Käytttämättä internettiä, eli Ripple-korttia

Ripple Aloituspaketti” on palvelu, joka on suunnattu lähinnä aloitteleville asiakkaille, jotka suunnittelevat investoinnin maailmaan astumista. Kaikki johtuu tuotteen luonteesta, joka koostuu opetusmateriaaleista ja ilmaisista Ripple kryptovaluutan -yksiköistä. Tämän ansiosta asiakas ei saa pelkästään koulutuspakettia, vaan saa myös sähköisen kolikon ilmaiseksi. Miten se on mahdollista?

Kryptovaluutan turvallinen tallentaminen, eli mikä on Ripple-kortti

Kaikki on Ripple-kortin ansiota, eli asiakirjan, joka on ostotodistus sekä vastaanotettujen kryptovaluutta-yksikköjen käyttöoikeuden vahvistus. Jokainen asiakas, joka ostaa „Ripple Koulutuspaketti” saa aluksi sähköpostin, jossa on tarkka paketin käyttöohje ja seuraavakti „Ripple-kortin” postitse. Kortti lähetetään erityisen suojatussa paketissa asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Voit vastaanottaa sen vasta henkilöllisyystodistuksen esittämisen jälkeen.  

Ripple-kortilta löytyy Ripple KOODI, eli virtuaalisen lompakon yksityisen tilin tunnus ja salasana, johon vastaanotetut e-kolikkoyksiköt tallennetaan. Se on välittäjän perustama turvattu tili, mutta kirjautumistiedot kuuluvat vain asiakkaalle. Tämän ansiosta hän ei ole velvollinen perustamaan omaa sähköistä lompakkoaan tai ottamaan käyttöön erityistä turvallisuutta hakkereiden ja varkaiden hyökkäyksiltä.

Tässä tilanteessa asiakkaalla on vain yksi tehtävä. Säilyttää turvallisesti „Ripple-korttia”. Tämä asiakirja on piilotettava kuivassa ja salaisessa paikassa, kunnes tehdään päätös yksiköiden vaihdosta rahaan. Tämä operaatio on niin yksinkertainen kuin “Ripple Koulutuspaketin” ostaminen. Riittää, että asiakas ottaa yhteyttä myyjään, ilmoittaa valinnastaan ja vahvistaa pääsyn lompakkoon käyttämällä „Ripple Koodia”. Yksiköt maksetaan muutaman päivän kuluessa.

Ripple-kortti on helppo ja turvallinen tapa säilyttää e-kolikkoja, sillä Ripple Koodi löytyy ainoastaan pääsykortista, mikä tekee mahdottomaksi hakkereiden ja verkko-varkaiden hyökkäykset. Lisäksi se on myös halpa tapa hankkia Ripple-kryptovaluutan, joka nauttii yhä suuremmasta tunnustuksesta kryptovaluutta -markkinoilla.