Analiza izdelka, ali Paket Ripple in naša mnenja

Zaradi občasnih vprašanj o lastnostih Paketa Ripple smo se odločili, da bomo analizirali kakovost zgoraj navedenega izdelka in pogledali, kakšna mnenja zbira Paket Ripple na spletu. Da bi lahko o izdelku razpravljali čim natančneje, smo analizirali izdelek, orisali njegove prednosti in slabosti ter značaj strank, katerim je namenjen.

Spletni paketi za usposabljanje, stacionarni paketi za usposabljanje – katerega bi izbrali?

V zadnjem času se ustvarja vedno več različnih tečajev, ki zajemajo vlaganje v kriptovalute, to pa je povzročil prvi bikovski trg od leta 2017. Eno izmed takšnih usposabljanj je Paket s kriptovaluto Ripple, namenjen ljudem, ki želijo začeti vlagati v kriptovalute.

To, da vse več podjetij ponuja usposabljanja s področja znanja o trgu kriptovalut, je odziv na naraščajoče povpraševanje po učnih gradivih, ki omogočajo dostop do osnov znanja o vlaganju. Še več, ljudje, ki so se letos odločili vlagati, se bolj zavedajo, da vlaganja ne bi smeli začeti brez trdne teoretične podlage v primerjavi z novimi vlagatelji iz prejšnjih let. To je lahko posledica sorazmerno velikih izgub, ki jih je povzročil pok špekulativnega balona Bitcoina decembra leta 2017, ko so nepripravljene osebe izgubile največ kapitala. Trenutno je zavest tveganja pri vlaganju večja, zato ljudje, ki želijo množiti kapital, pogosteje posežejo po vseh vrstah tečajev, ki jih pripravljajo na prve naložbe.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Novost na trgu? Kaj so izobraževalni paketi s kriptovaluto.

Izobraževalni paket s kriptovaluto je novost na slovenskem trgu za številne stranke in urednike. Paket Ripple je sestavljen iz učnega gradiva in bonusa v obliki brezplačnih enot kriptovalute Ripple. To pomeni, da stranke v izobraževalnem paketu s kriptovaluto poleg dostopa do platforme za usposabljanje, ki vsebuje tipične tečaje, članke, webinarje ali analize, prejmejo tudi žetone kriptovalute z določeno vrednostjo. Zahvaljujoč brezplačni kriptovaluti lahko v praksi uporabijo znanje o vlaganju, ki so ga prejeli med tečajem, in prodajo žetone, kadar se odločijo, da to je dober trenutek za naložbo.

Večina paketov za usposabljanje s kriptovaluto je namenjena novim vlagateljem, najpogosteje tistim, za katere bi bila to prva naložba v kriptovalute. Izobraževalna usposabljanja so zasnovana tako, da razložijo naložbeni proces, posebnosti vlaganja v kriptovalute in analizirajo osnove posameznih kriptovalut. Osredotočenost na osnove je posebna značilnost, ki odlikuje večino paketov za usposabljanje s kriptovaluto.

 

Paket Ripple, nova rešitev za začetnike

Paket Ripple je stranki dostavljen v elektronski obliki in po pošti. Vsi podatki, povezani s prijavo na platformo za usposabljanje, uporabo gradiva in začetkom učenja vlaganja bodo poslani po elektronski pošti na e-poštni naslov, naveden ob oddaji naročila. Po prejemu sporočila lahko stranka takoj brezplačno uporabi tečaje, ki so ponujeni na namenski platformi.

Dostop do brezplačnih žetonov kriptovalute Ripple lahko dobite po prejemu paketa, ki bo  poslan po navadni pošti. Paket vsebuje kartico Ripple, ki vsebuje podatke, ki omogočajo ogled vrednosti shranjene kriptovalute in navodila, kako jo izplačati. Žetoni Ripple so shranjeni na računu posrednika, kar deluje kot zavarovanje za čas, v katerem se udeleženec tečaja uči osnov vlaganja. Unovčenje kriptovalute zahteva stik s telefonom – naprednim vlagateljem se lahko to zdi kot pomanjkljivost, vendar je ta oblika shranjevanja kriptovalut zagotovo priporočljiva za začetnike. Na ta način upravljana kriptovaluta je varna in jo lahko še vedno kadar koli izplačate, ne da bi se bali izgube sredstev v hekerskem napadu.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

 Paket Ripple in mnenja o njem na spletu

Z namenom temeljite analize Paketa Ripple smo med našimi bralci izvedli akcijo zbiranja komentarjev ljudi, ki so kupili ta izdelek. Velika večina (230 od 239) je bila pozitivna. Zato predstavljamo Paket Ripple in mnenja o njem na spletu:

Nekaj o paketih za usposabljanje s kriptovaluto sem slišal, ko sem bral na tujih spletnih straneh, in vesel sem, da imamo končno dostop do njih pri nas. Osebno sem naročil Izobraževalni Paket Ripple takoj, ko se je pojavil v slovenski različici in ta izdelek toplo priporočam, raven tečajev je dobra, navodila za uporabo so bila precej pregledna. Enkrat sem poklical službo za stranke, ker je prišlo do napake na spletni strani, vendar so jo hitro odpravili. Prej me niso zanimale naložbe v kriptovalute. Priznam, šele začenjam, vlaganje mi gre zelo dobro od rok, predvsem zato, ker sem se zelo potrudil med tečajem. Po mojem mnenju je Paket Ripple dobra rešitev.

Ime: David 

Moja sestra je med delom v tujini kupila Paket Ripple, da bi preganila dolgočasje povezano z dolgo delegacijo. Vprašala sem jo glede paket in povedala mi je, da so bili tečaji, ki jih je dobila, dobro razviti in jih razumejo celo tisti, ki nimajo nobene zveze z vlaganjem. Nisem prepričana, ali je že uporabila kriptovalute, ki so vključene v paket, je pa govorila o tečajih pozitivno in omenila, da se je v samo nekaj dneh veliko naučila.

Ime: Juri 

Včasih imam težave s stranjo, ker ne deluje. Mogoče je kriv moj internet, ker imam samo 1Mbit/sek. Živim v vasi v Prekmurju in ne bi imel dostopa do usposabljanja drugače kot prek interneta. Sami tečaji so zelo zanimivi in obsežni.

Ime: Miha 

Nekje sem prebral, da to je scam in prevara za naivne … če ljudje ne vedo, kaj se dogaja, pišejo take stvari po internetu. Zelo dobra ideja za posel – usposabljanje s kriptovaluto. Moj paket je bil precej poceni in ga še vedno ne obžalujem. Imam svoje žetone in če se bom še malo naučil, bom šel in jih vlagal na borzi.

Ime: Matiw 

Toda kaj obravnavajo nezadovoljne stranke? Negativna mnenja običajno omenjajo, da ni mogoče zamenjati kriptovalute Ripple za drugo v okviru paketa. Ena oseba je omenila, da nima stika s tehnično pisarno med vikendi. Pojavljali so se tudi glasovi o informacijah, objavljenih na spletu, da je Paket Ripple za usposabljanje prevara. Vendar so bili ti podatki večinoma na sumljivih rezervnih spletnih straneh, ki so pogosto uporabljane za črni PR konkurence.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Ripple Paket in naše mnenje

Po našem mnenju je Paket Ripple inovativna rešitev, namenjena investicijskim navdušencem. V primerjavi s stacionarnimi tečaji Izobraževalni Paket Ripple ponuja veliko več za precej nižjo ceno. Velik plus je tudi dodatek v obliki enot kriptovalute, zahvaljujoč katerim lahko vlagatelj skoraj takoj preide na praktično plat upravljanja svoje naložbe.

Razmere na trgu usposabljanja, webinarjev ali razpoložljivosti izobraževalnih gradiv so vsekakor videti boljše kot pred dvema letoma. Pojavile so se nove storitve, ki ponujajo učenje osnov, pa tudi nove naložbene metode, kot so na primer kriptovalute. Zanimanje za take materiale še vedno raste, kar pomeni, da si vedno več ljudi želi aktivirati in pomnožiti lastno bogastvo.