Cum să cumpărăm Ripple și să îi verificăm valoarea?

Criptovaluta Ripple este uuna dintre puținele monede virtuale, care își menține fără schimbare una dintre cele mai înalte poziții pe criptobursă. Această situație face ca aceasta să se bucure de un interes mare printre corporațiile internaționale, dar de asemenea și printre investitorii privați. Această situație face ca această a poată fi obținută prin câteva moduri.

Metodele profesionale de cumpărare – modul online 

Ripple face posibil transmiterea rapidă și globală a fondurilor bancare, furnizorilor de servicii financiare, burselor, brocker-ilor, corporațiilor și antreprenorilor, mulțumită acesteia la aceasta apelează în special instituțiile financiare și organizațiile mondiale. Aceste organe cumpără foarte frecvent criptovalută, prin intermediul cripto-burselor.

Această metodă are caracter online și necesită cunoștiințe din partea investitorului, din domeniul criptovalutelor și deținerea propriului portofel virtual. Acest lucru este necesar, pe când face posibilă mișcarea eficientă pe cripto-bursă, iar contul privat de pe e-portofel, cumărarea și păstrarea sigură a e-monedei.

Această metodă este eficientă, însă direcționată în general către profesionaliști și investitoril profesioniști. Asta nu înseamnă că numai ei pot investi în Ripple. Începătorii de asemenea pot apela la moduri mai puțin complicate, precum „Pachetul de Start Ripple”. 

Metoda pentru fiecare – modul offline și „Pachetul Educațional Ripple”

Modul offline este metoda care nu necesită acces la internet, cunoștiințe extinse din domeniul criptobursei și un cont privat pe portofelul virtual, pe când se bazează pe domeniul larg de ajutor din partea intermediarului. Una dintre cele mai populare metode este „Cardul Ripple” fiind o parte din „Pachetul Educațional Ripple”.  

Cardul de acces Ripple este documentul care confirmă cumpărarea și deținerea unităților e-monedelor specificate. Pe card se află datele pentru logarea pe profilul privat al portofelului virtula, în care este păstrată cripto-moneda. Această soluție face ca investitorul să nu fie obligat să își aleagă individual e-portofelul, depunerea contului, dar de asemenea și asigurarea acestuia sigură. Întreaga această activitate, cade pe umerii intermediarului care se obligă să păstreze e-monedele într-un loc sigur. Însă orice loginuri pentru acest cont, le deține numai proprietarul criptovalutei. Aceste date se află pe cardul de acces generat de sistem, care mai târziu este trimis proprietarului acestuia. Acestea nu au contact cu lumea virtuală, mulțumită acesteia criptovaluta păstrată nu este expusă acțiunii hackerilor și hoților virtuali.

Cardul de acces Ripple poate fi obținută prin cumpărarea așa numitului „Pachet Ripple”, adică oferta în compoziția căreia intră materiale educaționale și unități de criptovalută gratuite. Este o metodă destul de inovatoare, care nu este mereu pe deplin înțeleasă, deși câștigă un număr din ce în ce mai mare de destinatari.