Πώς να αγοράσετε Ripple και να ελέχξετε την αξία του

Το κρυπτονόμισμα Ripple είναι ένα από τα λίγα εικονικά νομίσματα που διατηρεί αμετάβλητα μία από τις υψηλότερες θέσεις στο κρυπτοχρηματιστήριο. Αυτή η κατάσταση το καθιστά ιδιαίτερα ευεργετικό για τις διεθνείς εταιρείες καθώς και για τους ιδιώτες επενδυτές. Η κατάσταση αυτή καθιστά δυνατή την απόκτηση του με διάφορους τρόπους.

Επαγγελματικές μεθόδους αγοράς – online τρόπος

Το Ripple επιτρέπει τη γρήγορη και παγκόσμια μεταφορά χρημάτων σε τράπεζες, παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, χρηματιστήρια, μεσίτες, εταιρείες και επιχειρηματίες, χάρη στα οποία φθάνουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι παγκόσμιες οργανώσεις. Αυτές οι αρχές αγοράζουν το κρυπτονόμισμα συχνότερα μέσω του κρυπτοχρηματιστηρίου.

Αυτή η μέθοδος είναι σε απευθείας σύνδεση online και απαιτεί την επενδυτική γνώση κρυπτονομισμάτων  και την κατοχή ενός εικονικού πορτοφολιού. Αυτό είναι απαραίτητο επειδή η προετοιμασία σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά στο κρυπτοχρηματιστήριο και έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι για την αγορά και την ασφαλή αποθήκευση του ηλεκτρονικού νομίσματος.

Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική, ωστόσο, απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και έμπειρους επενδυτές. Αυτό δε σημαίνει, ωστόσο, ότι μόνο αυτοί μπορούν να επενδύσουν στο Ripple. Οι αρχάριοι μπορούν να δοκιμάσουν λιγότερο περίπλοκους τρόπους, όπως το “Πακέτο Έναρξης Ripple“.

Μέθοδος για τον καθένα – τρόπος offline και “Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple“.

Η λειτουργία χωρίς σύνδεση offline είναι μια μέθοδος που δεν απαιτεί πρόσβαση στο Internet, ευρεία γνώση κρυπτονομισμάτων  και ενός ιδιωτικού λογαριασμού σε ένα εικονικό πορτοφόλι, επειδή βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα βοήθειας από το μεσάζοντα. Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους είναι η “Κάρτα Ripple” η οποία αποτελεί μέρος του “Εκπαιδευτικού Πακέτου Ripple”.

Η Κάρτα πρόσβασης Ripple είναι ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την αγορά και κατοχή συγκεκριμένων μονάδων e-νομισμάτων. Η κάρτα περιέχει δεδομένα για τη σύνδεση στο ιδιωτικό προφίλ εικονικού πορτοφολιού στο οποίο αποθηκεύεται το κρυπτονόμισμα. Η λύση αυτή σημαίνει ότι ο επενδυτής δεν είναι υποχρεωμένος να επιλέξει ανεξάρτητα το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, να δημιουργήσει λογαριασμό καθώς και την κατάλληλη ασφάλεια. Όλη αυτή η δραστηριότητα πέφτει στα χέρια του μεσίτη, ο οποίος αναλαμβάνει να αποθηκεύσει το ηλεκτρονικό νόμισμα σε ασφαλές μέρος. Ωστόσο, όλα τα login σε αυτό το λογαριασμό έχει μόνο ο ιδιοκτήτη των κρυπτονομισμάτων. Αυτά τα δεδομένα βρίσκονται μόνο στην κάρτα πρόσβασης που παράγεται από το σύστημα και στη συνέχεια αποστέλλεται στον κάτοχό του. Δεν έχει επαφή με τον εικονικό κόσμο, χάρη στον οποίο το κρυπτονόμισμα δεν εκτίθεται στις δραστηριότητες των χάκερ και των online κλεφτών.

Η Κάρτα πρόσβασης Ripple μπορεί να αποκτηθεί αγοράζοντας το “Πακέτο Ripple“, δηλαδή προσφορές με τη μορφή εκπαιδευτικών υλικών και δωρεάν μονάδων κρυπτονομισμάτων. Πρόκειται για μια αρκετά καινοτόμο μέθοδο, η οποία δεν είναι πάντα πλήρως κατανοητή, αν και κερδίζει όλο και περισσότερους αποδέκτες.