Miten „Sinun Ripple-paketti” toimii?

“Sinun Ripple-paketti” on sijoituskokonaisuus, joka on suunnattu lähinnä aloitteleville sijoittajille, joka yhdistää koulutuksen, ilmaiset Ripple kryptovaluutta -yksiköt ja niiden turvallisen varastoinnin.

Saadaksesi tällaisen paketin sinun on vain tilattava se verkkoisesti. Pian kiinnostunut osapuoli saa puhelun jälleenmyyjän edustajalta, joka selittää tarkasti, miten “Ripple Aloituspaketti” toimii. Pian ostoksen sääntöjen sopimisen jälkeen, asiakkaalle lähetetään tuotteen käyttöohjeen sisältävä viesti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakas saa muun muassa tarvittavat tiedot ja linkit sivulle, josta hän voi ladata ostetut materiaalit, portaali, jossa hän tarkistaa hänen Ripple-arvonsa, sekä tili, jolla kryptovaluuttq tallennetaan. Tilin käytön mahdollistaa ns. Ripple KOODI, eli tiedot, jotka löytyvät “Ripple-kortista”, joka toimitetaan asiakkaalle postitse. Sähköpostin mukana tulee myös yksityiskohtainen käyttöohje, joka mahdollistaa ostetun paketin täyden käytön.