Χωρίς τη χρήση του Διαδικτύου, δηλαδή τι είναι η Κάρτα Ripple

Το “Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple” είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους πελάτες που σκοπεύουν να εισέλθουν στον κόσμο των επενδύσεων. Όλα οφείλονται στη φύση του προϊόντος που αποτελείται από εκπαιδευτικό υλικό και ελεύθερες μονάδες κρυπτονομισμάτων Ripple. Χάρη σε αυτό, ο πελάτης όχι μόνο θα πάρει ένα εκπαιδευτικό σετ αλλά και θα λάβει δωρεάν e-νομίσματα. Πώς είναι δυνατόν;

Ασφαλής αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων, δηλαδή τι είναι η Κάρτα Ripple

Όλα χάρη στην κάρτα Ripple, δηλαδή το έγγραφο που επιβεβαιώνει την αγορά και την πρόσβαση στις λαμβανόμενες μονάδες κρυπτονομισμάτων. Κάθε πελάτης που πραγματοποιεί αγορά ενός “Πακέτου Έναρξης Ripple” θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα αναλυτικό εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης και στη συνέχεια την “Κάρτα Ripple” μέσω ταχυδρομείου. Η κάρτα πρόσβασης θα αποστέλλεται σε ένα ειδικά ασφαλές πακέτο στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης. Μπορείτε να το συγκεντρώσετε μόνο αφού παρουσιάσετε το δελτίο ταυτότητάς σας.

Στην κάρτα Ripple θα περιέχεται ο λεγόμενος ΚΩΔΙΚΟΣ Ripple δηλαδή το login και ο κωδικός πρόσβασης σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό σε ένα εικονικό πορτοφόλι, στο οποίο θα αποθηκευτούν οι ληφθείσες μονάδες ηλεκτρονικών κερμάτων. Ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε και εξασφαλίστηκε από το διαμεσολαβητή, αλλά τα στοιχεία σύνδεσης θα ανήκουν μόνο στον πελάτη. Χάρη σε αυτό, δε θα είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή να εισαγάγει εξειδικευμένη ασφάλεια ενάντια σε επιθέσεις από χάκερ και κλέφτες.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης θα έχει μόνο ένα έργο – να αποθηκεύσει με ασφάλεια την “Κάρτα Ripple” του. Αυτό το έγγραφο πρέπει να είναι κρυμμένο σε ένα στεγνό και μυστικό μέρος, μέχρι να ληφθεί η απόφαση να δημιουργηθούν έσοδα από τις μονάδες που κρατούνται. Αυτή η λειτουργία είναι τόσο απλή όσο η αγορά του “Εκπαιδευτικού Πακέτου Ripple”. Αρκεί ο πελάτης να επικοινωνήσει με τον πωλητή, να ενημερώσει σχετικά με την επιλογή του και να επιβεβαιώσει την πρόσβασή του στο πορτοφόλι χρησιμοποιώντας τον “Κώδικα Ripple “. Οι μονάδες θα εξαργυρωθούν σε λίγες μέρες.

Η κάρτα Ripple είναι ένας απλός και ασφαλής τρόπος για να αποθηκεύσετε ένα ηλεκτρονικό νόμισμα, επειδή ο Κώδικας Ripple βρίσκεται μόνο στην κάρτα πρόσβασης, η οποία εμποδίζει την κλοπή από τους χάκερ και τους κλέφτες online. Επιπλέον, είναι επίσης ένας φτηνός τρόπος για να αποκτήσετε κρυπτονομίσματα Ripple, ο οποίος απολαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση στην παγκόσμια αγορά κρυπτονομισμάτων.