Fără utilizarea internetului, adică ce este Cardul Ripple

Pachetul Educațional Ripple” este se serviciul direcționat în general către clienții începători, care plănuiesc să intre în lumea investițiilor. Totul datorită caracterului produsului compus din materiale educționale și unitățile gratuite ale criptovalutei Ripple. Mulțumită acesteia, clientul nu coar că obține un set de școlarizări, dar obține gratuit de asemenea e-monede. Cum este posibil? 

Păstrarea sigură a criptovalutei, adică ce este Cardul Ripple  

Totul datorită cardului Ripple, adică documentul care confirmă cumpărarea și accesul pentru unitățile criptovalutei obținute. Fiecare client care efectuează cumpărarea „Pachetului de Start Ripple” primește mai întâi e-mail-ul cu instrucțiunile exacte, după care pe cale poștală „Cardul Ripple”. Cardul pentru acces va fi expediat într-un colet special asigurat pe adresa indicată de client. Va fi ridicat numai după arătarea documentului de identitate.  

Pe cardul Ripple se va afla așa numitul COD Ripple, adică loginul și parola pentru contul privat de pe portofelul virtual, pe care vor fi păstrate unitățile e-monedei obținute. Contul va fi creat și asigurat de către intermediar, însă loginul pentru acesta îl va deține doar clientul. Mulțumită acesteia, acesta nu va fi obligat să își creeze propriul e-portofel și nici să efectueze asigurări de specialitate față de atacurile hackerilor și a hoților.

În această situație, clientul va avea doar o singură sarcină – să își păstreze bine al său „Card Ripple”. Acest document trebuie păstrat într-un loc uscat și secret, până în momentul luării deciziei de a transforma în bani unitățile deținute. Această sarcină este la fel de simplă precum cumpărarea „Pachetului Educațional Ripple”. Este suficient ca clientul să îl contacteze pe vânzător, să îl informeze de alegerea sa și să confirme accesul pentru portofel prin intermediul „Coduului Ripple”. Unitățile vor fi transformate în bani în câteva zile.

Cardul Ripple este modul simplu și sigur pentru păstrarea e-monedelor, pe când Codul Ripple se află numai pe cardul de acces, ceea ce face imposibilă furarea acestuia de către hackeri și hoții de pe internet. Suplimentar acesta este de asemenea un mod ieftin pentru obținerea criptovalutei Ripple, care se bucură de o recunoaștere din ce în ce mai mare pe piața mondială a criptovalutelor.