiin keskittyminen on ominaisuus, joka erottaa useimmat kryptovaluutta-koulutuspaketit toisistaan.

 

Ripple -koulutuspaketti, uusi ratkaisu aloittelijoille

Ripple -paketti toimitetaan asiakkaalle sekä sähköisesti että postitse. Kaikki tiedot koulutusalustalle kirjautumisesta, koulutusmateriaalien käytöstä ja sijoittamisen opiskelun aloittamisesta lähetetään sähköpostitse tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Saatuaan viestin asiakas voi heti alkaa käyttää vapaasti tarjottuja kursseja omalla käyttöalustallaan.

Pääsy ilmaisiin Ripple -kryptovaluuttayksiköihin saadaan postitse lähetetyn paketin vastaanottamisen jälkeen. Paketti sisältää Ripple -kortin, joka sisältää tietoja, joiden avulla voit tarkastella kertyneen kryptovaluutan arvoa sekä ohjeet sen nostamiseen. Ripple-tunnukset tallennetaan välittäjän tilille,  niiden turvaamiseksi siksi ajaksi, kunnes opiskelija oppii sijoittamisen perusteet. Kryptovaluutan nostaminen vaatii puhelinsoiton – edistyneet sijoittajat saattavat pitää tätä haittana, mutta tällaista varmuustallentamista suositellaan ehdottomasti kryptovaluuttojen parissa  aloittelijoille. Tällä tavalla varastoitu kryptovaluutta on turvallinen, ja voit silti nostaa sen milloin tahansa pelkäämättä menettäväsi varoja hakkerihyökkäyksessä…

Ripple -paketti ja sitä koskevia mielipiteitä verkossa

Ripple -paketin perusteellista analysointia varten toteutimme lukijoidemme keskuudessa kampanjan kommenttien keräämiseksi ihmisiltä, jotka olivat ostaneet tämän tuotteen. Valtaosa (230 / 239) palautteesta oli positiivista. Siksi esittelemme Ripple-pakettia ja siitä saamiamme lausuntoja Internetissä:

Olen saanut tietää jotakin  kryptovaluutta -koulutuspaketeista lukiessani ulkomaisia verkkosivustoja ja olen iloinen, että meillä on vihdoin pääsy tällaisiin kotimaassakin. Itse tilasin Ripple-koulutuspaketin heti, kun se ilmestyi suomeksi, ja suosittelen sitä. Kurssit ovat tasokkaita ja käyttöohjeet melko yksinkertaiset. Otin yhteyttä asiakaspalveluun kerran, koska sivustolla oli virhe, mutta he korjasivat sen nopeasti. Aiemmin en ollut kiinnostunut sijoittamisesta kryptovaluutoihin. Myönnän, että olen vasta aloittelija, mutta investoin silti todella hyvin, lähinnä siitä syystä, että panostin aikoinani koulutukseen. Mielestäni Ripple -paketti on hyvä ratkaisu.

Nimi: Aalto 

Sisareni osti Ripple -paketin työskennellessään ulkomailla ja käyttääkseen hyvin aikansa pitkillä ja yksitoikkoisilla työmatkoillaan. Kysyin häneltä paketista ja hän kertoi minulle, että hänen vastaanottamansa koulutukset olivat hyvin koottuja ja helposti ymmärrettäviä myös heille, joilla ei ollut aikaisemmin ollut mitään tekemistä sijoittamisen kanssa. En tiedä, onko hän jo käyttänyt pakettiin sisältyvää kryptovaluuttaa, mutta hän puhui koulutuksista pelkillä superlatiiveilla ja kertoi oppineensa paljon vain muutamassa päivässä.

Nimi: Paaju

Minulla on välillä ongelmia sivuston kanssa, ja se kaatuilee. Se voi ehkä tosin olla myös internettini vika, koska minulla on vain 1Mbit / sec. Asun maalla Pohjois-Karjalassa, eikä minulla olisi pääsyä tällaisiin koulutuksiin muuten kuin Internetin kautta. Koulutus itsessään on erittäin mielenkiintoinen ja laaja.

Nimi: Talvi

Luin jostakin, että tällaiset ovat kuulemma petkutusta ja hyväuskoisten huijaamista…. Kun ihmiset eivät tiedä mistä on oikein kyse, he sitten kirjoittelevat tällaisia verkkoon. Tämä on erittäin hyvä liikeidea – Kryptovaluutta koulutus. Pakettini sain melko edullisesti, enkä ole  vielä toistaiseksi joutunut katumaan. Minulla on rahakkeeni ja kun opin vielä vähän lisää,  sijoittan ne.

Nimi: Virta 

Entä, mihin tyytymättömät asiakkaat kiinnittivät huomiota? Kielteisissä arvosteluissa mainittiin yleensä, että Ripple -valuuttaa ei ole mahdollista vaihtaa toiseen kryptovaluuttaan paketin osana. Yksi henkilö mainitsi, ettei viikonloppuisin saanut yhteyttä asiakaspalveluun. Verkossa julkaistiin myös huhuja siitä, että Ripple -koulutuspaketti olisi huijausta. Nämä kommentit olivat kuitenkin pääasiassa epämääräisillä sivustoilla, joita käytetään usein huonon maineen luomiseksi kilpailijalle.

 

Mielipiteemme Ripple -paketista

Ripple -paketti on mielestämme innovatiivinen ratkaisu, joka on omistettu sijoitusharrastajille. Kiinteään koulutukseen verrattuna se tarjoaa paljon enemmän ja paljon halvemmalla. Suurena etuna on myös ilmaisten kryptovaluuttayksiköiden muodossa tuleva lahja, jonka ansiosta sijoittamista opiskeleva voi melkein heti siirtyä käytännön puolelle.

Tilanne koulutuksien, webinaarien tai oppimateriaalien saatavuuden kannalta markkinoilla näyttää ehdottomasti paremmalta kuin vielä kaksi vuotta sitten. On ilmestynyt uusia palveluita, jotka tarjoavat koulutuksia perusteista alkaen ja samoin tarjotaan uusia sijoitusmenetelmiä, kuten kryptovaluutat.  Kiinnostus tällaisia aineistoja kohtaan kasvaa edelleen, mikä tarkoittaa, että yhä useammat ihmiset haluavat aktivoitua ja moninkertaistaa  varallisuutensa.