Inovativni način, kako pridobiti Ripple – spoznajte ” Začetni paket Ripple”

Kriptovaluta ripple je eden redkih e-kovancev, ki je pritegnil tako široko pozornost vlagateljev. Uporabljajo jo mednarodne korporacije, banke, podjetja, investicijske družbe in zasebni vlagatelji. Postala je ena vodilnih na kriptoborzah, zaradi česar vanjo ne želijo investirati samo strokovnjaki, ampak tudi amaterji. Za slednje je bila ustvarjena posebna metoda, ki združuje izobraževanje z brezplačnimi enotami kriptovalute – “Začetni paket Ripple“.

Naložba v prihodnost ali kako priti do vašega Rippla?

Kriptovaluta Ripple je mednarodni e-kovanec, ki je na voljo kriptoborzah, spletnih menjalnicah in stacionarnih kripto-menjalnicah. Kupite ga lahko na spletu in ga hranite na lastnem računu kripto-denarnice. Ta metoda je učinkovita in preverjena, vendar je namenjena predvsem strokovnjakom. Kaj pa amaterji?

Ljudje, ki nimajo veliko izkušenj pri pridobivanju in shranjevanju kriptovalut, lahko uporabljajo način offline, metodo, ki ne zahteva lastnega računa na e-denarnici ali obsežnega znanja o kriptoborzah. To je metoda, pri kateri večino nalog opravlja posrednik.  Eden od njih je “Izobraževalni paket Ripple“. 

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Preprosto in varno – spoznajte “Začetni paket Ripple

Paket Ripple” je storitev za začetnike, ki želijo začeti svojo dogodivščino z vlaganjem. Za ljudi, ki iščejo preprost in varen način za vlaganje. Izkazalo se je, da “Začetni paket Ripple” lahko to zagotovi zahvaljujoč dvema elementoma.

Prvi so izobraževalni materiali, kot so e-knjige, spletni seminarji in usposabljanja, ki bodo vlagatelja začetnika pripravili na vstop v svet naložb. Zahvaljujoč njim se bo lahko naučil osnovnih in naprednih pravil investiranja. To bo odprlo vrata v svet kriptovalut in bo razvilo zmožnost hitre in učinkovite analize razmer na trgu e-kovancev.  

Drugi je določeno število brezplačnih enot kriptovalute Ripple, ki so kot bonus dodane “Paketu Ripple”. E-kovanec bo shranjen na zasebnem virtualnem računu denarnice, ki ga ustvari, zavaruje in upravlja posrednik. Samo stranka bo imela dostop do računa zaradi »Kartice za dostop Ripple”.  

Kriptovaluta v načinu offline ali kaj je kartica za dostop Ripple

Pomemben element ” Začetni paket Ripple” je t. i. kartica Ripple, fizična različica dokumenta, ki potrjuje posedovanje in upravljanje enot e-kovanca. Koda Ripple vsebuje uporabniško ime in geslo za zasebni račun na virtualni platformi denarnice, na kateri bodo shranjene enote. Ti podatki so na voljo le na kartici Ripple, do katere ima dostop samo stranka.

Kartica Ripple je kot brezplačen bonus dodana “Ripple izobraževalnemu paketu” in dostavljena po pošti. Pošiljka se lahko prevzame po potrditvi svoje identitete. Po prejemu je treba kartico Ripple zavarovati in shraniti na suhem mestu, dokler se oseba ne odloči za prodajo enot kriptovalute.

Še več, da bi se prepričali, da kupec ve, kako uporabiti kupljeni paket, bodo predstavniki podjetja po elektronski pošti poslali podroben priročnik z navodili za “Paket Ripple“, uporabo “Kode Ripple” in kako preveriti vrednosti enot. 

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Zakaj “Začetni paket Ripple“? Mnenja strank in strokovnjakov

Začetni paket Ripple” je precej inovativen način, kako pridobiti izobraževalno gradivo kot tudi določeno število enot kriptovalute. Srečuje se z različnimi mnenji tako med amaterji kot strokovnjaki. Nekatera od njih lahko pridejo iz nekoliko preveč občutljive publike, ki verjetno ni razumela ideje ponudbe. Druga so lahko neutemeljen “hate”, ki ga ustvarjajo konkurenčna podjetja. Vendar je treba omeniti, da večina uporabnikov paketa o njem govori pozitivno, na kar kažejo naslednji primeri:

  • Dobila sem izobraževalno gradivo in kriptovalute … kaj si lahko še želim?

Nick: Manca Krojač, vir: kriptovalute.si

  • Posrednik si vzame kar veliko provizijo, ampak mi zato ni treba odpirati denarnice, tako da je to plus. Sam Ripple se dobro drži, tako da bom kmalu prodal za dobiček,

Nick: Andrej P., vir: coin.si

  • tudi jaz sem dobil valuto ripple za 500 evrov in dobil kazen ripple, poklical me je človek in ponudil novo valuto ampak čakam še naprej kaj bo s tem riplom

Nick: Miro, vir: slo tech forum 

  • nekdo pravi, da je začetni paket prevara … ampak ljudje, če preberete malo o načinih nakupa kriptovalute so dokumenti kot kartica ripple normalna zadeva V nekaterih državah obstajajo kuponi, v drugih certifikati, mi imamo kartice za dostop in to je normalna zadeva, samo preberite!

Nick: Kristjan Logar, vir: https://forum.finance.si  

  • to ni tako inovativna rešitev, ker sem videl podobne pakete, vendar jim ne morete odreči učinkovitosti. Kupiš e-knjigo in dobiš kripto. A kdo da še več?

Marjana Debevec, vir: https://forum.siol.net

To so le nekateri od številnih primerov recenzij o “Paket Ripple“, ki so na voljo na spletu. Še več, o izdelku lahko preberemo na številnih portalih te stroke.

 

Naročite paket

Naučite se vlagati

 

Zakaj se splača izkoristiti “Začetni paket Ripple”?

Ni težko opaziti, da je “Paket Ripple” inovativna rešitev, ki v sebi združuje teorijo in prakso. Storitev omogoča dostop do izobraževalnega gradiva in tudi brezplačnih enot kriptovalute. To je zato, ker stranka plača le izobraževalne materiale, kriptovaluto pa prejme brezplačno. Tako bo lahko razširila svoje znanje o investiranju in se bo počutila kot pravi vlagatelj.

Nakup “Paketa Ripple” je zelo preprost – pokličite posrednika, se seznanite s podrobnostmi sodelovanja in nato naročite poseben začetni paket. Na koncu stranka prejme dve pošiljki:

  • po e-pošti prejme navodila, kako uporabljati kupljeno izobraževalno gradivo, kako hraniti prejeto kriptovaluto in kako preveriti njeno vrednost,
  • po pošti prejme paket, v katerem bodo “Kartica Ripple” s “Kodo Ripple”, ki omogoča dostop do zasebnega računa na virtualni denarnici, na katerem bodo shranjene enote e-kovanca.

Zato lahko z gotovostjo rečemo, da je “Paket Ripple“:

  • preprost, ker je dovolj, da kupec naroči svoj paket in shrani kartico Ripple,
  • praktičen, saj poleg e-kovancev stranka prejme tudi izobraževalno gradivo,
  • usmerjen v prihodnost, saj lahko bonus enote Rippla postanejo donosna naložba.

Vaš paket Ripple” je zatorej inovativna in učinkovita metoda, kako pridobiti izobraževalno gradivo in brezplačnih enot kriptovalute. Zaradi svoje narave se ta metoda srečuje z različnimi mnenji, vendar verjamemo, da je velika večina strank zadovoljna z njo.