Inovativan način za dobivanje Ripple-a – upoznajte „Starter paket Ripple“

Kriptovaluta Ripple je jedan od rijetkih e-novčića koji uživa toliko zanimanje u krugu ulagača. Koriste je međunarodne korporacije, banke, poduzeća, investicijske tvrtke i privatni investitori. Nalazi se među liderima kriptovaluta, zahvaljujući čemu u nju žele ulagati ne samo stručnjaci, već i amateri. Za potonje je stvorena posebna metoda koja kombinira obrazovanje s besplatnim jedinicama kriptovalute, tj. „Ripple Paket“.

Ulaganje u budućnost, tj. kako dobiti svoj Ripple?

Kriptovaluta Ripple je međunarodni e-novčić dostupan na kriptoburzi, u online mjenjačnici i u stacionarnoj kriptomjenjačnici. Može se kupiti putem interneta i čuvati na osobnom računu kriptonovčanika. Metoda je učinkovita i provjerena, no prvenstveno namijenjena stručnjacima. A što s amaterima?

Osobe koje nemaju puno iskustva u stjecanju i pohranjivanju kriptovalute mogu koristiti izvanmrežni način rada, tj. metodu koja ne zahtijeva vlastiti račun na e-novčaniku, ili opsežno znanje o kriptoburzi. Metodu u kojoj većinu zadataka obavlja posrednik. Jedna od njih je „Starter paket Ripple“. 

Jednostavno i sigurno, tj. upoznajte „Starter paket Ripple

Paket Ripple“ je usluga namijenjena novopridošlim ulagačima koji žele započeti svoju avanturu s ulaganjem. Za ljude koji traže jednostavan i siguran način ulaganja. Ispostavilo se da upravo to pruža „Starter paket Ripple“ zahvaljujući svojim dvjema značajkama.

Prvu čine obrazovni materijali kao što su e-knjige, webinari i obuke koje će pripremiti novopridošlog ulagača na svijet ulaganja. Zahvaljujući njima moći će naučiti osnovna i napredna pravila ulaganja. To će mu otvoriti vrata svijeta kriptovaluta i razviti sposobnost brze i učinkovite analize situacije na tržištu virtualnih valuta.  

Drugi je određeni broj besplatnih jedinica kriptovalute Ripple, kao bonus ka „Paketu Ripple“. E-novčić će biti pohranjen na privatnom virtualnom novčaniku koji kreira, osigurava i kojim upravlja posrednik. Samo će kupac imati pristup računu putem „Pristupne kartice Ripple“.  

Kriptovaluta u izvanmrežnom načinu, tj. što je pristupna kartica Ripple

Važan element „Starter paketa Ripple“ čini tzv. kartica Ripple, tj. fizička verzija dokumenta koji potvrđuje posjedovanje i upravljanje jedinicama virtualnog novca. Kôd Ripple sadrži korisničko ime i lozinku za privatni račun na platformi virtualnog novčanika na kojem će se pohranjivati Vaše jedinice. Ti su podaci dostupni samo na kartici Ripple kojoj samo korisnik ima pristup.

Kartica Ripple poklanja se kao besplatan bonus u „Paket Ripple“ i dostavlja se putem pošte. Primalac može preuzeti pošiljku samo nakon potvrde svojeg identiteta. Nakon preuzimanja pošiljke, karticu Ripple treba osigurati i pohraniti na suhom mjestu, sve dok ne budete htjeli prodati svoje jedinice kriptovalute.

Štoviše, da bi kupac bio siguran kako koristiti kupljeni paket, predstavnici tvrtke će putem e-maila poslati detaljan priručnik s uputama za „Paket Ripple“, „Kôd Ripple“ i mogućnost provjere vrijednosti svojih jedinica. 

Čemu „Starter paket Ripple“? Mišljenja kupaca i stručnjaka

„Starter paket Ripple“ je prilično inovativan način dobivanja obrazovnog materijala kao i određenog broja jedinica kriptovalute. Amateri i stručnjaci imaju različita mišljenja o njoj. Neka od njih može dijeliti malo preosjetljiva publika koja vjerojatno nije razumjela ideju ponude. Druga mogu biti posljedica neutemeljene mržnje koju šire konkurentske tvrtke. Međutim, važno je napomenuti da većina korisnika paketa ima pozitivno mišljenje o njemu, što pokazuju sljedeći primjeri:

  • Dobila sam obrazovne materijale i kriptovalutu… možete li tražiti više ?

Nick: Tanja Marin, izvor: kriptowalute.expert.hr

  • Posrednik ima dosta visoku proviziju, ali ne trebam napraviti novčanik, tako da je to plus. Sam Ripple ima dobar tečaj, tako da ću ga uskoro prodati uz profit.

Nick: Denis M., izvor: cryptomaster.com

  • i ja sam dobio valutu ripple za 1724 kn i dobio sam karticu ripple, javio se neki čovjek i predložio novu valutu, ali još uvijek čekam što će se dogoditi s ripple-om

Nick: Mihalićev, izvor: bankar.hr

  • netko kaže da je starter paket muljaža… ali ljudi, ako biste malo čitali o načinima kupnje kriptovalute, znali biste da su dokumenti poput kartice Ripple normalna stvar. U nekim zemljama postoje vaučeri, u drugim certifikati, mi imamo pristupne kartice i to je normalna stvar, samo se malo raspitajte!

Nick: Dejan Gavrić, izvor: forum.bitcoin.com

  • ovo nije tako inovativno rješenje jer sam vidio slične pakete, ali im ne možete poreći učinkovitost. Kupuješ e-knjige i dobivaš kripto – netko nudi nešto više?

Marija Matić, izvor: cryptowaluty.info.com

Ovo su samo neki od mnogih primjera mišljenja o „Starter paketu Ripple“ dostupnih na internetu. Štoviše, informacije o proizvodu možemo naći na mnogim specijaliziranim portalima.

Zašto vrijedi koristiti „Starter paket Ripple“?

Nije teško primijetiti da je „Paket Ripple“ inovativno rješenje koje kombinira teoriju s praksom. Usluga omogućuje pristup obrazovnim materijalima te dobivanje besplatne jedinice kriptovalute. Klijent plaća samo obrazovne materijale, a kriptovalutu dobiva besplatno. Kao rezultat toga, moći ćete proširiti svoje znanje o ulaganju i osjećati se kao pravi investitor.

Kupnja „Paketa Ripple“ je vrlo jednostavna – samo kontaktirajte posrednika, saznajte pojedinosti o suradnji i naručite poseban starter paket. Kao rezultat toga, dobit ćete dvije pošiljke:

  • upute putem e-pošte – kako koristiti kupljene obrazovne materijale, kako pohraniti primljenu kriptovalutu i kako provjeriti njezinu vrijednost,
  • paket putem pošte – u paketu će se nalaziti „Kartica Ripple“ s „Kodom Ripple“ koji omogućuje pristup privatnom računu na virtualnom novčaniku na kojem će se pohraniti jedinice e-novčića.

Stoga, možemo reći da je „Starter paket Ripple“:

  • jednostavan, jer je dovoljno da kupac naruči svoj paket i pohrani karticu Ripple,
  • praktičan, jer osim e-novčića, klijent također dobiva materijale za obuku,
  • napredan, budući da Ripple bonus jedinice mogu biti unosna investicija.

Izgleda onda da je „Tvoj paket Ripple“ inovativna i učinkovita metoda dobivanja obrazovnih materijala i besplatnih jedinica kriptovalute. Zbog svoje naravi, o ovoj metodi postoje različita mišljenja, ali vjerujemo da je velika većina korisnika zadovoljna ovom metodom.