Pachetul Ripple și opiniile de pe rețea?

Piața criptovalutelor, ca și alte piețe de investiție, se luptă cu o concurență severă și cu atacurile frecvente și plângerile de fraudă și extorcare. Atacurile se referă de obicei la acțiunile cu caracter negru pubic relations și proble de a investi în produs.

„Pachetul Ripple”, „Pachetul Educațional Ripple”, sau de asemenea „Pachetul de Start Ripple” sunt numite frevent o înșelăciune, un produs fals și o probă de extorcare de bani. Informațiile acestea sunt prezentate de obicei de concurență. Se poate da peste acestea aproape pe orice piață, pe care este efectuată vânzarea produsului.

„Pachetul tău Ripple” este de asemenea o formă destul de inovatoare pentru obținerea criptovalutei, care se întâlnește uneori cu opinii mixte printre clienți. Unii dintre aceștia pot fi dezamăgiți de caracterul produsului, marja pentru intermediar sau forma de păstrare a criptovalutei. Se întâmplă de asemenea clienți, care nu au înțeles pe deplin caracterul lpachetului sau nu au putut să se contacteze cu intermediarul. Într-o astfel de situație, ne chinuim să explicăm exact caracterul „Pachetului de Start Ripple”, dar de asemenea să răspundem la întrebările clienților și să le înlăturăm îndoielile.