Ripple-paketti ja mielipiteet verkossa?

Kryptovaluutta -markkinat, kuten muutkin sijoitusmarkkinat, joutuvat kovaan kilpailuun ja usein hyökkäyksiin ja petoksiin sekä kiristyksiin. Nämä hyökkäykset sisältävät yleensä mustia PR-toimintoja ja yrittävät voittaa tuotteen.

“Ripple-pakettia”, „Ripple  Koulutuspaketti” tai “Ripple Aloituspakettia” kutsutaan usein huijaukseksi, väärennetyksi tuotteeksi ja yritykseksi kiskoa rahaa. Nämä tiedot esitetään yleensä kilpailijoiden luomilla ja ylläpitämillä verkkosivuilla. Löydät ne lähes kaikilla markkinoilla, joilla tuotetta myydään.

Sinun Ripple-paketti” on myös melko innovatiivinen muoto kryptovaluutan hankkimiseen. Jotkut saattavat olla pettyneitä tuotteen luonteeseen, välittäjän marginaaliin tai kryptovaluutan tallennusmuotoon. On myös asiakkaita, jotka eivät täysin ymmärtäneet paketin luonnetta tai eivät voineet ottaa yhteyttä välittäjään. Tässä tilanteessa pyrimme selittämään täsmälleen “Ripple Aloituspaketin” luonteen sekä vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja poistamaan epäilyt.