Как да закупите Рипъл и да проверите неговата стойност?

Криптовалутата Рипъл е една от малкото виртуални монети, които неизменно поддържат една от най- високите позиции на крипто пазара. Тази ситуация води до значителен интерес, както сред международните корпорации, така и между частните инвеститори. Това позволява, тя да бъде получена по няколко начина.

Професионални методи за покупка- онлайн режим

Рипъл позволява бърз и глобален трансфер на средства към банки, доставчици на финансови услуги, фондови борси, брокери, корпорации и предприемачи, благодарение на което е използвана главно от финансови институции и световни организации. Тези организации купуват криптовалутата най- често чрез крипто пазара.

Този метод е онлайн метод и изисква от инвеститорите знание в сферата на криптовалутите и притежаването на виртуален портфейл . Това е необходимо, защото подготовката позволява ефективно навигиране в крипто- фондовата борса, както и частна сметка в електронния портфейл за покупки и сигурно съхранение на електронните монети.

Този метод е ефективен, обаче е насочен главно към професионалисти и професионални инвеститори. Това обаче не означава, че само те могат да инвестират в Рипъл. Начинаещите могат да прибегнат към по- малко сложни начини, като например „Стартовия Пакет Рипъл ”.  

Метод за всички- офлайн режим и „Образователен Пакет Рипъл“

Офлайн режима е метод, който не изисква достъп до интернет, широки познания в сферата на крипто пазара и частна сметка във виртуалния портфейл, защото се основава на широк спектър от помощ от посредника. Един от най- популярните методи е „Рипъл картата”, която е част от„Образователния Пакет Рипъл”.  

Картата за достъп Рипъл е документ, който потвърждава покупката и притежаването на специфични единици електронни монети. Картата съдържа данни за влизане в частния виртуален профил на портфейла, където се съхранява крипто- монетата. Това решение означава, че инвеститорът не е длъжен самостоятелно да избере електронния портфейл, да създаде акаунт, както и да осигури подходяща сигурност. Цялата тази дейност е задължение на посредника, който се задължава да съхранява електронната монета на сигурно място. Въпреки това всички пароли и потребителски имена за този профил, притежава само собственика на криптовалутата. Тези данни се намират само на картата за достъп, генерирана от системата, след което изпратена на собственика. Те нямата контакт с виртуалния свят, блгагодарение на което криптовалутата не е изложена на действията на хакери и онлайн крадци.

Картата за достъп Рипъл може да бъде получена чрез закупуване на т. нар. „Рипъл Пакет”, в офертата на, който влизат образователни материали и безплатни единици криптовалута. Това е доста иновативен метод, който не винаги е напълно разбран, но въпреки това се радва на все повече и повече потребители.