Bez korištenja interneta – što je Kartica Ripple

Starter paket Ripple“ je usluga prvenstveno namijenjena početnicima koji planiraju ući u svijet ulaganja. Sve zbog prirode proizvoda koji se sastoji od obrazovnih materijala i besplatnih jedinica kriptovalute Ripple. Zahvaljujući tome, klijent neće dobiti samo obrazovni set, već besplatne e-novčiće. Kako je to moguće? 

Sigurno pohranjivanje kriptovaluta, tj. što je Kartica Ripple

Sve zahvaljujući kartici Ripple, tj. dokumentu koji potvrđuje kupnju i pristup primljenim jedinicama kriptovalute. Svaki kupac koji kupi „Obrazovni paket Ripple“, primit će e-mail s detaljnim uputama za korištenje paketa, a zatim poštom „Karticu Ripple“. Pristupna kartica će biti poslana u posebno osiguranom paketu na adresu koju je odredio kupac. Možete je preuzeti tek nakon što predočite svoj identifikacijski dokument.  

Kartica Ripple će sadržavati tzv. KOD Ripple, tj. korisničko ime i lozinku za privatni račun na virtualnom novčaniku na kojem će biti pohranjene primljene jedinice e-novčića. Račun je uspostavljen i osiguran od strane posrednika, no pristup korisničkom imenu ima isključivo korisnik. Zahvaljujući tome, nećete morati uspostaviti svoj e-novčanik niti uvesti profesionalnu zaštitu protiv napada hakera i lopova.

U ovom slučaju klijent će imati samo jedan zadatak – sigurno spremiti svoju „KarticuRipple“. Ovaj dokument morate čuvati na suhom i tajnom mjestu, sve dok ne donesete odluku o unovčavanju svojih jedinica. Ovo je jednostavno kao kupnja „Obrazovnog paketa Ripple“. Dovoljno je da kupac kontaktira prodavatelja, obavijesti o svom izboru i potvrdi pristup novčaniku pomoću „Koda Ripple“. Jedinice će biti unovčene u roku od nekoliko dana.

Kartica Ripple je jednostavan i siguran način pohranjivanja e-novčića, jer je Kod Ripple samo na pristupnoj kartici, što sprječava njegovu krađu od strane hakera i online lopova. Osim toga, ovo je i jeftin način za dobivanje kriptovalute Ripple koja uživa sve veće priznanje na globalnom tržištu kriptovaluta.