Pakett Ripple ja petised

Investeerimisturg on väga konkurentne, millest tulenevalt puutume sageli kokku konkurentide poolsete rünnakutega. Need toimuvad foorumitel  „Ripple Stardipaketi” müüjaid petturluses ja raha väljapetmises süüdistavate artiklite ja kirjete avaldamise läbi. Sellises olukorras tasub meeles pidada, et paljud kommentaarid, kirjed ja artiklid on konkureerivate ettevõtete tegutsemise tulemus.

Ripple Stardipaketi” ja petturite olukorda analüüsides tasub meeles pidada ka seda, et veebis on palju pettureid ning sullereid, kes „Paketi Ripple” müüjate nime all esinevad ja võltsteenuseid pakuvad. Sellises olukorras tuleb veebis, toote kohta käiva teabega hoolikalt tutvuda, müüjaga konsulteerida ja kirjutada ka aadressile … küsimusega, kas „Paketile Ripple” esitatud tellimust realiseeritakse õigesti ja ausalt.