Pakett Ripple arvamused veebis

Sarnaselt muude investeerimisturgudega on krüptovaluutade turg allutatud karmile konkurentsile ja sagedastele rünnakutele ning petturluse ja väljapetmise süüdistustele. Sellised rünnakud puudutavad tavaliselt kõlvatu public relations iseloomuga toiminguid ja toote mustamise katseid.

Paketti Ripple”, „Ripple õppepaketti” ning ka „Ripple Stardipaketti” kutsutakse tihti pettuseks, võltstooteks ja raha väljapetmise katseks. Sellist teavet esitatakse tavaliselt konkurentide poolt loodud ja hallatavatel lehekülgedel. Neile võib sattuda pea igal turul, kus toote müüki teostatakse.

„Pakett Sinu Ripple” on ka krüptovaluuta hankimise küllaltki uuenduslik vorm, mis kohtab vahetevahel klientide seas erilaadset vastuvõttu. Mõned neist võivad olla pettunud toote iseloomus, kasumis või krüptovaluuta säilitamise vormis. Sattuvad ette ka kliendid, kes ei ole paketi põhimõttest täielikult aru saanud või ei ole suutnud vahendajaga ühendust võtta. Sellises olukorras püüame „Ripple Stardipaketi” olemuse üksikasjalikult selgeks teha aga ka klientide küsimustele vastata ja kõik kahtlused hajutada.