Modul inovator pentru obținerea Ripple – cunoaște „Pachetul Educațional Ripple”

Criptovaluta Ripple este una dintre puținele e-monede, care se află într-o gamă atât de largă de interes din partea investitorilor. La aceasta apelează corporațiile internaționale, băncile, companiile, firmele de investiții și investitorii privați. A devenit unul dintre liderii de pe criptobursă, mulțumită acesteia doresc să investească în aceasta nu doar specialiștii, dar și amatorii. Pentru cei din urmă, a fost creată metoda specială care combină educația cu unitățile gratuite de criptovalută, adică „Pachetul  Ripple”.

Investiția pentru viitor, adică cum să obții Ripple-ul tău?

Criptovaluta Ripple este e-moneda cu un caracter internațional disponibilă pe criptovalută, casa de schimb online și cripto-casa de schimb staționară. Poate fi cumpărată prin intermediul internetului și păstrată în propriul cripto-portofel. Această metodă este eficientă și verificată, însă este direcționată în general către profesionaliști. Însă ce se întâmplă cu amatorii?

Persoanele care au o experiență mare în obținerea și păstrarea criptovalutelor pot profita de modul offline, adică de metoda care nu necesită propriul cont pe e-potofel și nici de cunoștiințe extinse pe tema criptobursei. Metoda în care majoritatea sarcinilor le realizează intermediarul.  Una dintre acestea este „Pachetul Ripple”. 

Simplu și sigur, adică cunoaște „Pachetul Educațional Ripple

Pachetul Ripple” este serviciul dedicat pentru investitorii începători, care doresc să își înceapă aventura cu investițiile. Persoanele care caută un mod simplu și sigur pentru investiții. Se pare că „Pachetul Standard Ripple” le poate asigura asta, mulțimită a două elemente.

Primul reprezintă materialele educaționale de genul e-book-uri, webinarii și școlarizări, care pregătesc investitorul începător pentru a intra în lumea investițiilor. Mulțumită acestora, acesta va putea să cunoască regulile de bază și avansate din investiții. I se deschid ușile către lumea criptovalutelor și dezvoltă cunoștiințele analizei rapide și eficiente a situației pieței e-monetelor.  

Al doilea este numărul determinat de unități gratuite ale criptovalutei Ripple, alăturate ca bonus pentru „Pachetul Ripple”. E-moneda va fi păstrată pe un cont privat al portofelului virtual creat, asigurat și gestionat de către intermediar. Accesul la cond îl va deține numai clientul prin intermediul „Cardului de acces Ripple”.  

Criptovaluta din modul offline, adică ce este cardul de accest Ripple  

Un element important al „Pachetului de Start Ripple” este așa numitul card Ripple, adică versiunea fizică a documentului care confirmă deținerea și gestionarea unităților e-monedei. Codul Ripple conține login-ul și parola pentru contul privat de pe platforma portofelului virtual, pe care vor fi păstrate unitățile deținute. Aceste date sunt distribuite numai pe cardul Ripple, la care acces va avea numai clientul.

Cardul Ripple este transmis ca bonus gratuit pentru „Pachetul Educațional Ripple” și este livrat pe cale poștală. Livrarea poate fi ridicată numai de către destinatar, după confirmarea identității acestuia. La primirea cardului Ripple, este necesară asigurarea și păstrarea acestuia într-un loc uscat, până în momentul dorinței vânzării unităților criptovalutei deținute.

Mai mul, pentru a se asigura că clientul știe cum să profite de pachetul cumpărat, reprezentanții firmei trimit prin intermediul e-mail-ului, instrucțiuni suplimentare pentru utilizarea „Pachetului Ripple”, utilizarea „Codului Ripple” și posibilitatea verificării valorii unităților deținute. 

De ce „Pachetul Educațional Ripple”? Opiniile clienților și specialiștilor

Pachetul Ripple” este o metodă destul de inovatoare în obținerea materialelor educaționale, dar de asemenea și a unui anumit număr de unități ale criptovalutei. Acesta se întâlnește cu diferite opinii atât din partea amatorilor, cât și din partea specialiștilor. Unele dintre acestea pot veni de la niște destinatari foarte sensibili, care probabil nu au înțeles idea ofertei. Altele pot fi cu o ură fără bază, generate de către firmele concurente. Merită însă să observăm că majoritatea utilizatorilor pachetului, vorbesc frumos pe tema acestuia, fapt indicat de exemplele de mai jos:

  • Am primit materialele educaționale și criptovaluta … ce îți poți dori mai mult?

Nick: Cătălina Rotaru, sursă: kryptowaluty.expert.ro

  • Intermediarul ia un comision destul de mare, dar nu trebuie să îmi creez portofel, așa că este un plus. Doar Ripple se ține bine, așa că în curând o voi vinde cu profit,

Nick: Iulian S. sursă: bithub.ro

  • eu de asemenea am primit valuta ripple pentru 1000 lei și am primit carul ripple, m-a contactat un om și mi-a propus o nouă valuta însă aștept să vă ce se întâmplă în continuare cu acest ripple

Nick: Valentin, sursă: banchet.ro

  • cineva a spus ca pachetul de start este o înșelătorie… dar oameni buni, dacă citiți puțin despre modurile de cumpărare a criptovalutelor, documentele precum cardul ripple sunt o trebă normală. În unele țări sunt vouchere, în altele certificate, iar noi avem cardul de acces și asta-i un lucru normal, este suficient să citești!

Nick: Radu Popescu, sursă: forum.bitcoin.ro

  • Nu este o soluție chiar atât de inovatoare pentru că am văzut pachete asemănătoare deja, dar nu putem să le refuzăm eficacitate. Cumperi e-book-uri și primești cripto – cineva dă mai mult?

Mariana Mirescu, sursă: cryptonsnews.info.ro

Acestea sunt numai câteva dintre exemplele din nenumăratele exemple de opinii pe tema „Pachetului Ripple” disponibile pe rețea. Mai mult, doar despre produs putem citi de asemenea pe multe portale din această industrie.

De ce merită să profiți de „Pachetul Educațional Ripple”?

Nu este greu să observi că „Pachetul Ripple” este o soluție inovatoare care combină în sine teoria cu practica. Acest serviciu asigură accesul pentru materialele educționale, dar face posibilă de asemenea obținerea unităților criptovalutei gratuit. Acest lucru se întâmplă așa, pentru că clientul plătește numai pentru materialele educaționale, în schimb criptovaluta o obține gratuit. Ca efect își va putea lărgi cunoștiințele din domeniul investițiilor și să se simtă ca un adevărat investitor.

Cumpărarea „Pachetului Ripple” este foarte simplă – este suficient să te contactezi cu intermediarul, să cunoști detaliile, după care să comanzi anumitul pachet de start. Ca efect clientul primește două expedieri:

  • instrucțiile pe adresa de e-mail, despre cum să utilizeze materialele de școlarizare cumpărate, cum să păstrăze criptovaluta primită și cum să îi verifice valoarea acesteia,
  • pe cale poștală, în care se va afla „Cardul Ripple” care face posibil accesul pentru contul privat din portofelul virtual, pe care vor fi păstrate unitățile e-monedei.

Putem în schimb să spunem cu încredere că „Pachetul Ripple” este:

  • simplu, pe când este suficient ca clientul să își comande pachetul și să păstreze cardul Ripple,
  • practic, pe când pe lângă e-monede clientul obține de asemenea materialele de școlarizare,
  • de viitor, pe când unitățile Ripple bonus se pot dovedi o investiție lucrativă.

Reiese în schimb faptul că „Pachetul Ripple” este metoda inovatoare și eficientă pentru obținerea materialelor educaționale și a unităților criptovalutei gratuite. Datorită caracterului său, metoda aceasta se întâlnește cu diferite opinii, însă credem că majoritatea clienților sunt mulțumiți de metoda dată.