Mida kujutab endast „Ripple Õppepakett ”?

„Ripple Õppepakett” on teoreetilise ja praktilise iseloomuga koolitused liitev toode. Mida see tähendab?

Ripple Stardipakett” koosneb e-raamatute, veebiseminaride, online koolituste ja muude haridusalaste materjalide komplektist. Asjaomane komplekt võimaldab alustavatel investeerijatel tutvuda investeerimise reeglitega ja teada saada kuidas krüptobörs ning e-rahade turg toimib ja funktsioneerib. Tänu sellisele teabele saavad kliendid oma krüptovaluuta väärtust kontrollima ja teadlikuid otsuseid vastu võtma hakata.

Paketis Sinu Ripple” on ka krüptovaluuta Ripple, mille klient saab paketi ostu raames tasuta. Ripple lisatakse komplektile boonusinvesteeringuna, mida klient kasutada saab. Ühikute hulk sõltub ostetud paketi suurusest ja igaüks neist säilitatakse ning asub virtuaalse rahakoti välisel kontol. Klient omab oma rahakotile juurdepääsu „Ripple kaardi” abil, millel asub nn Ripple KOOD.