Иновативен начин за придобиване на Рипъл– научете повече за „Образователния пакет Рипъл (Ripple)”

Криптовалутата Рипъл е една от малкото електронни монети, която се озовава в такъв широк спектър от интерес на инвеститорите. Използва се от международни коорпорации, банки, предприятия, инвестиционни дружества и частни инвеститори. Тя се превърна в един от лидерите на крипто пазара, благодарение на което не само специалисти, но и аматьори искат да инвестират в нея. За вторите е създаден специален метод, който съчетава образованието с безплатни единици криптовалута, а именно „Образователния пакет Рипъл (Ripple)”.

Инвестиция в бъдещето или как да получите своят Рипъл?

Криптовалутата Рипъл е международна електронна монета, налична на крипто пазара в онлайн и стационарните крипто- обменни бюра. Може да бъде закупена онлайн и съхранявана в собствена сметка в криптовалутния портфейл. Този метод е ефективен и доказан, но е насочен предимно към професионалистите. А аматьорите?

Хората, които нямат  голям опит в придобиването и съхраняването на криптовалути, могат да използват офлайн режим, т.е. метод, който не изисква собствена сметка в електронния портфейл или обширни познания за крипто пазара. Метод при, който повечето от задачите се изпълняват от посредник.  Един от тях е „пакет Рипъл”. 

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Лесно и безопасно, тоест научете повече за  „пакет Рипъл (Ripple)

Пкаетът Рипъл ” е услуга, предназначена за начинаещи инвеститори, които искат да започнат своето приключение с инвестирането. Хора, които търсят лесен и сигурен начин на инвестиране. Оказва се, че „Стартовия пакет Рипъл” може да им го осигури, благодарение на два елемента.

Първият е, образователни материали от типа електронни книги, уебинари и обучения, които ще подготвят начинаещия инвеститор да влезе в света на инвестициите. Благодарение на тях, той ще може да научи основните и разширените правила за инвестиране. Това ще отвори вратата към света на криптовалутите и ще развие способността за бързо и ефективно анализиране на ситуацията на пазара на електронните монети.  

Вторият е определен брой безплатни единици на криптовалутата Рипъл приложени, като бонус към „Пакета Рипъл”. Електронната монета ще се съхранява в частна сметка на виртуалния портфейл, създадена, обезпечена и управлявана от посредник . Единствено клиентът има достъп до профила, благодарение на  „ Рипъл Картата за достъп ”.  

Криптовалута в офлайн режим тоест какво е Рипъл картата за достъп

Важен елемент на „пакет Рипъл (Ripple)” е т.нар. Рипъл карта, а именно физическата версия на документа, потвърждаваща притежаването и управляването на единиците електронни монети. Кодът Рипъл съдържа потребителско име и парола за частната сметка във виртуалната платформа на портфейла, където ще се съхраняват притежаваните единици. Тези данни са достъпни само на  Рипъл картата , до която има достъп единствено клиентът.

Рипъл картата се предоставя, като безплатен бонус към „пакет Рипъл ” и се доставя по пощата. Пратката може да бъде взета само от адресанта след птвърждаване на самоличността му. След получаване Рипъл картата трябва да бъде обезопасена и съхранявана на сухо място, докато не пожелаете да продадете Вашите единици криптовалута.

Допълнително, за да се уверят, че клиентът знае как да използва закупения пакет, представителите на компанията изпращат по електронната поща подробна инструкция за употреба на „Пакета Рипъл (Ripple)”, използването на „Кода Рипъл” и възможността да се провери стойността на притежаваните единици. 

Защо „Образователния пакет Рипъл”? Мнения на клиенти и специалисти

пакет Рипъл ” е иновативен метод за получаване на образователни материали, както и определен брой единици криптовалута. Има различни мнения, както сред любители, така и сред специалисти. Някои от тях може да идват от някои свръхчувстителни потребители, които вероятно не са разбрали идеята на офертата. Други може да са неуснователен хейт, генериран от конкурентни компании. Заслужава да се отбележи обаче, че по- голяма част от потребителите на пакета положително го коментират, както показват примерите по- долу:

  • Получих образователни материали и криптовалута … какво повече може да се иска?

Потребителско име: Диана Емилова, източник: crypto currency expert

  • Посредникът взима доста голяма комисионна, но пък не е необходимо да създавам портфейл, така че това е плюс. Самият Рипъл добре се държи, така че скоро ще го продам с печалба

Потребителско име: Андрей С., източник: profit.bg

  • аз също получих рипъл валутата за 1000 лв, получих и рипъл картата, обади ми се някакъв човек и предложи нова валута, но все още чакам да видя какво ще се случи с този рипъл

Потребителско име: Константинов, източник: www.banker.bg

  • някои казват, че стартовия пакет е измама…но хора ако прочетете малко за начините на купуване на криптовалута, то документите, както и рипъл картата са нещо напълно нормално. В някои държави има ваучери в други сертификати, а ние имаме карти за достъп и това е нормално, достатъчно е да прочетете!

Потребителско име: Емил Атанасов, източник: http://forum.bitcoin.bg/

  • не е чак толкова иноваторско решение, защото подобни пакети вече съм виждал, но не може да им се отрече ефективността. Купуваш си електронни книги и получаваш крипто- някой дава ли повече?

Потребителско име: Мария Емилова, източник: https://blockchain.bg/

Това са само няколко от многобройните примери за мнения относно „Пакет Рипъл (Ripple)“, които са достъпни в интернет. Допълнително, за продукта можем да прочетем на много браншови портали.

 

Поръчайте пакета

Научете се да инвестирате

 

Защо си заслужава да се използва „ Образователния Пакет Рипъл”?

Не е трудно да се забележи, че  „Пакетът Рипъл” е иновативно решение, което съчетава теорията с практиката. Услугата осигурява достъп до образователни материали и позволява получаването на безплатни единици криптовалута. Това е така, защото клиентът плаща само за образователните материали, а криптовалутата получава безплатно. В резултат на това, той може да разшири знанията си за инвестициите и да се почувства, като истински инвеститор.

Покупката на „Пакета Ripple” е много лесна – достатъчно е да се свържете с посредника, да се запознаете с подробностите за сътрудничеството и след това да поръчате конкретния стартов пакет. В резултат на това клиентът получава две пратки:

  • инструкции по електронната поща, как да бъдат използвани закупените учебни материали, как да се съхранява получената криптовалута и как да се проверява нейната стойност.
  • Пратка по пощата, в която ще се намират „Рипъл картата“ с „Кодът Рипъл“, осигуряващ достъп до частната сметка във виртуалния портфейл, където ще се съхраняват единиците електронни монети.

Ето защо смело може да се каже, че „Стартовият Пакет Рипъл“ е:

  • Лесен, защото е достатъчно клиентът да поръча своят пакет и да съхранява Рипъл картата,
  • Практичен, тъй като освен електронните монети, клиентът получава и материали за обучение,
  • Перспективен, тъй като бонусовите Рипъл единици, могат да се окажат изгодна инвестиция.

Ето защо „Пакетът Твоят Рипъл” е иновативен и ефективен метод за получаване на образователни материали и безплатни единици криптовалута. Поради естеството си, този метод се сблъсква с различни мнения, но ние вярваме, че по- голямата част от клиентите са доволни от дадения метод.