A Ripple vásárlásának innovatív módja – Ismerje meg a Ripple Oktatócsomagot

A Ripple kriptovaluta egy azon kevés e-valuták közül, melyek a befektetők rendkívül magas érdeklődését vívták ki maguknak. Nemzetközi vállalatok, bankok, vállalkozások, befektetési cégek és magánbefektetők egyaránt érdeklődnek iránta. Az egyik vezető kriptovalutává vált, aminek köszönhetően nem csak szakemberek, de amatőrök is folyamatosan fektetnek be. Éppen az amatőrök számára lett létrehozva az a speciális módszer, amely oktatócsomagot is magában foglal, valamint a kriptovaluta ingyenes egységeit is. Ez a Ripple csomag.

A jövő befektetése, avagy hogyan tehet szert a saját Ripple csomagjára?

A Ripple kriptovaluta egy e-valuta nemzetközi jelleggel, amely a kriptotőzsdén is elérhető, ahogy online, vagy fizikai kripto-pénzváltóknál is. Közvetlenül az interneten vásárolható meg, és a saját fiókhoz tartozó kripto-tárcában lehet tárolni. Ez egy nagyon hatásos módszer, azonban leginkább csak profiknak ajánlott. És mi a helyzet az amatőrökkel?

Azon személyek, akik nem rendelkeznek túl nagy tapasztalattal a kriptovalutákkal kapcsolatban, használhatják offline módban is, amely módszer nem igényel külön fenntartott saját e-pénztárcát, sem széleskörű ismereteket a kriptotőzsdével kapcsolatban. Egy olyan módszerrel, ahol a legtöbb feladatot egy bróker végzi.  Egyik közülük a „Ripple Oktatócsomag”. 

 

Rendelje meg a csomagot

Tanulj meg befektetni

 

Egyszerű és biztonságos, avagy ismerd meg a Ripple Oktatócsomagot

A Ripple Csomag kimondottan kezdő befektetők számára lett létrehozva, akik szeretnének belépni a befektetések világába. Olyan embereknek, akik egyszerű és biztonságos módszeret keresnek a befektetéshez. Úgy tűnik, hogy a Ripple Kezdőcsomag biztosíthatja számukra ezt, két elemének köszönhetően.

Az első az oktatóanyag, melyet e-könyvek, webináriumok és online oktatás keretein belül kínál, és amelyek felkészítik a kezdő befektetőket a befektetési piacra való belépésre. Ennek köszönhetően megismerhetik a befektetés alapszabályait, és haladó elemeit. Kinyitja nekik az ajtót a kriptovaluták világára, és felruházza őket az e-valuták piacának hatékony és gyors elemzésére.  

A második a Ripple kriptovaluta meghatározott számú egysége, melyet mintegy bónuszként kap az ügyfél a Ripple Csomaggal. Az e-valutát egy virtuális pénztárcához tartozó privát számlán kell tárolni, melynek biztonságát és kezelését egy harmadik fél vállalja. A számlához való hozzáférése kizárólag az ügyfélnek lesz, a „Ripple Kártya” segítségével.  

Kriptovaluta offline módban, avagy mi is a Ripple kártya

A Ripple Kezdőcsomag egyik fontos eleme a Ripple Kártya, vagyis egy fizikai dokumentum, amely igazolja a jogot az e-valuta egységeinek kezelésére és birtoklására. Ez tartalmazza az úgy nevezett Ripple kódot, a belépést és a jelszót a privát fiókjához, a virtuális pénztárcához, amelyben az e-pénz egységei tárolásra kerülnek. Ezek az adatok kizárólag a Ripple Kártyán érhetők el, melyhez kizárólag az ügyfélnek van hozzáférése.

A Ripple Kártya a Ripple Oktatócsomag ingyenes része, és postai úton kerül kiküldésre. A csomagot kizárólag a címzett veheti át, személyazonosságának igazolása után. A Ripple Kártya átvétele után azt biztonságos, száraz helyen kell tárolni, egészen addig, amíg folyósítani nem kívánja a kriptovalutájának értékét.

Mi több, annak érdekében, hogy biztosak legyünk abban, hogy az ügyfél tudja, hogyan használja a megvásárolt csomagot, a cég képviselője e-mailben pontos instrukciókat is küld a „Ripple Csomaggal”, a „Ripple Kóddal” és az egyenleg ellenőrzésének módjával kapcsolatban. 

 

Rendelje meg a csomagot

Tanulj meg befektetni

 

Miért a „Ripple Oktatócsomag?” Ügyfelek és szakértők véleményei

A Ripple Csomag egy innovatív módszer ahhoz, hogy megfelelő tudásra tegyünk szert, és megadott mennyiségű egységet is tartalmaz a kriptovalutából. Számos vélemény található róla az interneten, amatőröktől és szakértőktől egyaránt. Néhány közülük lehet, hogy olyan, túlérzékeny felhasználóktól való, akik nem feltétlenül értették meg az ajánlat lényegét. Mások olyan cégek ellenérzését tartalmazhatják, melyeket a konkurens cégek generáltak. Azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a legtöbb vélemény olyan felhasználóktól származik, akik pozitívan vélekednek a témáról. Íme néhány példa:

  • Megkaptam az oktatóanyagot és a kriptovalutát… mi mást lehetne még kívánni?

Nick: Gezy Szapáry, forrás: cryptocurrencies.expert.hu

  • A bróker talán egy kicsit magas kezelési költséget számít fel, de legalább nem kell bajlódnom az e-pénztárcával. A Ripple jól tartja magát, így biztosan nyereséggel fogom továbbadni,

Nick: Józef Hadika., forrás: bithub.hu

  • én is megkaptam a ripple kriptovalutát 75 ezer forint értékben. egy ember másik valutát ajánlott, de én inkább maradok ennél, és meglátjuk mi sül ki belőle

Nick: Kamala Tisza forrás: bitcoin.word.com

  • valaki azt mondja, hogy a kezdőcsomat rablás… azonban emberek, ha magatok is utánaolvastok a kriptovaluta vásárlásnak egy kicsit, az olyan dokumentumok, mint a ripple kártya, teljesen bevett dolgok… Az egyik országban voucherek vannak, a másikban tanusítványok, nálunk meg belépőkártyák, ez teljesen normális… elég csak utánaolvasni.

Nick: Zygmunt Podolsk, forrás: forum.bitcoin.hu

  • nem annyira innovatív módszer, mert már láttam hasonlót, de a hatékonyságát nem lehet elvitatni Megveszed az e-könyveket és kriptovalutát is kapsz – mi kéne még?

Miért érdemes használni a „Ripple Oktatócsomagot?”

Nem nehéz észrevenni, hogy a Ripple Csomag egy olyan megoldás, amely összeköti az elméletet a gyakorlattal. A szolgáltatás garantálja a hozzáférést az oktatóanyaghoz, azonban egyidejűleg az ingyenes kriptovaluta egységekhez is. Az ügyfél az oktatóanyagért fizet, amivel megkapja ingyen a kriptovaluta egységeket is. Ennek eredményeképpen szélesítheti látókörét a befektetésekkel kapcsolatban, miközben valódi befektetőnek érezheti magát.

A Ripple Csomag megvásárlása rendkívül egyszerű – elég csak kapcsolatba lépni a szolgáltatóval, megismerni az együttműködés részleteit, majd megrendelni a kezdőcsomagot. Az ügyfél két küldeményt fog kapni:

  • az első egy e-mail az instrukciókkal, amelyek elmondják, hogyan kell használni a megvásárolt oktatóanyagot, hogyan kell tárolni a kriptovalutát, és hogyan kell ellenőrizni az árfolyamát,
  • a második egy postai küldemény, amely tartalmazza a Ripple Kártyát az úgy nevezett Ripple kóddal, amely lehetővé teszi a belépést a privát fiókjához, a virtuális pénztárcához, amelyben az e-pénz egységei tárolásra kerülnek.

Nyugodtan kijelenthető, hogy a Ripple Kezdőcsomag:

  • egyszerű, mivel elég, ha az ügyfél megrendeli a csomagot és biztonságban őrzi a Ripple kártyát,
  • praktikus, mivel az e-valután kívül az ügyféltovábbi oktatóanyagokat is kap,
  • előrelátó, mivel a bónusz Ripple egységekkel jövedelmező befektetéseket csinálhatunk.

Elmondható tehát, hogy a „Te Ripple valutád” csomag, egy innovatív és hatékony módszeraz oktatóanyagok és a kriptovaluta adott számú egységének beszerzésére. Jellegéből fakadóan erről a módszerről többféle vélemény is elérhető, azonban mi hisszük, hogy a felhasználók túlnyomó többsége elégedett azzal.