Анализ на продукта – Пакетът Рипъл (Ripple) и нашите мнения

Поради спорадичните въпроси относно естеството на Пакета Рипъл, решихме да анализираме качеството на продукта, както и да разгледаме какви мнения събира Пакетът Рипъл (Ripple) в мрежата. За да можем да обсъдим продукта възможно най-точно, направихме анализи, очертахме плюсовете и минусите и посочихме естеството на клиентите, към които е насочен.

Онлайн пакети за обучение, стационарни пакети за обучение – какво да изберем?

Напоследък се създават все повече различни курсове, обхващащи инвестирането в криптовалути, което е предизвикано от първия пазарен бум през 2017 г. Едно от тези обучения е Пакетът Рипъл посветен на хората, които искат да започнат да инвестират в криптовалути.

Фактът, че все повече компании предоставят обучение в областта на знанията за пазара на криптовалутите представлява отговор на нарастващото търсене на образователни материали, даващи достъп до основите на знанието за инвестирането. Нещо повече – в сравнение с начинаещите инвеститори от предишни години, хората, които решиха да инвестират тази година, са по-наясно, че инвестирането не трябва да започва без солидна теоретична основа. Това може да се дължи на сравнително големите загуби, с които спекулативният балон с биткойн избухна през декември 2017 г., когато неподготвените хора загубиха най-много капитал. Понастоящем информираността за рисковете, свързани с инвестициите, е по-голяма, така че хората, които искат да умножат капитала си, по-често достигат до всички видове курсове, подготвящи ги за първите инвестиции.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Новост на пазара – какво представляват образователните пакети с криптовалута?

Образователен пакет с криптовалута е новост на българския пазар за много клиенти и редактори. Пакетът Рипъл се състои от образователни материали и бонус под формата на безплатни криптовалутни единици на Рипъл. Това означава, че в образователния пакет с криптовалута клиентите, в допълнение към достъпа до платформата за обучение, съдържаща типични курсове, статии, уебинари или анализи, получават токени криптовалута с определена стойност. Благодарение на безплатната криптовалута, те могат да приложат на практика знанията за инвестиране, придобити по време на курса и да превърнат токените в пари, когато смятат това за добро инвестиционно решение.

Повечето инвестиционни пакети с криптовалута са насочени към начинаещите инвеститори, най-често към тези, за които това ще бъде първата инвестиция в криптовалута. Образователните обучения са предназначени да обяснят инвестиционния процес, спецификата на инвестирането в криптовалута и да анализират отделните криптовалути от нулата. Фокусът върху основите е качество, която отличава повечето образователни пакети за криптовалута.

 

Пакет Рипъл  (Ripple) – ново решение за начинаещи

Пакетът Рипъл (Ripple) се доставя на клиента по електронен или пощенски път. Всички данни относно влизането в платформата за обучение, използване на учебни материали и започване на обучение за инвестиране се изпращат по електронната поща на имейл адреса, предоставен при извършване на поръчката. След получаване на съобщението, клиентът може незабавно и свободно да използва предлаганите курсове на специализирана платформа.

Достъп до безплатните маркери за криптовалути Рипъл може да бъде получен след получаване на пакета, изпратен по стандартен пощенски път. Пакетът съдържа Рипъл карта, която съдържа данни, позволяващи да видите стойността на натрупаната криптовалута и инструкции как да я изтеглите. Токените Рипъл се съхраняват в акаунта на посредника, което се прави с цел подсигуряването им за времето на усвояване на основите на инвестиране от страна на изучаващите. Изплащането на криптовалута изисква контакт по телефона – напредналите инвеститори могат да намерят това за недостатък, но тази форма на криптовалута определено се препоръчва за начинаещи. Управляваната по този начин криптовалута е безопасна и все още може да бъде изтеглена по всяко време, без страх от загуба на средства при хакерска атака.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Пакетът Рипъл и мненията за него в мрежата

За осъществяването на задълбочен анализ на пакета Рипъл, проведохме сред нашите читатели акция за събиране на коментари от хора, закупили този продукт. Преобладаващото мнозинство (230 от 239 гласа) бяха положителни. Ето защо представяме Пакета Рипъл и мненията за него в интернет:

Научих за образователните пакети с криптовалута, когато четох чужди уебсайтове и съм щастлив, че най-накрая имаме достъп до тях. Лично аз поръчах образователния пакет Рипъл веднага щом се появи българска версия и горещо препоръчвам този продукт. Нивото на курсовете е добро, инструкциите за употреба са доста ясни. Свързах се веднъж в сервизния офис, защото в сайта имаше грешка и бързо я оправиха. По-рано не се интересувах от инвестиции в криптовалута. Признавам, тепърва започвам, инвестирам много добре, главно защото се постарах по време на обучението. Моето мнение е, че Пакетът Рипъл е добро решение.

Име: Георги

Сестра ми купи Пакета Рипъл (Ripple), докато работеше в чужбина, за да убие част от монотонността, свързана с дългата командировка. Попитах я за пакета и тя ми каза, че обученията, които е получила, са добре развити и разбираеми дори за тези, които нямат нищо общо с инвестирането. Не съм сигурен дали тя вече използва криптовалутата, включена в пакета, но тя говори за обученията със суперлативи и спомена, че е научила наистина много само след няколко дни ползване.

Име: Виктор

Понякога имам проблем със страницата, защото тя забива. Може би това е по вина на моя интернет, защото имам само 1Mbit / сек. Аз живея в провинцията в Стара Загора и не бих имал достъп до обучение, различно от достъп по интернет. Самото обучение е много интересно и обширно.

Име: Марийка

Някъде прочетох, че уж е спам и измама за наивните… Когато хората не знаят за какво става въпрос, пишат такива неща в интернет. Много добър начин да получите бизнес идея – крипто обучение. Пакетът ми излезе доста евтино и засега не съжалявам. Имам си жетони и като науча малко повече, ще отида да ги инвестирам в борсата.

Име: Десислава

За какво обаче споменават недоволните клиенти? Отрицателните отзиви обикновено отбелязват, че не е възможно да се обмени криптовалутата Рипъл с друга криптовалута като част от пакета. Един човек се оплака от липса на контакт с техническия офис през почивните дни. Имаше отзиви за информация, публикувана в мрежата, че Образователният Пакет Ripple е измама. Тази информация обаче беше главно в подозрителни сайтове със съмнително съдържание, които често се използват за създаване на черна PR конкуренция.

 Пакетът Рипъл и нашето мнение

Според нас Пакетът Рипъл  е иновативно решение, в помощ на инвеститорите. В сравнение със стационарното обучение, образователният пакет Рипъл предлага много повече на много по-ниска цена. Голям плюс е и бонусът под формата на криптовалутни единици, благодарение на които инвеститорът може да премине почти веднага към практическата страна на управлението на инвестицията си.

Ситуацията на пазара на обученията, уебинарите или наличието на образователни материали определено изглежда по-добре, отколкото само преди две години. Появиха се нови услуги, които предлагат обучение от нулата, както и нови инвестиционни методи, като например криптовалути. Интересът към подобни материали продължава да расте, което означава, че все повече хора искат да активират и умножат собствения си капитал.