Без използване на интернет, или какво е Рипъл картата

Образователния Пакет Рипъл” е услуга, насочена предимно към начинаещи клиенти, които планират да влязат в света на инвестициите. Всичко се дължи на естеството на продукта, състоящ се от обрзователни материали и безплатни единици на криптовалутата Рипъл. Благодарение на това, клиентът не само ще получи комплект за обучение, но и ще получи безплатно електронната монета. Как е взъзможно това ли? 

Безопасно съхранение на криптовалутата, т.е. какво е Рипъл картата

Всичко благодарение на Рипъл картата, т.е. документът потвърждаващ покупката и достъпа до получените единици криптовалута. Всеки клиент, който направи покупка на „Стартовия Пакет Рипъл ” ще получи имейл с подробна инструкция за употреба и след това „Рипъл картата“ по пощата. Картата за достъп ще бъде изпратена в специално обезпечен пакет  на адрес, посочен от клиента. Може да бъде получена само след представяне на документ за самоличност.   

Рипъл картата  ще съдържа т. нар. Рипъл КОД , а именно потребителско име и парола за частен акаунт във виртуалния портфейл, където ще се съхраняват получените единици електронни монети. Сметката ще бъде създадена и обезпечена от посредника, но данните за вход ще бъдат собственост само на клиента. Благодарение на това, той няма да бъде задължен да създава свой собствен електронен портфейл или да въвежда специализирана защита от хакери или крадци.

В тази ситуация клиентът ще има само една задача- да съхранява безопасно своята „Рипъл карта”. Този документ трябва да бъде скрит на сухо и тайно място, докато се вземе решението за монетизиране на съхраняваните единици. Тази операция е толкова проста, колкото и закупуването на „Образователния Пакет Рипъл“. Достатъчно е клиентът да се свърже с продавача, да информира за неговия избор и да потвърди достъпа до портфейла, използвайки „Рипъл кода”. Единиците ще бъдат осребрени след няколко дни.

Рипъл картата е лесен и безопасен начин за съхраняване на електронни монети, тъй като Рипъл кода се намира само на картата за достъп, което не позволява да бъде откраднат от хакери и онлайн крадци. Освен това, това е и евтин начин за придобиване на криптовалутата Рипъл, която се радва на все по- голямо признание на световния крипто пазар.