Kuinka ostaa Ripplen ja tarkistaa sen arvon?

Ripple-kryptovaluutta on yksi harvoista virtuaalisista kolikoista, joka on säilyttänyt yhden kryptopörssin korkeimmista sijoista. Tilanne tekee siitä merkittävän kiinnostuksen kansainvälisten yritysten ja yksityisten sijoittajien keskuudessa. Tämä tilanne mahdollistaa sen saamisen useilla tavoilla.

Ammatilliset ostomenetelmät – online-tila

Ripple mahdollistaa nopean ja maailmanlaajuisen varojen siirron pankkeihin, rahoituspalvelujen tarjoajiin, pörsseihin, välittäjin, yrityksiin ja yrittäjiin. Nämä osapuolet ostavat kryptovaluutan useimmiten kryptopörssin kautta.

Tämä menetelmä on online-muodossa ja edellyttää sijoittajan tietämystä kryptovaluutoista ja virtuaalisen lompakon omistamisesta. Tämä on välttämätöntä, koska valmistelu mahdollistaa tehokkaan navigoinnin kryptopörssissä ja e-lompakon yksityisen tilin ostamisessa ja e-kolikon turvallisessa säilyttämisessä.

Tämä menetelmä on kuitenkin tehokas pääasiassa ammattilaisille ja ammattimaisille sijoittajille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vain he voivat investoida Rippleyn. Aloittelijat voivat tavoittaa vähemmän monimutkaisia tapoja, kuten „Ripple Aloituspakett”. 

Menetelmä kaikille – offline-tila ja “Ripple Aloituspaketti

Offline-tila on menetelmä, joka ei vaadi pääsyä Internettiin, laajaa tietoa kryptopörssistä taikka yksityistä tiliä virtuaalisen lompakon avulla, koska se perustuu laajan valikoiman välittäjän apua. Yksi suosituimmista menetelmistä on „ Ripple-kortti” joka on osa „Ripple Koulutuspaketti”.  

Ripple Pääsykortti on asiakirja, joka vahvistaa tietyn e-kolikon yksiköiden ostoksen ja omistamisen. Kortti sisältää kirjautumistiedot yksityiseen virtuaaliseen lompakkoprofiiliin, johon kryptokolikko on tallennettu. Tämä ratkaisu tarkoittaa sitä, että sijoittaja ei ole velvollinen valitsemaan itsenäisesti sähköistä lompakkoa, luomaan tiliä eikä valvomaan sen turvallisuutta. Kaikki tämä toiminta kuuluu välittäjälle, joka sitoutuu tallentamaan e-kolikon turvalliseen paikkaan. Kuitenkin kaikki kirjautumistiedot ovat vain kryptovaluutan omistajalla. Nämä tiedot löytyvät vain järjestelmän luomasta käyttöoikeuskortista, joka lähetetään sen omistajalle. Heillä ei ole yhteyttä virtuaalimaailmaan, jonka ansiosta tallennettu kryptovaluutta ei ole alttiina hakkereiden ja verkkovarjojen toiminnalle.

Ripple Pääsykortin voidaan saada ostaessa ns. „Ripple-paketin”, eli tarjousta, johon sisältyy opetusmateriaalit ja ilmaiset kryptovaluutta -yksiköt. Tämä on melko innovatiivinen menetelmä, jota ei aina ymmärretä täysin, vaikka se saa yhä enemmän vastaanottajia.