Analiza produsului, adică pachetul ripple și opiniile noastre

Datorită întrebărilor sporadice despre natura pachetului Ripple, am decis să analizăm calitatea produsului de mai sus, precum și să analizăm ce opinii se găsesc online despre pachetul Ripple. Pentru a putea discuta despre produs cât mai corect, l-am analizat, i-am prezentat avantajele și dezavantajele și am evidențiat natura clienților cărora li se adresează.

Pachete educaționale online, pachete educaționale în persoană – pe care ar trebui să-l alegi?

În ultima vreme există tot mai multe cursuri diferite, care vizează investițiile în criptomonede, lucru cauzat de prima piață în continuă creștere din 2017. Unul dintre aceste cursuri este Pachetul cu criptomoneda Ripple dedicat persoanelor care doresc să înceapă să investească în criptomonede.

Faptul că din ce în ce mai multe companii oferă instruire în domeniul cunoștințelor despre piața criptomonedelor este un răspuns la cererea din ce în ce mai mare de materiale educaționale care oferă acces la elementele de bază ale cunoștințelor despre investiții. Mai mult, persoanele care au decis să investească în acest an sunt mai conștiente de faptul că nu ar trebui să înceapă să investească fără o bază teoretică solidă în comparație cu investitorii începători din anii precedenți. Acest lucru se poate datora pierderilor relativ mari pe care le-a cauzat fisura din bula speculativă Bitcoin în decembrie 2017, când persoanele nepregătite au pierdut cel mai mult capital. În prezent, conștientizarea riscurilor asociate investițiilor este mai mare, astfel încât persoanele care doresc să-și multiplice capitalul ajung mai des la tot felul de cursuri care îi pregătesc pe cei interesați pentru primele investiții.

 

Comanda pachetul

Învață să investești

 

O noutate pe piață? Ce sunt pachetele educaționale pentru criptomonede

Pachetele educaționale pentru criptomonede sunt o noutate pe piața românească pentru mulți clienți și redactori. Pachetul Ripple constă în materiale educaționale și un bonus sub formă de unități de criptomonede Ripple gratuite. Acest lucru înseamnă că, în pachetul educațional de criptomonede, clienții primesc token-uri de criptomonede cu o anumită valoare pe lângă accesul la platforma de formare, care conține cursuri, articole, webinare sau analize. Datorită criptomonedelor gratuite, aceștia pot să pună în practică cunoștințele de investiții dobândite pe parcursul cursului și să încaseze token-urile atunci când consideră că aceasta este o decizie bună din punct de vedere al investiției.

Majoritatea pachetelor de investiții în criptomonede se adresează investitorilor începători, cel mai adesea celor pentru care aceasta ar fi prima investiție în criptomonede. Cursurile educaționale sunt concepute pentru a explica procesul de a investi, specificul investițiilor în criptomonede și pentru a analiza de la zero criptomonedele individuale. Concentrarea pe noțiuni de bază este caracteristica care distinge acest produs de majoritatea pachetelor educaționale pentru criptomonede.

 Pachetul ripple, o nouă soluție pentru începători

Pachetul Ripple este livrat clientului în mod electronic și prin poștă. Toate datele privind autentificarea pe platforma de instruire, folosirea materialelor de instruire și începerea studiilor despre cum să investești sunt trimise prin e-mail la adresa de e-mail furnizată la plasarea comenzii. După primirea mesajului, clientul poate utiliza imediat și în mod neîngrădit cursurile oferite pe  platforma dedicată.

Accesul la token-urile gratuite de criptomonede Ripple poate fi obținut după primirea unui pachet trimis prin poșta tradițională. Pachetul conține Cardul Ripple, care conține date care vă permit să vizualizați valoarea criptomonedelor acumulate și instrucțiuni despre cum să le încasați. Token-urile Ripple sunt stocate în contul brokerului, ceea ce trebuie făcut pentru a garanta siguranța lor pe durata de învățare a elementelor de bază ale investiției de către student. Încasarea criptomonedelor necesită contact telefonic – investitorii avansați pot considera acest lucru un dezavantaj, dar această formă de stocare este, cu siguranță, recomandată pentru începători. Criptomonedele gestionate în acest mod sunt în siguranță și pot fi retrase oricând, fără teama de a pierde fondurile în urma atacurilor unui hacker.

Comanda pachetul

Învață să investești

 

Pachetul Ripple și opiniile despre acesta pe internet

În scopul unei analize amănunțite a pachetului Ripple, am desfășurat printre cititorii noștri acțiunea de a colecta comentarii de la persoanele care au achiziționat acest produs. Majoritatea covârșitoare (230 din 239) au fost pozitive. Prin urmare, vă prezentăm pachetul Ripple și opiniile despre acesta pe internet:

Am auzit ceva despre pachetele educaționale cu criptomonede, citind pe site-uri web străine și sunt fericit că în sfârșit avem acces la ele și noi. Am comandat Pachetul Educațional Ripple imediat ce a apărut în versiunea românească și recomand cu tărie acest produs, nivelul cursurilor este bun, instrucțiunile de utilizare au fost destul de transparente. Am contactat o dată departamentul de relații cu clienții pentru că site-ul a avut o eroare, dar au rezolvat-o rapid. Înainte nu mă interesa să investesc în criptomonede. Deși sunt abia la început, investițiile îmi merg foarte bine, în principal datorită faptului că m-am străduit în timpul cursurilor. În opinia mea, pachetul ripple este o soluție bună.

Nume: Adine 

Sora mea a cumpărat Pachetul Ripple în timp ce lucra în străinătate pentru a scăpa puțin de monotonia asociată unei delegați îndelungate. Am întrebat-o despre Pachet și mi-a spus că pregătirile pe care le-a primit au fost bine dezvoltate și ușor de înțeles chiar și de cei care nu au nici o legătură cu investițiile. Nu sunt sigură dacă a folosit deja criptomonedele incluse în Pachet, dar a vorbit despre curs în sine la superlativ și a menționat că a învățat multe în doar câteva zile.

Nume: Gratiana 

Uneori am o problemă cu site-ul, deoarece se blochează. Poate este vina internetului meu, pentru că am doar 1Mbit/sec. Locuiesc în mediul rural din zona Banatului și nu aș fi avut acces la curs altfel decât prin internet. Cursul în sine este foarte interesant și cuprinzător.

Nume: Vasilica 

Am citit undeva că se presupune că ar fi vorba de o înșelătorie și o păcăleală pentru cei naivi… dacă oamenii nu știu despre ce este vorba, ei scriu astfel de lucruri pe Internet. E o idee foarte bună de afaceri – training-ul pentru criptomonede. Pachetul meu a ieșit destul de ieftin și până acum nu am regretat că l-am luat. Am token-urile mele și, pe măsură ce învăț ceva mai mult, mă voi duce și le voi investi la bursă.

Nume: Liana 

Totuși, despre ce vorbesc clienții nemulțumiți? Recenziile negative au menționat de obicei că nu este posibilă schimbarea criptomonedei Ripple cu alta în acest pachet. O persoană a menționat că nu există posibilitatea de contact cu biroul tehnic în weekend. Au existat, de asemenea, voci despre informațiile postate pe web conform cărora Pachetul Educațional Ripple ar fi o înșelătorie. Cu toate acestea, aceste informații se găseau în principal pe site-uri suspecte care sunt adesea folosite pentru a crea PR negru de către concurență.

Pachetul ripple și opinia noastră

În opinia noastră, Pachetul Ripple este o soluție inovatoare dedicată pasionaților de investiții. În comparație cu training-urile în persoană, Pachetul Educațional Ripple oferă mult mai mult pentru un preț mult mai mic. Un plus mare este reprezentat, de asemenea, de unitățile de criptomonede gratuite, datorită cărora investitorul poate trece aproape imediat la partea practică a gestionării investiției sale.

Situația de pe piața cursurilor și webinariilor și disponibilitatea materialelor educaționale arată cu siguranță mai bine decât acum doi ani. Au apărut noi servicii care oferă cursuri de la zero, precum și noi metode de investiții, cum ar fi criptomonedele. Interesul pentru astfel de materiale este în continuare în creștere, ceea ce înseamnă că tot mai mulți oameni doresc să își multiplice propria bogăție.