Internet használata nélkül, avagy mi is a Ripple Kártya

A “Ripple Oktatócsomag” egy olyan szolgáltatás, amely elsősorban azon felhasználóknak szól, akik éppen csak belépnek a befektetések világába. A termék jellegét illetően egy olyan oktatóanyag, amely a Ripple kriptovaluta ingyenes egységeit is tartalmazza. Ennek köszönhetően az ügyfél nem csak egy oktatócsomagot kap, de ingyenes kriptovalutát is. Hogyan lehetséges ez? 

A kriptovaluták biztonságos tárolása, avagy mi is a Ripple Kártya

Mindezt a Ripple Kártyának, vagyis annak a dokumentumnak köszönhetően, amely megerősíti a vásárlást, és hozzáférést biztosít a megvásárolt kriptovalutákhoz. Minden felhasználó, aki megvásárolja a Ripple Starter kezdőcsomagot, kap egy e-mailt a további instrukciókkal és felhasználási útmutatóval, valamint a tényleges Ripple Kártyát postán. A kártya egy speciálisan biztosított csomagban kerül kiküldésre, közvetlenül a felhasználó által megadott postacímre. Csak a dokumentum bemutatása után veheti igénybe a szolgáltatásokat.  

Ez tartalmazza az úgy nevezett Ripple kódot, a belépést és a jelszót a privát fiókjához, a virtuális pénztárcához, amelyben az e-pénz egységei tárolásra kerülnek. A felhasználói fiókot egy kezelő tartja fenn, de a belépésre csak a felhasználónak van jogosultsága. Ennek köszönhetően nem szükséges létrehozni egy külső e-pénztárcát, vagy speciális biztonsági beállításokat alkalmaznia a hekkerek és online tolvajok ellen.

Ebben a helyzetben a felhasználónak egyetlen feladata van – hogy biztonságban tárolja a Ripple Kártyát. A dokumentumot száraz, rejtett és biztonságos helyen tárolja, amíg úgy nem dönt, hogy folyósítja az egyenlegén tárolt kriptovalutát. Ez a művelet éppen olyan egyszerű, mint a Ripple csomag megvásárlása. Elég, ha kapcsolatba lép az értékesítővel, tájékoztatja a választásáról, és megerősíti a hozzáférését a pénztárcához a Ripple kód használatával. Az egységek értéke néhány napon belül folyósításra kerülnek.

A Ripple Kártya egy biztonságos és egyszerű módja az e-valuták tárolásának, mivel a Ripple-kód csak a belépőkártyán található meg, amely megakadályozza a hekkereket és az online tolvajokat annak megszerzésében. Ráadásul egyidejűleg ez egy egyszerű módja a Ripple kriptovaluta vásárlásának is, amely egyre nagyobb elismertséget szerez magának a globális kriptovaluta piacon.