Paket Ripple i mišljenja na internetu

Tržište kriptovaluta, kao i druga tržišta ulaganja, suočava se s oštrim tržišnim natjecanjem i čestim napadima i optužbama za prijevaru i iznudu. Ovi napadi obično uključuju aktivnosti poput negativnog PR-a i pokušaja klevetanja proizvoda.

„Paket Ripple“, „Obrazovni paket Ripple“ ili „Starter paket Ripple“ često zovu prijevarom, lažnim proizvodima i pokušajem iznude novca. Te se informacije obično prikazuju na web-lokacijama koje prave i održavaju konkurenti. Možete ih pronaći na gotovo svakom tržištu na kojem se proizvod prodaje.

Tvoj paket Ripple“ je također prilično inovativan oblik dobivanja kriptovalute o kojem kupci ponekad imaju različito mišljenje. Neki od njih mogu biti razočarani prirodom proizvoda, maržom za posrednika ili oblikom čuvanja kriptovalute. Ovdje ima i kupaca koji nisu u potpunosti razumjeli prirodu paketa ili nisu mogli kontaktirati posrednika. U takvoj situaciji pokušavamo točno objasniti prirodu „Starter paketa Ripple“, kao i odgovoriti na pitanja kupaca i otkloniti sve njihove nedoumice.